Skocz do zawartości

Tekken 6 / Bloodline Rebellion

albrechtus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eee czy te 4gb to faktycznie tak dużo w konsoli z której możemy wyjąć dysk twardy, wyrzucić do śmieci i włożyć nowy o kilkukrotnej pojemności? :P

Na X0 pewnie będzie z 6 giga;].

Opublikowano

Liczylem ok. 14-15s trwalo ladowanie wiekszosci walk z plyty. z dysku bedzie m/w tak jak w wersji automatowej (no chyba ze automatowa ma dysk 7200 obr). tak czy siak jak dla mnie swietnie, ze mozna jak najwiecej danych na dysk zainstalowac, grunt aby wszystko zasuwalo :) no i fajna sprawa, ze jest po skonczonej walce opcja replay oraz REMATCH (w koncu)

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe jak to będzie z tymi replayami. Czy bedzie tylko opcja save na wlasna konsole czy mozna je bedzie jakos zuploadowac w tekkenie tak, że każdy będzie mógl je objerzec, jak np. w street fighterze IV

Edytowane przez CrazyGoSu
Opublikowano (edytowane)

Czekalismy rok, poczekamy jeszcze tydzien :)

MAM!!!

Nie pytajcie skąd ale jest. Pół dnia się męczyłem, żeby to odpalić ale wreszcie udało się.

Wczytywanie jest całkiem krótkie(na oko mniej niż 10 sekund, nie mierzyłem z zegarkiem w ręku, ale nie jest uciążliwe) a gry jeszcze nie zrzucałem na dysk, idzie z płytki której dzięki Bogu tym razem nie spaliłem :P

Niestety na pierwszy rzut oka widać brak antyaliasingu i krawędzie są dość widoczne. Nie jest to niestety obraz żyleta jak np w VF5 lub DOA4. Graficznie nie jest źle, ale jak na Namco to mogłoby być lepiej

Grałem parę walk w offline mode (online przed zakupem gry omijam) i zauważyłem dość duże zmiany w ciosach postaci. Ostatnim Tekkenem w jakiego grałem była 5 część na PS2 i ciosy od tego czasu bardzo się pozmieniały. Wogóle to masa starych kombinacji nie działa, nawet flipy Lawem robi się chyba inaczej bo 3+4 to jakiś cios nazwany "ab cruncher" o ile wogóle jeszcze są. Tył+1,2,1 odrzuca zamiast wybijać do góry. Ech. Ciężko się będzie przestawić. Spadam dalej grać.

Można wyłączyć motion blur i wtedy krawędzie mniej walą po oczach(chyba wtedy aa x2 się załącza ale nie jestem na 100 proc pewien)

Edytowane przez Jonny2003
Opublikowano

Ja 18:09:18

zapytaj sie kumpla

Ja 18:09:21

co do tego ravena

komandos 18:09:29

ok

komandos 19:34:57

zwalnia

komandos 19:35:09

i to konkretnie podobno

Ja 19:45:41

na x'a?

komandos 19:45:53

tak

Teleporty ravena scinaja nawet na wersji na xboxa360.

Opublikowano

Gratuluję właścicielom x bocków, mogą już sobie szpilać w T6, wystarczy nieco cierpliwości by zassać te 7GB z torrentów.

Tak postąpi duża większość posiadaczy kloca, podczas gdy tylko z powodu konwersji musieliśmy czekać dodatkowy rok, by potem karnie wyłożyć 200zł na legalną kopię i dziękować bogu że wreszcie jest. Bill G musiał wywalić na to parę furmanek siana by zrekompensować Namco pracę nad portem i potencjalne straty, bo port na konsolę microsoftu nie przyniesie dochodu ze sprzedaży.

Opublikowano

Tyle, ze cena w Empiku bedzie pewnie wynosic 249 zl (jak za 99% wszystkich nowosci), a w sklepach 170. Roznica spora. Co do wersji na X, to gdyby nie oplacalo sie wydawac gier na te konsole, to juz dawno MS zwinalby interes.