ozzy123 0 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 (edytowane) zdejmi ta albe bo wstyd jej przynosisz kolejny prosie wypowiadacie sie a wszstko przeczyztaliscie z zaibatsu i tu sie madrzcie. a idiota to twoj stary ze cie na swiat poczol. Edytowane 17 stycznia 2009 przez ozzy123 Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 (edytowane) widze ze duzo osob sie wypowiada jako by byli prosami a niewiele wygrali u nas w polsce vide krakers ten top WyGRAL OFICJALNE MISTrzosTWA W TEKKENA W JAKIMS za(pipi)u i mysli ze jest kims waznym w swiatku Polskiego tekkena a wyobraz sobie ze cie pojechalem jak swinie 2x na turnieju i twojego lamerskiego lee i udawanie takiego pro ci nie sluzy ,frame data na palke to nie wszstko. a karmelu moj drogi nie wzypowiadaj sie publicznie bo szkoda na ciebie klawatury A ja myślałem, że Karmel to kretyn... Edytowane 17 stycznia 2009 przez Krakers Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 (edytowane) widze ze duzo osob sie wypowiada jako by byli prosami a niewiele wygrali u nas w polsce vide krakers ten top WyGRAL OFICJALNE MISTrzosTWA W TEKKENA W JAKIMS za(pipi)u i mysli ze jest kims waznym w swiatku Polskiego tekkena a wyobraz sobie ze cie pojechalem jak swinie 2x na turnieju i twojego lamerskiego lee i udawanie takiego pro ci nie sluzy ,frame data na palke to nie wszstko. a karmelu moj drogi nie wzypowiadaj sie publicznie bo szkoda na ciebie klawatury :rotfl: Albo to ktoś z Poznania se jaja robi, albo kolejny kolo który nie wie co i jak :wtf: . Z resztą to forum ostatnio zostało zasypane podobnymi osobnikami. Widze dwa rozwiązania, albo ograniczyć rejestrację nowych użytkowników, albo ustawić mnie na admina :ban: - jak już mówiłem byłby spokój i porządek i nikt nikogo by nie obrażał :] :bow: . PS. Chwila, to pewnie Pączek pod nowym loginem, on lubi takie gierki :peace: Edytowane 17 stycznia 2009 przez Cambion Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Ja bym nie brał na poważnie kolesia który zakłada tematy w stylu: czy pójdzie x360 na telewizorze z chinczami czy nie ? Cytuj
szyper 0 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 to pewnie jakiś "gracz" z oficjalnych mistrzowst na PSP :o Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Bardziej alter-ego szypera - chociaż Pączek też jest prawdopodobny ;p Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 (edytowane) Na 90% nie Pączur a. Paczek nie miał by nicka "ozzy123" b. Nigdy nie czepiał się Krakersa c. Zastąpił grę w tekkena jaraniem się grafiką w nowym tomb riderza, GTA4 itd. Ten Ozzy to pewnie jakiś dresik, nie ma co marnować nerwów. KTO TU WPUSZCZA TYCH NOOBÓW. NIECH ZADAJĄ PYTANIA I SIĘ CZEGOŚ NAUCZĄ ZAMIAST SIAĆ ZGROZĘ P.S. A teraz pozwólcie że się spakuję, zostałem zaproszony jako honorowy polewacz wódy na pewnym bardzo oficjalnym wszech znanym Warszawskim melanżu Edytowane 17 stycznia 2009 przez Bażant Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 to pewnie jakiś "gracz" z oficjalnych mistrzowst na PSP :o A to pewnie Di. Cytuj
Di 839 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 b. Nigdy nie czepiał się Krakersa Oj Pawle, żarty się Ciebie trzymają Ale to nie Pączek, to on ma tutaj teraz konto Cabanas. to pewnie jakiś "gracz" z oficjalnych mistrzowst na PSP :o A to pewnie Di. Ja wtedy raz wygrałem z Krakersem. Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Pewnie w grupie na jakimś Teju z nim przegrałem - nieważne już, skończmy ten Offtop. - o co tu chodzi? Jakiś slowmotionsuperitemmovepunch? Cytuj
Di 839 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 - o co tu chodzi? Jakiś slowmotionsuperitemmovepunch? Przecież VHO napisał o tym jeszcze na tej stronie Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Wiem, że napisał, ale co to ma być o_0 Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=NvoRnB96u2Q&...re=channel_page 2:06, czy jest to u Kinga w Move liście?? Ciekawe jak to wygląda w całości?? Było w T6?? :spox: Cytuj
VHO 3 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Nowy item move, taki taunt ala:P Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 poczol nice. zawsze mnie rozp!erdalaja osoby, ktore sa tak cienkie, ze musza komus z fastnicka wrzucac. to jest mega. Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 widze ze duzo osob sie wypowiada jako by byli prosami a niewiele wygrali u nas w polsce vide krakers ten top WyGRAL OFICJALNE MISTrzosTWA W TEKKENA W JAKIMS za(pipi)u i mysli ze jest kims waznym w swiatku Polskiego tekkena a wyobraz sobie ze cie pojechalem jak swinie 2x na turnieju i twojego lamerskiego lee i udawanie takiego pro ci nie sluzy ,frame data na palke to nie wszstko. a karmelu moj drogi nie wzypowiadaj sie publicznie bo szkoda na ciebie klawatury Kim w ogóle jesteś? Skąd się wziąłeś? Tak się składa, że też należę do tego 'światka' i Ciebie kompletnie nie kojarzę. Krakersa natomiast tak i wiem co potrafi. Cytuj
tokis 0 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Dobra, olać typa co potrafi tylko nawrzucać przez neta, bo się boi pokazać na żywo, denerwują mnie tacy "w-gębie-mocni"... A wracając do sprawy...K****RWAAA ja chce już tego Tekkena!!! Nie dość że gra brzmi i wygląda kozacko, to jeszcze gama nowych zagrań i możliwości przyprawia o gorączkę - a nowe postaci są naprawdę wypas (no może oprócz Boba, ale czy tylko mnie on wkurza? )! Ja osobiście na stopro będę grał Zafiną, a to za sprawą jej unikatowego stylu walki(STANCES!) - animacja ruchów rzuciła mnie na kolana, w walce prezentuje się wybornie! No i co z tego że pewnie jakiś mid-tier ostatecznie z niej będzie? Hehe, w poprzednie części też nie grałem topami! Nie miałem okazji przyjrzeć się wcześniej szeroko komentowanej postaci jaką jest Alisa, ale po zobaczeniu stwierdzam że to postać co najmniej ciekawa i w walce skuteczna - silna, mobilna, z "Turbo-podcinką" , a "rzut z głową" za(pipi)iaszczy(szczególnie animacja wyrwania), no i strzela projectile'ami (item move?, to chyba jej ręce, btw?)! Zazdroszczę Buforom, którzy mieli już okazje pograć chociaż te kilka godzin...Dobra idę dalej wysyłać listy z pogróżkami do NamCock. Aha, customizacja w tej grze powala na kolana... DAWAĆ MI TO JUŻ! Cytuj
Konrad Czerniak 0 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Dobra, olać typa co potrafi tylko nawrzucać przez neta, bo się boi pokazać na żywo, denerwują mnie tacy "w-gębie-mocni"... A wracając do sprawy...K****RWAAA ja chce już tego Tekkena!!! Nie dość że gra brzmi i wygląda kozacko, to jeszcze gama nowych zagrań i możliwości przyprawia o gorączkę - a nowe postaci są naprawdę wypas (no może oprócz Boba, ale czy tylko mnie on wkurza? )! Ja osobiście na stopro będę grał Zafiną, a to za sprawą jej unikatowego stylu walki(STANCES!) - animacja ruchów rzuciła mnie na kolana, w walce prezentuje się wybornie! No i co z tego że pewnie jakiś mid-tier ostatecznie z niej będzie? Hehe, w poprzednie części też nie grałem topami! Nie miałem okazji przyjrzeć się wcześniej szeroko komentowanej postaci jaką jest Alisa, ale po zobaczeniu stwierdzam że to postać co najmniej ciekawa i w walce skuteczna - silna, mobilna, z "Turbo-podcinką" , a "rzut z głową" za(pipi)iaszczy(szczególnie animacja wyrwania), no i strzela projectile'ami (item move?, to chyba jej ręce, btw?)! Zazdroszczę Buforom, którzy mieli już okazje pograć chociaż te kilka godzin...Dobra idę dalej wysyłać listy z pogróżkami do NamCock. Aha, customizacja w tej grze powala na kolana... DAWAĆ MI TO JUŻ! Zastanawiam się co ci dolega? Ja po 3 piwach chcę zagrać w Tekkena z ścieżką dźwiękową jakiegoś zespołu dico-polo. Lepiej podziel się z nami co bierzesz? Może maszjakieś wizje Tekkena 7 gdzie będą walczyć w łyżwach na lodowisku? :) Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Kolejne fake konto? Szyper się bawi ? ;p Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Tyle, ze takie suchary leca, ze : <. Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Powtórzę się po raz kolejny, i sorry za kolejny offtop ale muszę. Za każde złe słowo na Tekkena na tym forum: :ban: :ban: :ban: Jak chcecie jechać na Tekkena to załóżcie sobie temat na forum SC albo VF :nerd: Cytuj
Di 839 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Pawle, mógłbyś więcej napisać nt. nowego Heńka? Jak wygląda nowe kolanko w klatkach? TP ma karę tylko na WS 4? Jak się robi takiego stompa (lewa noga) i co daje? Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 (edytowane) Pawle, mógłbyś więcej napisać nt. nowego Heńka? Jak wygląda nowe kolanko w klatkach? TP ma karę tylko na WS 4? Jak się robi takiego stompa (lewa noga) i co daje? Kolanko - albo ws+3 albo f+3. Bezpieczny mid, na CH daje niewyrywalnego stuna i juggla. Na trafieniu daje knockdowna i jak ktoś nie zrolluje to podbiegnięte d+1 da bounda. Może z 20 latek. Ale widziałem jak często karają tym wiffa. Nowy stomp - d+3. bezpieczny mid, który dobija lezących. Ten twój stomp Ogólnie niezły fest co nie Hei dostał jeszcze jakieś dziwne combo, chyba b+2,1 nie znam dokładnie notacji. Widziałem takiego juggla el, el, b+2,1, df+1,2 B! CD+4,4,1 Co do df+1,2 to wydaje mi się że można dołożyć 2 na hit confirmation. Daje falling stuna na ścianie. Zauważyłem też że często robią zwykłą 4, zmieniona animacja tak jakby dawała + Edytowane 20 stycznia 2009 przez Bażant Cytuj
Di 839 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 (edytowane) Fajnie, fajnie. Szkoda tylko, że i tak pewnie znowu przyjdzie mi grać Pandzią z powodu ułomnego manuala Choć HS, TP, silniejsze juggle... łaj not, taki miś mi pasuje. No ale pożyjemy, zobaczymy. Najważniejsze, że ten nowy Tekken mi się bardzo podoba i jeśli nie będzie dużej sceny w SF4, to pewnie tylko do niego się ograniczę, jeśli chodzi o bijatyki. Edytowane 20 stycznia 2009 przez Di Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi