Snake. 9 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Tylko El Stefanno mi nie pasuje jako toptier. No, cieszyłem sie że po 5.0 zrobili z niego fajną normalną postać (NIE topa, jak sie niektórym uparcie wydaje), a teraz znowu chcą zrobić takiego przegiętasa? ;/ Ale w sumie te dwie tier listy i tak pewnie jutro utoną w morzu kolejnych Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Hmmm nie rozumiem, może po prostu brakuje Ci pomysłu na grę. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Hmmm, ale ja coś mówiłem że mi sie nim źle gra? Powiedziałem tylko, że w DR nie jest topem (bo IMO nie jest) Jest dobry, ale jest troche postaci lepszych od niego. No chyba że dla ciebie ranga A-/B+ to nadal top tier. W sumie źle mi sie gra, ale tylko dlatego że musze sie ograniczać, bo niektóre rzeczy na sticku nie wychodzą jeszcze tak jak powinny wychodzić. Zresztą nieważne, to topic o T6 ;] Cytuj
KRYSTA-GG- 0 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 te tierliste postował niejaki Kane z TZ, niby znawca skośnego tekkena, a pochodzą z Tekken Arcadii, Beera na razie 'paczowana' oficjalnie nie była. Patrząc po walkach na YT ciężko sie z tymi listami zgodzić. Nawet jesli to kit z tym, wyjdzie że takim mid tirem Heniem można jechać S klase Cytuj
alik 0 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Nie wierze że to prawda steve S klasa <wow> Mishimy poniżej poziomu A :puk: nie licząc larsa....... Szipersky nasza umowa nie istnieje w takim bądź razie Cytuj
Machel 2 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Hwo z listy na liste jest coraz wyżej, a walk jak na lekarstwo...i tak ta tjer lista nie pachnie wiosną. Lili nad Mishimami yeah sure... Cytuj
alik 0 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 rzeczywiście stiwek jest mocne ale jak patrzę na te fajty to wydaje mi się że lars powinnien być SS Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Fajnie musi być krytykować tier liste nie grając nawet w tą gre. Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Fajnie musi być krytykować tier liste nie grając nawet w tą gre. Na forum SC za ciasno ?? Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 (edytowane) Fajnie musi być krytykować tier liste nie grając nawet w tą gre. Na forum SC za ciasno ?? O Kurka Wodna :zgon: Normalnie MOC :piwo: Nie mam pytań Edytowane 14 lutego 2009 przez Cambion Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 No ale tak czy siak Aramis ma rację. Każdy gracz z Japonii, żyjący zagadnieniem i grający w to od dłuższego czasu, wie na temat tej gry dożo więcej niż jakikolwiek topowy gracz który nawet nie zagrał w t6. Ale pogadać jest fajnie. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 "You're all show" Bażant, jakby to powiedziała Asuka;]. Cytuj
mashter 54 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Ale jak Asuka nie ma nic konkretnego do powiedzenia odnośne nowego Tekkena, to poproś Asukę, żeby się nie wypowiadała Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 "You're all show" Bażant, jakby to powiedziała Asuka;]. "Fuck off" Aramias, jak by to powiedział Ron Jeremy:] Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Mashter, tylko wybrani, obecni w pewnym miejscu X w dniu Y zrozumieją o co chodzi z tą Asuką;]. Jeremy pieprzy od rzeczy. Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Niech mi ktoś mądry wytłumaczy co się stało po 6:06 min tego filmiku... to w t6 nie ma czegoś takiego jak "drow"... Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Pewnie chodzi o przywilej mistrza w którym to trzeba z nim wygrać by odebrać mu tytuł, a skoro jest taki warunek to remis powoduje przyznanie punktu aktualnemu mistrzowi. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Pewnie chodzi o przywilej mistrza w którym to trzeba z nim wygrać by odebrać mu tytuł, a skoro jest taki warunek to remis powoduje przyznanie punktu aktualnemu mistrzowi. czyli rozumiem, ze jak gram "master"-em z przeciwnikiem, ktory ma "lord"-a, to przegram rownoczesne starcie mimo iz mamy ta sama ilosc energi ?? a co jesi obydwaj jestesmy "beginer"-ami i gramy po raz pierwszy i zdezymy sie tymi samymi ciosami jak to w przypadku filmu "Mashtera i Boskona" przy "Mirror Match"_Marshall-ow ??? musza byc jakies sensowne czynniki, kotre na to wplywaja. czy sa? Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Nie, nie chodzi o to. Pisząc "mistrza" mam na myśli gracza, który wygrał poprzednią walkę. Czyli jeżeli zremisujesz z gościem, który ma ileś wygranych z rzędu (chociażby jedną) to on dostaje punkt. Gdzieś się już z czymś takich chyba spotkałem, bo od razu mi to przyszło do głowy i wydało się w miarę logicznym rozwiązaniem. No, ale ta wersja z rangami też by mogła być. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 A jak gramy dopiero pierwszą walke? ;p W sumie to może na konsolach zrobią tak jak to było w poprzednich częściach, po prostu na automatach zawsze ktoś musi zejść po przegranej walce/wrzucić kolejny żeton ;p Inaczej wszyscy graliby sobie cztery rundy i w ostatniej robi double K.O., przez co właściciele salonów mniej by się nachapali ;] Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Na automatach też można zagrać ze sobą dopiero od pierwszej walki, więc rozwiązania będą pewnie te same. W przypadku kiedy gramy pierwsze walki może wyskakuje zwyczajny draw i tyle. To tak naprawdę bardzo mało istotne jak to będzie rozwiązane więc bym to ogólnie olał. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 A jak gramy dopiero pierwszą walke? ;p W sumie to może na konsolach zrobią tak jak to było w poprzednich częściach, po prostu na automatach zawsze ktoś musi zejść po przegranej walce/wrzucić kolejny żeton ;p Inaczej wszyscy graliby sobie cztery rundy i w ostatniej robi double K.O., przez co właściciele salonów mniej by się nachapali ;] zadko gram na automatach zewzglendu na pada(ale niedlugo przeskok na AS), wiec nie bralem tej opcji pod uwage. mysle, ze masz racje... dla automatow jest to najlepsze rozwiazanie, co nie znaczy, ze nie bedzie to zmienione w versji na next gen-y. thx Cytuj
Gość mevek Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Na automatach też można zagrać ze sobą dopiero od pierwszej walki, więc rozwiązania będą pewnie te same. W przypadku kiedy gramy pierwsze walki może wyskakuje zwyczajny draw i tyle. To tak naprawdę bardzo mało istotne jak to będzie rozwiązane więc bym to ogólnie olał. byc moze zalezy od ciosu wykonanego, jak np. silniejsza reka od slabej nogi, albo poprostu od grupy, z ktorej pochodzi dana postac, bo przeciez wiadomo, ze nie wszystkie maja tyle samo energi. np. xiaou jesl mloda, ale ciosy ma slabsze, znowoz henio jest stary, ale ciosy mocne. na pewno trzeba to wziac pod uwage. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi