MTC 0 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Jak my mogliśmy to przeoczyć... Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 (edytowane) Kurde co to za fajna dupa przebrana za Anne??? :slinotok: Poznajcie mnie z nią... pliiiiiiiiz Edytowane 27 czerwca 2009 przez Cambion Cytuj
tokis 0 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 (edytowane) Żebyście Juniora zobaczyli...bez wątpienia najzgrabniejsza noga wśród tekkenowców! Chociaż "NevAnna" też powala swym seksapilem! Łokieć na CH rulez, nowy stage - "Kuchnia Velura", również. :D Edytowane 27 czerwca 2009 przez tokis Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Żebyście Juniora zobaczyli...bez wątpienia najzgrabniejsza noga wśród tekkenowców! Chociaż "NevAnna" też powala swym seksapilem! Łokieć na CH rulez, nowy stage - "Kuchnia Velura", również. :D Czy czasem chodzi Ci o to? 1 2 I alfons Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 (edytowane) Kurde za kogo Łysy był przebrany?? Bo za chiny nie moge skojarzyć... :wtf: PS. Ale fakt, nóżka pierwsza klasa :slinotok: Edytowane 27 czerwca 2009 przez Cambion Cytuj
Keii 0 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Kurde za kogo Łysy był przebrany?? Bo za chiny nie moge skojarzyć... :wtf: PS. Ale fakt, nóżka pierwsza klasa :slinotok: Za zakonnicę ladacznicę z gry XXX - tytułu nie podam bo oskarżą mnie o deprawowanie małolatów xD a i biedaczysko MTC będzie po nocach w domu monitor moczył Cytuj
Di 839 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Ale Mateuszu, czemu nie powiedziałeś, że Twoje nogi są reklamowane nawet w Tekkenie 5? Kto pierwszy je znajdzie ten dostanie ode mnie Chupa-Chupsa o wybranym smaku przy najbliższej okazji To nie jest żart, one naprawdę tam są. Wystarczy porozglądać się po arenach. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 A mówią że moje perfecty to ostre schizy. Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Ma ktos soundtracka z tego nowego stage "Kuchnia Veluriana"? Cytuj
Di 839 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 (edytowane) A mówią że moje perfecty to ostre schizy. O mnie mówisz? To nie schiza, Cambion może potwierdzić owe znalezisko. Ma ktos soundtracka z tego nowego stage "Kuchnia Veluriana"? Ja mam tylko tekst: W Polonii, w Astorii Ani w Udziałowej Jeść ci tak nie dadzą, Jak w kuchni polowej! Zupę z grochu, kaszy Napitrasi kucharz: Pachnie ci to jak perfuma, Gorące, że aż dmuchasz! Gdy się najesz, brzuch ci spuchnie. Kto ma teraz, kto ma taką kuchnię? Kuchenko, kuchenko, Cóżeś ty za pani, Że się garną tak do ciebie Chłopcy malowani? Kuchenko, kuchenko, Urocza panienko, Każdy łyżką w tobie grzebie, Bo kochamy ciebie. Kraszone zacierki Z kawalątkiem sperki, Lepsze jadło niż z talerza Z żołnierskiej manierki. Gdy kruszyna mięsa W zupie się wałęsa, Każdy żołnierz okiem łypie Do takiego kęsa! A gdy tylko granat gruchnie, Wiara krzyczy: Ratuj kuchnię! Kuchenko, kuchenko... Gdy nas pan porucznik Do ataku wiedzie, To dymiącą kuchnię Prowadzi na przedzie. Dobrze ma żołnierzy Nasz porucznik dzielny, Bo za kuchnią każdy pójdzie I w ogień piekielny! Gdy z niej w obiad para buchnie, Każdy śpiewem wita kuchnię! Kuchenko, kuchenko... Żeby nie było - to Tuwima. Edytowane 27 czerwca 2009 przez Di Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 (edytowane) hmmm gotuj z Velurem ? a propos Ve;ura nowy sub boss Velur Edytowane 27 czerwca 2009 przez Dante84 Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Kurde za kogo Łysy był przebrany?? Bo za chiny nie moge skojarzyć... :wtf: PS. Ale fakt, nóżka pierwsza klasa :slinotok: Za zakonnicę ladacznicę z gry XXX - tytułu nie podam bo oskarżą mnie o deprawowanie małolatów xD a i biedaczysko MTC będzie po nocach w domu monitor moczył Byłeś przebrany za Bayonette, bencwale. __ solo tu byl Cytuj
VHO 3 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Fota Łysego skojarzyła mi się z Alice z RE Cytuj
Keii 0 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Kurde za kogo Łysy był przebrany?? Bo za chiny nie moge skojarzyć... :wtf: PS. Ale fakt, nóżka pierwsza klasa :slinotok: Za zakonnicę ladacznicę z gry XXX - tytułu nie podam bo oskarżą mnie o deprawowanie małolatów xD a i biedaczysko MTC będzie po nocach w domu monitor moczył Byłeś przebrany za Bayonette, bencwale. __ solo tu byl i JuniOr też xxxD Niech i tak będzie ... Może ktoś dorzuci zdięcie nevAnny motocyklisty ?? Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 nowy tekken bedzie fajny... to tak odnosnie tematu... -_- Cytuj
Di 839 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Jako że konkurs nie cieszy się zainteresowaniem, podaję odpowiedź: Cytuj
Keii 0 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Masz odemnie chupa-chups'a w pape Wesoły Elektric tu był xxD Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 (edytowane) Zapraszam do nowego tematu:P i ankiety Edytowane 28 czerwca 2009 przez VeluriaN Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Chłopaki proponuje przenieść te wszystkie foty do innego tematu np. Międzymiastowe granie, albo założyć nowy temat ^_^ Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 zazdroszczę pojebania i fantastycznych kumpli. pozytywni jesteście, szacun Cytuj
rushman 4 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=7VvsT8lV74A Polecam sympatykom (i nie tylko) pijanego policjanta - filmików jest kilkanaście. Pan Tetsuo ciekawie wykorzystuje nowe opcje z postaw postaci. Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Ten stroj Jina na artworkach wyglada leszczarsko, za to w samej grze KOZACKO! wypas : ) Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 (edytowane) Dlaczego ta gra wyglada tak slabo? To wyglada jak gra z PS2 z lepszymi modelami postaci. http://www.gamersyde.com/news_8187_en.html Edytowane 2 lipca 2009 przez Emet Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi