Keii 0 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Miodzio dosłownie retro Anna Cytuj
Di 839 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 NBGI zdecydowało się na ciekawy projekt filmowy. Postanowili nagrać walki czołowych graczy USA; na pierwszy ogień poszli Mr. NAPS (Bryan) oraz insanelee (Bruce), których trzy walki zostały zarejestrowane. 7 września rozegrany zostanie rewanż, w którym zawodnicy zagrają postaciami... wyłonionymi przez internetową ankietę! Więcej informacji: http://nsports.pl/index.php?site=news_comm...amp;newsID=8612 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Świetnie się ten tekken 6 prezentuje, chyba ps3 kupie szybciej niż sądziłem Nowy Tekken wcale sie dobrze nie prezenuje. Wyglada wrecz slabo, ale ktory Tekken wygladal dobrze? Szostka graficznie jest slabsza od DoA4 i to dosc wyraznie. Tylko z drugiej strony kto gra/gral w Tekkena dla grafiki? W tej grze liczy sie genialny system walki. Ja w kazdym badz razie zamierzam gre kupic na X360. Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 o Di dzienx za linka. kurde - mam nadzieje, ze w konsolowce przesuna te paski energii na gore, bo sa za nisko jak dla mnie ; p Cytuj
Di 839 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 W którymś Soul Caliburze chyba jest możliwość zmiany położenia pasków energii (głowy nie dam), więc istnieje szansa, że i Tekken 6 coś takiego będzie miał. A widziałeś walki Royal Rumble z Tekken Crash? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Z tymi paskami energii to napewno było tak w Soul Calibur 1. Cytuj
bartipu 0 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 http://img.photobucket.com/albums/v645/AOSO/characterkor.jpg - koreańska tier lista. http://img.photobucket.com/albums/v645/AOSO/diffikor.jpg - poziom trudności w opanowaniu postaci. Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Ciekawe tylko co w tier liście oznaczają kolumny?? I czy w "opanowaniu postaci" najwyższy wiersz znaczy najtrudniejsze do opanowania?? Cytuj
XFrizenX 0 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Jest moze tlumacz na sali? Ciezko mi uwierzyc zeby steve czy edek byli trudniejsi w opanowaniu od mishim. Cytuj
bartipu 0 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Facet wyjaśnił o co chodzi z tym opanowaniem postaci. "Top group (Difficult): Capos, Yoshi, Steve, Ling, Lei, Zafina are all difficult to use due to their stances. Baek and Raven are difficult because they have so many move options to choose from. Lee, Nina and Bruce are very good but their ability to wall carry requires pretty good skill. Bryan is in there because of taunt. Lars apparently has "hard juggles" (bullshit). Marduk has difficult juggles too because of f,f+1+2 enders. Middle group (Average): Julia and Law have relatively difficult juggles, but their ground moves are quite good. Mishimas are in here because of technical skill requirements, according to this ewgf and hs is all you need lol. Wang is shit but waning moon is good, Ganryu is ok but decent moves. Feng's commands are easy but you need to "think a lot". Hwoarang has a lot of options from his flamingo stances but they aren't that good. Bottom group (Easy): These characters are supposedly the easiest with simple commands and effective moves/combos. Their combos are all from d/f+2 and hopkick (lol so true). " Źródło: http://www.tekkenzaibatsu.com/forums/showt...mp;pagenumber=9 Cytuj
MTC 0 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 (edytowane) i wypas. Lawik w A tak jak Gankek Edytowane 27 sierpnia 2009 przez MTC Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 (edytowane) Z TZ: Kolejne kolumny w character difficulty: Rank - Pitbullers - Cross-world? (Cross the stages aka wall carry) - speed - power - grappler - special stances Wydaje się logiczne Edytowane 27 sierpnia 2009 przez Cambion Cytuj
Zuum88 0 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 (edytowane) Bosh, juz wiecej "klas" nie mogli z tego zrobic ? Paski energii o duzo za nisko - podczas hopkick'a postac nachodzi na pasek (sic!). Tier lista ma sens tylko czemu Bob,Miqeul, Alice i reszta nowych tak nisko - zawsze nowe chary byly maks dopieszczone. w kazdym badz razie Tekken idzie w zlym kierunku... Czy premiera zotala ustalona na pazdziernik czy zostaje na grudniu ?- sprzeczne zrodla inforacji... Edytowane 27 sierpnia 2009 przez Zuum88 Cytuj
Di 839 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Premiera w październiku. A ta lista to jest dostępna od kilku tygodni Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Czyli grając Stevem znowu będe mógł uważać się za ambitnego gracza, tak samo jak w DR (no, hejtujcie). Nice! zawsze nowe chary byly maks dopieszczone. Noo, zwłaszcza Lily i Dragunov w DR ;] Cytuj
MTC 0 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Noo, zwłaszcza Lily i Dragunov w DR ;] i Armor King Cytuj
Di 839 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Noo, zwłaszcza Lily i Dragunov w DR ;] i Armor King i Asuka w T5 Kto dalej? Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Tiaaa, Dragunov przecież jest taki silny w DR ze szok........ Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Dragonuvem da się chociaż zabić - nie to co yoshem Cytuj
<spike> 0 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Świetnie się ten tekken 6 prezentuje, chyba ps3 kupie szybciej niż sądziłem Nowy Tekken wcale sie dobrze nie prezenuje. Wyglada wrecz slabo, ale ktory Tekken wygladal dobrze? Szostka graficznie jest slabsza od DoA4 i to dosc wyraznie. Tylko z drugiej strony kto gra/gral w Tekkena dla grafiki? W tej grze liczy sie genialny system walki. Ja w kazdym badz razie zamierzam gre kupic na X360. co za glupota,nie wiem kim jestes,ale podac sobie reke z sylvanem mozesz.ktory tekken wygladal dobrze?? 1,2,3,4,5,6 dla mnie doa wyglada mega plastikowo.zakladam,ze taki master jak ty nawet nie gral w t6. Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 T6 slabszy graficznie od DoA4? omg nie zartuj sobie, widziales gdzies w DoA4 selfshadows? postacie inna bajka. Cytuj
bartipu 0 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Cytat z gry-online.pl: "Szybko zobaczyliśmy jeszcze Tekkena 6, który wygląda brzydko, ma idiotyczny fabularny tryb współpracy i ogólnie robi negatywne wrażenie. " Wkurzyli mnie. Cytuj
<spike> 0 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 no to garjcie w doa,nie chce wracac do tematy czy soul calibur jest ladniejszy od ttt,bo na to sie zanosi. wiem tyle,ze tekken wyglada elegancko ,a doa jak zawsze plastikowy i ze zwalona animacja. zreszta pograjcie ,a pozniej wasze brednie wypisujcie fanboye Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi