Skocz do zawartości

Tekken 6 / Bloodline Rebellion

albrechtus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

zdejmi ta albe bo wstyd jej przynosisz kolejny prosie wypowiadacie sie a wszstko przeczyztaliscie z zaibatsu i tu sie madrzcie.

a idiota to twoj stary ze cie na swiat poczol.

Edytowane przez ozzy123
Opublikowano (edytowane)
widze ze duzo osob sie wypowiada jako by byli prosami a niewiele wygrali u nas w polsce vide krakers ten top WyGRAL OFICJALNE MISTrzosTWA W TEKKENA W JAKIMS za(pipi)u i mysli ze jest kims waznym w swiatku Polskiego tekkena a wyobraz sobie ze cie pojechalem jak swinie 2x na turnieju i twojego lamerskiego lee i udawanie takiego pro ci nie sluzy ,frame data na palke to nie wszstko. a karmelu moj drogi nie wzypowiadaj sie publicznie bo szkoda na ciebie klawatury

A ja myślałem, że Karmel to kretyn...

Edytowane przez Krakers
Opublikowano (edytowane)
widze ze duzo osob sie wypowiada jako by byli prosami a niewiele wygrali u nas w polsce vide krakers ten top WyGRAL OFICJALNE MISTrzosTWA W TEKKENA W JAKIMS za(pipi)u i mysli ze jest kims waznym w swiatku Polskiego tekkena a wyobraz sobie ze cie pojechalem jak swinie 2x na turnieju i twojego lamerskiego lee i udawanie takiego pro ci nie sluzy ,frame data na palke to nie wszstko. a karmelu moj drogi nie wzypowiadaj sie publicznie bo szkoda na ciebie klawatury

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Albo to ktoś z Poznania se jaja robi, albo kolejny kolo który nie wie co i jak :wtf: . Z resztą to forum ostatnio zostało zasypane podobnymi osobnikami. Widze dwa rozwiązania, albo ograniczyć rejestrację nowych użytkowników, albo ustawić mnie na admina :ban: - jak już mówiłem byłby spokój i porządek i nikt nikogo by nie obrażał :] :bow: .

PS. Chwila, to pewnie Pączek pod nowym loginem, on lubi takie gierki :peace:

Edytowane przez Cambion
Opublikowano (edytowane)

Na 90% nie Pączur

a. Paczek nie miał by nicka "ozzy123"

b. Nigdy nie czepiał się Krakersa

c. Zastąpił grę w tekkena jaraniem się grafiką w nowym tomb riderza, GTA4 itd.

Ten Ozzy to pewnie jakiś dresik, nie ma co marnować nerwów. KTO TU WPUSZCZA TYCH NOOBÓW. NIECH ZADAJĄ PYTANIA I SIĘ CZEGOŚ NAUCZĄ ZAMIAST SIAĆ ZGROZĘ

P.S. A teraz pozwólcie że się spakuję, zostałem zaproszony jako honorowy polewacz wódy na pewnym bardzo oficjalnym wszech znanym Warszawskim melanżu :P

Edytowane przez Bażant
Opublikowano
b. Nigdy nie czepiał się Krakersa

Oj Pawle, żarty się Ciebie trzymają :D

Ale to nie Pączek, to on ma tutaj teraz konto Cabanas.

to pewnie jakiś "gracz" z oficjalnych mistrzowst na PSP :o

A to pewnie Di.

Ja wtedy raz wygrałem z Krakersem.

Opublikowano

Kim w ogóle jesteś? Skąd się wziąłeś?

Tak się składa, że też należę do tego 'światka' i Ciebie kompletnie nie kojarzę. Krakersa natomiast tak i wiem co potrafi.

Opublikowano

Dobra, olać typa co potrafi tylko nawrzucać przez neta, bo się boi pokazać na żywo, denerwują mnie tacy "w-gębie-mocni"...

A wracając do sprawy...K****RWAAA ja chce już tego Tekkena!!! Nie dość że gra brzmi i wygląda kozacko, to jeszcze gama nowych zagrań i możliwości przyprawia o gorączkę - a nowe postaci są naprawdę wypas (no może oprócz Boba, ale czy tylko mnie on wkurza? :))! Ja osobiście na stopro będę grał Zafiną, a to za sprawą jej unikatowego stylu walki(STANCES!) - animacja ruchów rzuciła mnie na kolana, w walce prezentuje się wybornie! No i co z tego że pewnie jakiś mid-tier ostatecznie z niej będzie? Hehe, w poprzednie części też nie grałem topami! :P

Nie miałem okazji przyjrzeć się wcześniej szeroko komentowanej postaci jaką jest Alisa, ale po zobaczeniu

stwierdzam że to postać co najmniej ciekawa i w walce skuteczna - silna, mobilna, z "Turbo-podcinką" ;), a "rzut z głową" za(pipi)iaszczy(szczególnie animacja wyrwania), no i strzela projectile'ami (item move?, to chyba jej ręce, btw?)!

Zazdroszczę Buforom, którzy mieli już okazje pograć chociaż te kilka godzin...Dobra idę dalej wysyłać listy z pogróżkami do NamCock. :D

Aha, customizacja w tej grze powala na kolana...

DAWAĆ MI TO JUŻ!

Opublikowano
Dobra, olać typa co potrafi tylko nawrzucać przez neta, bo się boi pokazać na żywo, denerwują mnie tacy "w-gębie-mocni"...

A wracając do sprawy...K****RWAAA ja chce już tego Tekkena!!! Nie dość że gra brzmi i wygląda kozacko, to jeszcze gama nowych zagrań i możliwości przyprawia o gorączkę - a nowe postaci są naprawdę wypas (no może oprócz Boba, ale czy tylko mnie on wkurza? :))! Ja osobiście na stopro będę grał Zafiną, a to za sprawą jej unikatowego stylu walki(STANCES!) - animacja ruchów rzuciła mnie na kolana, w walce prezentuje się wybornie! No i co z tego że pewnie jakiś mid-tier ostatecznie z niej będzie? Hehe, w poprzednie części też nie grałem topami! :P

Nie miałem okazji przyjrzeć się wcześniej szeroko komentowanej postaci jaką jest Alisa, ale po zobaczeniu

stwierdzam że to postać co najmniej ciekawa i w walce skuteczna - silna, mobilna, z "Turbo-podcinką" ;), a "rzut z głową" za(pipi)iaszczy(szczególnie animacja wyrwania), no i strzela projectile'ami (item move?, to chyba jej ręce, btw?)!

Zazdroszczę Buforom, którzy mieli już okazje pograć chociaż te kilka godzin...Dobra idę dalej wysyłać listy z pogróżkami do NamCock. :D

Aha, customizacja w tej grze powala na kolana...

DAWAĆ MI TO JUŻ!

Zastanawiam się co ci dolega? Ja po 3 piwach chcę zagrać w Tekkena z ścieżką dźwiękową jakiegoś zespołu dico-polo. :) Lepiej podziel się z nami co bierzesz? Może maszjakieś wizje Tekkena 7 gdzie będą walczyć w łyżwach na lodowisku? :):):)

Opublikowano

Powtórzę się po raz kolejny, i sorry za kolejny offtop ale muszę.

Za każde złe słowo na Tekkena na tym forum: :ban: :ban: :ban:

Jak chcecie jechać na Tekkena to załóżcie sobie temat na forum SC albo VF :nerd:

Opublikowano

Pawle, mógłbyś więcej napisać nt. nowego Heńka? Jak wygląda nowe kolanko w klatkach? TP ma karę tylko na WS 4? Jak się robi takiego stompa (lewa noga) i co daje?

Opublikowano (edytowane)
Pawle, mógłbyś więcej napisać nt. nowego Heńka? Jak wygląda nowe kolanko w klatkach? TP ma karę tylko na WS 4? Jak się robi takiego stompa (lewa noga) i co daje?

Kolanko - albo ws+3 albo f+3. Bezpieczny mid, na CH daje niewyrywalnego stuna i juggla. Na trafieniu daje knockdowna i jak ktoś nie zrolluje to podbiegnięte d+1 da bounda. Może z 20 latek. Ale widziałem jak często karają tym wiffa.

Nowy stomp - d+3. bezpieczny mid, który dobija lezących. Ten twój stomp :P

Ogólnie niezły fest co nie :P Hei dostał jeszcze jakieś dziwne combo, chyba b+2,1 nie znam dokładnie notacji. Widziałem takiego juggla el, el, b+2,1, df+1,2 B! CD+4,4,1

Co do df+1,2 to wydaje mi się że można dołożyć 2 na hit confirmation. Daje falling stuna na ścianie.

Zauważyłem też że często robią zwykłą 4, zmieniona animacja :P tak jakby dawała +

Edytowane przez Bażant
Opublikowano (edytowane)

Fajnie, fajnie. Szkoda tylko, że i tak pewnie znowu przyjdzie mi grać Pandzią z powodu ułomnego manuala ;) Choć HS, TP, silniejsze juggle... łaj not, taki miś mi pasuje.

No ale pożyjemy, zobaczymy. Najważniejsze, że ten nowy Tekken mi się bardzo podoba i jeśli nie będzie dużej sceny w SF4, to pewnie tylko do niego się ograniczę, jeśli chodzi o bijatyki.

Edytowane przez Di