Bati 1 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Taaaaak w końcu King na wyżynach ;D jak tylko czas pozwoli to pokaże kozakom |<URWA gdzie raki zimują ;D Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Heniu ...... Czy on w ogule kiedykolwiek umrze ? . Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Niemożliwe,ze Drag spadł z czołówki na sam dół. Przecież zabrali mu tylko możliwość jugglowania po iWR+2 Zgadzam się, ta tier lista to jakaś ściema . Drag powinien być przynajmniej 3 klasy wyżej. :spox: Cytuj
Peter. 1 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 SS Heihachi S Kazuya Roger Leo King A Bryan Lars Anna AK Miguel Lili B Law Feng Raven Jin Alisa Steve Nina C Jack Ganryu Marduk Bob Wang Lee Paul Lei D Hwo Zaf Julia Asuka Yoshi Ling Baek E Kuma Drag Bruce DJ się nie zmieścił na tą listę Ciekawe, czy z tego względu ze jest w tej części tak słaby, czy wręcz odwrotnie. Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 (edytowane) Fixed: S Hei, Kaz, Lars A DJ, King, Roger, AK, Anna, Law, Bryan, Leo, Miguel B Lili, Jin, Feng, Nina, Alisa, Raven, Steve, Jack, Ganryu C Asuka, Paul, Lei, Marduk, Bob, Lee, Wang, Hwo D Zaf, Julia, Eddy, Yoshi, Ling, Drag E Kuma, Bruce, Baek PS. Drag w D :1pl: Edytowane 29 grudnia 2008 przez Tiny Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Fajnie, ze dla my fav postaci przypuszczenia (ot po ogladaniu wielu gier) sie sprawdzily - Lili jest silniejsza. W zasadzie to mi 3 rzeczy na krzyz byly potrzebne do pelni szczescia i wszystkie zyczenia niczym w bajce zostaly spelnione. teraz nic tylko lac SSmanow. Henryk i jego ranga zaczyna nudzic 8). Cytuj
szyper 0 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Ci jak sie rozzalazja nad tym dragunovem. juz bez przesady. po prostu jak postacie sa tak rowne i zabierzesz jednej jej naj cios to tak sie dzieje. Cytuj
gubu 0 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Fixed: S Hei, Kaz, Lars A DJ, King, Roger, AK, Anna, Law, Bryan, Leo, Miguel B Lili, Jin, Feng, Nina, Alisa, Raven, Steve, Jack, Ganryu C Asuka, Paul, Lei, Marduk, Bob, Lee, Wang, Hwo D Zaf, Julia, Eddy, Yoshi, Ling, Drag E Kuma, Bruce, Baek PS. Drag w D :1pl: A co do spadania to Lei tez troszkę zleciał bo BT d+1 nie ścina z tego co wczoraj oglądałem a ja tyle na to sępie Cytuj
Machel 2 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Lista i tak się zmieni jeszcze kilka razy. Kwesta czasu, jak zawsze. Ja się pytam gdzie jest jakaś walka z Hwo... Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 (edytowane) Ci jak sie rozzalazja nad tym dragunovem. juz bez przesady. po prostu jak postacie sa tak rowne i zabierzesz jednej jej naj cios to tak sie dzieje. No to kurde kim mam grać w BR??? Na szczęście Craig trochę sie poprawił dzięki nowym ciosom (już widze te moje zabójcze mix-up'y :spox: ) ale chciałem mieć jeszcze w zanadrzu jakiegoś topa z "budyń jugglami" :shifty: a teraz bede miał mid tiera z "budyń jugglami" :nerd: A swoją drogą to Drag spadł dlatego że wszystkie postacie dostały kupe nowych ciosów, a on tylko jakiś wślizg z hit throwem na CH i jakąś (pipi)ową dwuhitówke :wtf: Edytowane 30 grudnia 2008 przez Cambion Cytuj
szyper 0 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Myślałem, że kingiem też grasz, więc miałbyś problem z głowy.. Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 (edytowane) No tak ale na turnieju sie stresuje i mi SW w jugglach nie siedzi i GS w sumie też. A Drag teraz to za(pipi)isty prosty budyń nawet bez tego iWR+2 które nie juggluje na normal hicie bo można oczywiście zrolować. PS. Dzięki za troskę Szypek. :piwo: Edytowane 30 grudnia 2008 przez Cambion Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 (edytowane) A na wszelki - od jakiegos czasu filmiki z joyboxa by geesendou sa dostepne tez w wyzszej rozdzialce YT (xvid/h624@800+kbits) - czyli pod gra mamy link "obejrzyj w wyzszej rozdzielczosci" itd. Nawiasem - po serii z joxboxa - poprostu O_O. Nowe mapy, balans,b! fix, klimat, w koncu ciekawe gry (sidestep delikatnie poprawiony na wzor T5:DR zostawiajac cala nowa dynamike gry z 6), drobiazgi (typu nowy glos 'prowadzacego') i ogolnie - naprawde, T6:BR to jest taki "tekken 6", ktorego chcialem zobaczyc, poprosu na ta chwile - miazga 2 x wieksza niz po ogladaniu T6. T6:BR jak narazie _dla mnie_ ma szanse przebic caloscia T5:DR. A co do Larsa - pierwsza oficjalna konkurencja dla Mishima style, postac majaca inny styl jednoczesnie podobny, ale dalej inny - heh w ogole ma real dasha (typu "FF" w kazdej dashujacej grze), ogolnie niesamowite, ze pojawila sie kolejna postac efektywna jednoczesnie efektowna. Pieknie: ). Edytowane 30 grudnia 2008 przez solo/ng Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 (edytowane) Nawiasem - po serii z joxboxa - poprostu O_O. Nowe mapy, balans,b! fix, klimat, w koncu ciekawe gry (sidestep delikatnie poprawiony na wzor T5:DR zostawiajac cala nowa dynamike gry z 6), drobiazgi (typu nowy glos 'prowadzacego') i ogolnie - naprawde, T6:BR to jest taki "tekken 6", ktorego chcialem zobaczyc, poprosu na ta chwile - miazga 2 x wieksza niz po ogladaniu T6. T6:BR jak narazie _dla mnie_ ma szanse przebic caloscia T5:DR. Mam takie same przeczucia XD pozostaje nam tylko czekać XD Mam jedynie złe przeczucia jeśli chodzi o Stiva :-/ http://jp.youtube.com/watch?v=D_r1c427tio&...re=channel_page Nie ma to jak porządne CH 4 u Leo 4:27 No i jeszcze to u LILI dokładnie 5:22 Edytowane 31 grudnia 2008 przez Bażant Cytuj
szyper 0 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 Sie podniecacie BRem bo gufna sa lepsze a mishimy dostaly po dupje. Ale i tak Henio (i to slaby) > guffna, BUAHAHAHAHA: http://pl.youtube.com/watch?v=vMpU0Vjzn-g http://pl.youtube.com/watch?v=sxiVUDFTKdY http://pl.youtube.com/watch?v=J9H2Fqb0B4k http://pl.youtube.com/watch?v=7-rGe8LjmYM http://pl.youtube.com/watch?v=KKSvF_QW6fs Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 Oooooo 1,1,2 jest NCc ale wbija na scianę Oooooo Cytuj
szyper 0 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 z tym 1,1,2 jest cos dziwnego, on tym czasami kara ;o Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 (edytowane) szyper, te gry sa mocno slabe ;o add: he zobaczcie customki, to asuka vs kaz , podobni nie? ( ; Edytowane 31 grudnia 2008 przez solo/ng Cytuj
szyper 0 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 To co, siłę postaci można ocenić. Poza tym wolę oglądać te walki niż np. Twoje :o Cytuj
Di 839 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 Muzyka na pierwszej arenie jest rewelacyjna. Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 (edytowane) szyper musi cos dogryz;), ja tez wole ogladac walki z joyboxa niz Twoje, ale jaki to ma zwiazek z tymi linkami. Di - zgadzam sie, muzyka na tej arenie jest swietna, w podobnym stylu jak z T6 ta na czyms ala ~taras na wysokosci. Milutko sie bedzie gralo na takich arenach. Anyway kilka sklepow podalo date wydania T6:BR w europie na 1 listopada 2009. W JP/USA bedzie klasycznie wczesniej, wiec jakos wrzesien 2009, oficjalne info mowi tez o Q3. Edytowane 1 stycznia 2009 przez solo/ng Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 (edytowane) I tak nic nie przebije soundtracku z 1 mapy na tym filmiku: Edytowane 1 stycznia 2009 przez Redmitsu Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 heheheheh pomimo że Mardukowi zmienili wygląd dalej uważam że jest obleśny. Zobaczcie tylko na tym filmiku. Cytuj
Keii 0 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Hahahaaha.Straszna jest zlewa z ArmorKinga z głową boombermana xxxD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi