Opublikowano 27 czerwca 200915 l Kurde co to za fajna dupa przebrana za Anne??? :slinotok: Poznajcie mnie z nią... pliiiiiiiiz Edytowane 27 czerwca 200915 l przez Cambion
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Żebyście Juniora zobaczyli...bez wątpienia najzgrabniejsza noga wśród tekkenowców! Chociaż "NevAnna" też powala swym seksapilem! Łokieć na CH rulez, nowy stage - "Kuchnia Velura", również. :D Edytowane 27 czerwca 200915 l przez tokis
Opublikowano 27 czerwca 200915 l tokis napisał(a): Żebyście Juniora zobaczyli...bez wątpienia najzgrabniejsza noga wśród tekkenowców! Chociaż "NevAnna" też powala swym seksapilem! Łokieć na CH rulez, nowy stage - "Kuchnia Velura", również. :D Czy czasem chodzi Ci o to? 1 2 I alfons
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Kurde za kogo Łysy był przebrany?? Bo za chiny nie moge skojarzyć... :wtf: PS. Ale fakt, nóżka pierwsza klasa :slinotok: Edytowane 27 czerwca 200915 l przez Cambion
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Cambion napisał(a): Kurde za kogo Łysy był przebrany?? Bo za chiny nie moge skojarzyć... :wtf: PS. Ale fakt, nóżka pierwsza klasa :slinotok: Za zakonnicę ladacznicę z gry XXX - tytułu nie podam bo oskarżą mnie o deprawowanie małolatów xD a i biedaczysko MTC będzie po nocach w domu monitor moczył
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Ale Mateuszu, czemu nie powiedziałeś, że Twoje nogi są reklamowane nawet w Tekkenie 5? Kto pierwszy je znajdzie ten dostanie ode mnie Chupa-Chupsa o wybranym smaku przy najbliższej okazji To nie jest żart, one naprawdę tam są. Wystarczy porozglądać się po arenach.
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Snake. napisał(a): A mówią że moje perfecty to ostre schizy. O mnie mówisz? To nie schiza, Cambion może potwierdzić owe znalezisko. solo/ng napisał(a): Ma ktos soundtracka z tego nowego stage "Kuchnia Veluriana"? Ja mam tylko tekst: W Polonii, w Astorii Ani w Udziałowej Jeść ci tak nie dadzą, Jak w kuchni polowej! Zupę z grochu, kaszy Napitrasi kucharz: Pachnie ci to jak perfuma, Gorące, że aż dmuchasz! Gdy się najesz, brzuch ci spuchnie. Kto ma teraz, kto ma taką kuchnię? Kuchenko, kuchenko, Cóżeś ty za pani, Że się garną tak do ciebie Chłopcy malowani? Kuchenko, kuchenko, Urocza panienko, Każdy łyżką w tobie grzebie, Bo kochamy ciebie. Kraszone zacierki Z kawalątkiem sperki, Lepsze jadło niż z talerza Z żołnierskiej manierki. Gdy kruszyna mięsa W zupie się wałęsa, Każdy żołnierz okiem łypie Do takiego kęsa! A gdy tylko granat gruchnie, Wiara krzyczy: Ratuj kuchnię! Kuchenko, kuchenko... Gdy nas pan porucznik Do ataku wiedzie, To dymiącą kuchnię Prowadzi na przedzie. Dobrze ma żołnierzy Nasz porucznik dzielny, Bo za kuchnią każdy pójdzie I w ogień piekielny! Gdy z niej w obiad para buchnie, Każdy śpiewem wita kuchnię! Kuchenko, kuchenko... Pokaż ukrytą zawartość Żeby nie było - to Tuwima. Edytowane 27 czerwca 200915 l przez Di
Opublikowano 27 czerwca 200915 l hmmm gotuj z Velurem ? a propos Ve;ura nowy sub boss Velur Edytowane 27 czerwca 200915 l przez Dante84
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Keii napisał(a): Cambion napisał(a): Kurde za kogo Łysy był przebrany?? Bo za chiny nie moge skojarzyć... :wtf: PS. Ale fakt, nóżka pierwsza klasa :slinotok: Za zakonnicę ladacznicę z gry XXX - tytułu nie podam bo oskarżą mnie o deprawowanie małolatów xD a i biedaczysko MTC będzie po nocach w domu monitor moczył Byłeś przebrany za Bayonette, bencwale. __ solo tu byl
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Nevan napisał(a): Keii napisał(a): Cambion napisał(a): Kurde za kogo Łysy był przebrany?? Bo za chiny nie moge skojarzyć... :wtf: PS. Ale fakt, nóżka pierwsza klasa :slinotok: Za zakonnicę ladacznicę z gry XXX - tytułu nie podam bo oskarżą mnie o deprawowanie małolatów xD a i biedaczysko MTC będzie po nocach w domu monitor moczył Byłeś przebrany za Bayonette, bencwale. __ solo tu byl i JuniOr też xxxD Niech i tak będzie ... Może ktoś dorzuci zdięcie nevAnny motocyklisty ??
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Zapraszam do nowego tematu:P i ankiety Edytowane 28 czerwca 200915 l przez VeluriaN
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Chłopaki proponuje przenieść te wszystkie foty do innego tematu np. Międzymiastowe granie, albo założyć nowy temat ^_^
Opublikowano 29 czerwca 200915 l zazdroszczę pojebania i fantastycznych kumpli. pozytywni jesteście, szacun
Opublikowano 1 lipca 200915 l http://www.youtube.com/watch?v=7VvsT8lV74A Polecam sympatykom (i nie tylko) pijanego policjanta - filmików jest kilkanaście. Pan Tetsuo ciekawie wykorzystuje nowe opcje z postaw postaci.
Opublikowano 1 lipca 200915 l Ten stroj Jina na artworkach wyglada leszczarsko, za to w samej grze KOZACKO! wypas : )
Opublikowano 2 lipca 200915 l Dlaczego ta gra wyglada tak slabo? To wyglada jak gra z PS2 z lepszymi modelami postaci. http://www.gamersyde.com/news_8187_en.html Edytowane 2 lipca 200915 l przez Emet