VHO 3 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Na zaibatsu wyczytałem, ponoć sprawdzali i juggluje. Mało Bryana widziałem w BR, więc nie jestem w stanie potwierdzić Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 (edytowane) Krakerz - mi sie ta mapa podoba, fajnie sie muza rozkreca, przy owcach to nie bede wiedzial czy grac czy jakas beke krecic, ciezko sie skupic na tej mapie ;- ). a ta z 'festynu' calkiem calkiem czyli ta: a i nie widzialem tego w T6, ew. nie zwrocilem uwagi - w tym filmiku 2:39 - reversal Asuki bardzo dlugi - albo ew. po pierwszym mozna zapuscic drugi, przedluzajacy animacje? Bo takim czyms sciagnela Anne wczesniej - w 0:24. Uzyl tez po wygranej grze. Fajnie to wyglada : ). Nie widzialem tego w T6 (ktos widzial?), wyglada na nowe w BR u Aski. Edytowane 22 grudnia 2008 przez solo/ng Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 0:13 -> http://pl.youtube.com/watch?v=D95ex_gPivI&...feature=channel niech mi ktoś napisze jak zablokować ten cios Julką. góra czy dół? Cytuj
VHO 3 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 To jest jednocześnie high i low, więc blokujesz nisko. Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 tez tak pomyślałem ale nie byłem pewien czy to czasem nie low i mid naraz. w każdym razie to chyba jedyny taki cios w tej grze, chyba że ktoś potrafi wskazać inny. Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 (edytowane) Na zaibatsu wyczytałem, ponoć sprawdzali i juggluje. Mało Bryana widziałem w BR, więc nie jestem w stanie potwierdzić Z tego co kiedyś czytałem na TZ to Taunt daje chyba 15 klatek,analogicznie nie można posadzić Taunt b4 na ścianie. Ale nie jestem pewien na 100% I z tego co zauwazyłem Brytan dostał nową 2 hitówke i coś w stylu steve'owskiego d/f 1+2,tylko że wolniejsze PS. Jinowskie u/f+4 nie jest Juggle starteram Edytowane 23 grudnia 2008 przez Tiny Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 (edytowane) To jest jednocześnie high i low, więc blokujesz nisko. Nie jednocześnie, napierw low potem high ale w walce prawie niemozliwe na refleks do zablokowania. Zawsze możesz się schylić i zablokować Low Z tego co kiedyś czytałem na TZ to Taunt daje chyba 15 klatek,analogicznie nie można posadzić Taunt b4 na ścianie. Ale nie jestem pewien na 100% I z tego co zauwazyłem Brytan dostał nową 2 hitówke i coś w stylu steve'owskiego d/f 1+2,tylko że wolniejsze Po tauncie masz max f+2,1,3 a ten nowy cios to 1+2,2 ma z 14 klatek te 1+2 z t6 mu zabrali i zmienili notację Edytowane 22 grudnia 2008 przez Bażant Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 To jest jednocześnie high i low, więc blokujesz nisko. Nie jednocześnie, napierw low potem high ale w walce prawie niemozliwe na refleks do zablokowania. Zawsze możesz się schylić i zablokować Low Z tego co kiedyś czytałem na TZ to Taunt daje chyba 15 klatek,analogicznie nie można posadzić Taunt b4 na ścianie. Ale nie jestem pewien na 100% I z tego co zauwazyłem Brytan dostał nową 2 hitówke i coś w stylu steve'owskiego d/f 1+2,tylko że wolniejsze Po tauncie masz max f+2,1,3 a ten nowy cios to 1+2,2 ma z 14 klatek te 1+2 z t6 mu zabrali i zmienili notację I jeszcze dostał jakiegoś fajnego szybkiego bara Cytuj
Machel 2 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 (edytowane) Robot Czik poza wreczaniem przeciwnikowi swojej glowy ma w standardzie takze rakiety ziemia-ziemia 1:20 Mozna tez obejzec Beak'a Gdzie moj Hwo...i czemu nikt nie gra Larsem ;P Edytowane 23 grudnia 2008 przez Machel Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 LOOOOL, w przypadku Alisy okreslenie "gives head" nabiera calkiem nowego znaczenia :o XD Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 (edytowane) Ehhhh o tym właśnie śniłem, mieliśmy HAHA Stepa u laia, i WD u mishimów. To teraz mamy "HAHA WD" u Larsa a bardziej "HYHY WD" Edytowane 23 grudnia 2008 przez Bażant Cytuj
simian raticus 0 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 W marcu 2004 roku ostatni raz gralem w Tekken'a 4 (lamania wyszly mi podstawowe King'iem [kapusta przyciskowa poszla] i sie ciesze z tego az do dzisiaj). Co w tym ludzkim mozgu moze sie zakodowac to jest niepojete dla mnie. Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 mam juz swoja postac Różowy Lars <3 <3 <3 xDDDD Cytuj
szyper 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Tak mówiłem o graniu mishimami, ale to co mi się Feng podoba, to jeszcze nigdy na mnie nie robił takiego wrażenia. Dodali mu takie rzeczy, o których nawet nie marzyłem. Jeszcze osłabili tego DJka... Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Ludzie nie napalajcie się tak, do czasu wersji konsolowej jeszcze się może wszystko zmienić Cytuj
szyper 0 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=lYhsWCDTNS4 Ha Ha, taki juggiel ze wstającego lowa Cytuj
Devil 3 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 (edytowane) http://pl.youtube.com/watch?v=b0p6jM3Cxr4&...re=channel_page Steve Fox i jego zbalansowanie w porówaniu z innymi postaciami 8) A sciana w walce z Brucem :potter: ->Matt Edytowane 26 grudnia 2008 przez Devil Cytuj
szyper 0 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Steve dostał też widzę bdb podcinającego lowa z gwarantem. Nawet w T5 mu brakowało takiego ciosu... Cytuj
Gość mevek Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=b0p6jM3Cxr4&...re=channel_page Steve Fox i jego zbalansowanie w porówaniu z innymi postaciami 8) A sciana w walce z Brucem :potter: ->Matt w sobote lece do Dablina zobaczyc jak to sie ma do rzeczywistosci ...i juz zaczynam zalowac, ze nigdy wczesniej nie staralem sie przyzwyczaic do "stika" oj bedzie ciezko... oj bedzie!!! Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=lYhsWCDTNS4 Ha Ha, taki juggiel ze wstającego lowa Połowa weszła na wakeupa. Cytuj
szyper 0 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 To co, ale juz nawet nie chodzi o to. Ten drugi byl juz normalny ;] Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 No nie :nie_wiem: teraz to Brucea można ubrać jak takiego czarnucha z getta Cytuj
VHO 3 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Pierwsze tier listy stworzone przez dwóch japońskich graczy: SS Heihachi S Kazuya Roger Leo King A Bryan Lars Anna AK Miguel Lili B Law Feng Raven Jin Alisa Steve Nina C Jack Ganryu Marduk Bob Wang Lee Paul Lei D Hwo Zaf Julia Asuka Yoshi Ling Baek E Kuma Drag Bruce SS Heihachi S Kazuya Lars A DJ Roger Bryan King Anna AK B Jin Leo Miguel Law Jack Raven Feng Alisa Steve Lili C Nina Ganryu Marduk Bob Wang Lee Paul Lei D Hwo Zaf Julia Asuka Yoshi Ling Bruce Drag E Kuma Baek Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Niemożliwe,ze Drag spadł z czołówki na sam dół. Przecież zabrali mu tylko możliwość jugglowania po iWR+2 Cytuj
szyper 0 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 HEEEENIO, stare (pipi)y nie chca zdychac, BUAHAHAHAHAHAHHAHA Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi