Zuum88 0 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 O to mi chodziło 3 dni do premiery -_- Umieram.. Cytuj
albrechtus 1 Opublikowano 27 października 2009 Autor Opublikowano 27 października 2009 w robsonie mozna juz odebrac, juz mam <jeszcze niestety w pracy siedze!> Cytuj
Zuum88 0 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Ja zamowilem konsole z hdmi i Tekkenem, wiec sam Tekken na nic szybciej mi sie nie przyda Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 O to mi chodziło 3 dni do premiery -_- Umieram.. A ja będę mieć jutro Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 (edytowane) Mam pyta nie do tych co grali, Jak z bonusami, dodatkowe stroje, itemki, postaci, areny, można coś odblokować? Podobno wersja na PS3 miała obfitować w jakieś dodatki? Edytowane 27 października 2009 przez raVen20 Cytuj
Di 839 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Wszystkie postaci są odblokowane. Dodatkowe stroje są od razu dostępne - wystarczy wybrać postać trójkątem. Aren raczej nie można odblokować, choć w Scenario Campaign gra się na takiej egipskiej, która nie jest dostępna na VS. Za to jeśli chodzi o przedmioty, to jest ich dużo do kupienia. Cytuj
CrazyGoSu 1 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 w robsonie mozna juz odebrac, juz mam <jeszcze niestety w pracy siedze!> same here jak ogram to napisze jak u mnie przedstawiają sie lagi, bo na TZ to część narzeka, a częsci sie podoba, nie da rady wypośrodkować Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Dj, wszystkie postaci mają dodatkowe stroje? Jak wygląda ich edytowanie? Całkowicie można przerobić ubiór zawodnika? 1 Cytuj
Di 839 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Nie jestem Dj ;] Nie wszystkie postaci, a jedynie: Anna, Jin, Zafina, Lars, Asuka, Roger, Lili i może ktoś jeszcze. Edytowanie podstawowych strojów wygląda chyba podobnie jak w SC4. Z tego co się orientuję, bonusowych nie można zmieniać. Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 DO bonusowych u Asuki widzialem mozna np. inne kolory szalika, ale ceny elo. czerwony szalik 7 mil; ) Cytuj
Zuum88 0 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Właśnie jaki jest stosunek zdobywanej kasy do cen przedmiotow ? Podejrzewam, ze trzeba sie natrudzic jak w zwyklej piatce, zeby cos zakupic Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Dostaje się kasę za zwykły versus albo za online? Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Ta. Po takim czekaniu to ja pewnie grajac z ghostami natluke se tych milionow; ) Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 ciekawi mnie jeszcze matchmaking na ps3... w takim blazblue nie dalo sie podlaczyc do gry ktora juz trwala (a invite znikal po failed to connect). w soul calibur 4 juz sie dalo podlaczyc do lobby i czekac tam na koniec walki ale dzialalo to troche w kropke (sporo failed to connect, dwa razy nawet failed to create session i sporo dc po walce). mam nadzieje ze t6 nie bedzie utrudnial w tej kwesti. Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 (edytowane) Mam pyta nie do tych co grali, Jak z bonusami, dodatkowe stroje, itemki, postaci, areny, można coś odblokować? Podobno wersja na PS3 miała obfitować w jakieś dodatki? Dodatkowe stroje są dostępne od razu, tak samo jak wszystkie areny i postacie. Jakieś rzeczy są do odblokowania w SC które funkcjonują tylko w tym trybie i dają np podwójnego bounda etc (to akurat wiem tylko z lektury). [edit] Sorki, nie zauważyłem odpowiedzi Di. Edytowane 27 października 2009 przez Nevan Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Jeszcze nie jest potwierdzone, ale ludzie donoszą, że na x360 online chodzi lepiej. Nie wiem tylko, czy to w ogóle możliwe skoro to p2p. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 licze na szybka latke poprawiajaca multi na x360 bo teraz nie da sie w to grac! na okolo 20 meczy moze w max 5 nie mialem lagow, wyrzuca z gry w srodku pojedynku.. mowa o internecie 4mb/1 ps. srednia grafa Cytuj
Meanthord 326 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 (edytowane) Gra jest juz normalnie do kupienia w sklepach konsolowych (oczywiscie tych dobrych), nie wiem po co czekac do piatku. Online jest w tyle za VF5, ale o niebo lepszy, niz w DR czy SC4, w ktore to tytuly grac sie nie dalo. Tutaj grac sie da zupelnie bezstresowo co mnie cholernie cieszy . A grafa faktycznie jest na maksa (pipi)owa. Edytowane 27 października 2009 przez Meanthord Cytuj
Keii 0 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Tez juz jutro dostane wlasna czesc Dzieki za info Mr.N Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Po zagraniu 5 walk online na iksie mogę stwierdzić że da się grać lag jest stały (tak jak by się grało na lcd 8ms) nie ma przerywu animacji (tak jak w DR) gra chodzi bardzo płynnie aaa no i juggle da się kleić ;d;d;d Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Huh, to czekam na jeszcze troche info nt online i pewnie sie zdecyduje :} Poki co cieszy ze wiekszosc opinii jest pozytywnych, grajcie wiecej i zdajcie relacje co i jak Cytuj
dusza28 0 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 GameTrailers Tekken 6 Video Review http://www.gametrail...bid=xGMwvjoX3hc Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 jest gdzies lista acziwow? sporo jest tajnych i nie moge nigdzie znalezc Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Pytanko odnośnie customizacji - da radę wybrać dwie "przebrane" postaci, w versusie na jednej konsoli? (ja swoją, kumpel swoją i jazda - jak w SC4 np.) Cytuj
Meanthord 326 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Co do online na PS3: 1) Nigdy mnie nie wywalilo z gry. Moj upload rzedu 512. 2) O ile SC4 i DR byly calkowicie niegrywalne, tak tutaj jest jasnosc - jesli spotkaja sie dwie osoby o w miare normalnych laczach lagow nie bedzie. Doslownie chwile temu rozegralem z 10 walk jedna po drugiej z zerowymi lagami, teraz trafila sie jedna osoba z czerwonym laczem i lagowalo. Przy czym odbywa sie to dosc subtelnie, animacja stara sie zwalniac, a nie "czkac". W DR klatkowalo przykladowo juz na napisie "ROUND 1" (rotfl). 3) W online mozna zdobywac kase i rangi, jak na arcade . Generalnie, moim zdaniem, jest dobrze. Szalu graficznego niestety nie ma (w momencie premiery Tekkena 5 na PS2 bardziej podobala mi sie oprawa piatki wtedy, niz analogicznie teraz szostki), ale to kawal solidnej napieprzanki . Grac! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi