Nevan 1 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 A na jakim tv grasz? Mnie grafa w T6 oszałamia, ale może mamy po prostu inne wymagania... Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 GameTrailers Tekken 6 Video Review http://www.gametrail...bid=xGMwvjoX3hc Obejrzalem. Na okolicznosc produkcji siodmej czesci gry szefostwo Namco powinno w komplecie wymienic cala ekipe odpowiedzialna za grafike i czesc ekipy designerow (najogledniej rzecz ujmujac w szostce jest pod tym wzgledem slabawo), a zostawic gameplayowcow i animatorow.Ci spisali sie na medal. Cytuj
Meanthord 326 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Dobrze, ze nie o grafe tu chodzi . Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 na tym filmiku wrzućcie sobie pauzę przy prezentacji practice mode, wszystkie ciosy Leo są po chińsku... (transkrypt oczywiście) Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Na zaibatsu dalej przeważają głosy rozpaczy odnośnie online. Podobno jest bardzo źle. Dla wielu gorzej, niż w DR. A tu cytat: I got my 360 copy today and tried online. It sucks. Out of all the fighters Ive played online (Vf5, SC4, SF4 and DOA4) Tekken 6 is the absolute worst. Oh yeah, and online is indeed the worst I have seen for a fighting game. Even worse than Soul Calibur 4 and Super Smash Brothers Brawl and that's saying something. Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 I tam, Polacy mówią że nie jest tak tragicznie to znaczy że nie jest tak tragicznie ;]. Cytuj
TheDupa 14 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Krzyżak od x 360 jest tragiczny , przez kilka godziń nie mogłem zrobić brayanem p,p+2 już gałką analogową było łatwiej nie ma ktoś sposobu na ten krzyżak ? bo poważnie grać to się nim nie da Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Kupić inny pad z normalnym krzyżykiem, albo sticka. Prawie każdy pad poza tym microsoftu ma w miarę normalny krzyżak. Hori podobno dobre pady robi. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Na zaibatsu dalej przeważają głosy rozpaczy odnośnie online. Podobno jest bardzo źle. Dla wielu gorzej, niż w DR. A tu cytat: I got my 360 copy today and tried online. It sucks. Out of all the fighters Ive played online (Vf5, SC4, SF4 and DOA4) Tekken 6 is the absolute worst. Oh yeah, and online is indeed the worst I have seen for a fighting game. Even worse than Soul Calibur 4 and Super Smash Brothers Brawl and that's saying something. wstrzymajcie sie z tym ocenianiem do premiery - nie wszystkie servery moga byc uruchomione skoro premiera 30. z 2 strony ja pojawiam sie online nie szybciej jak w 2010 Law_ik rosnie w sile xD Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Ja mam nadzieję na to, że ze sprawdzonymi osobami w pokoju na dwóch graczy da się rozegrać mecz bez wyczuwalnych lagów. Nie wiem po co namco robi lobby na więcej graczy. VF5 sobie ułatwiło i nie da się tworzyć lobby. Tylko 1vs1. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 mam nadzieje ze online da rade jak nie to sprzedaje to w pi z du Cytuj
Di 839 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 nie ma ktoś sposobu na ten krzyżak ? bo poważnie grać to się nim nie da Sposoby są dwa: 1) stick 2) przejściówka PS2 -> X360 (bezlagowa) Cytuj
Zuum88 0 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Slyszalem, ze nie da sie nabic rangi wyzeszej niz 9th dan (podobno) - z jakiegos w miare przyzwoitego zrodla. Jest to sprawdzone czy tylko wersje pirackie sa tak "ograniczone" ? Ciesze sie co do online - moze pojdzie cos pograc z rodakami. Troche dziwne, ze na TZ psiocza nt. online skoro maja lepsze lacza niz w Polsce :o Z drugiej strony glupota troche jest oceniac gre online przed premiera (kilka dni temu pojawialo sie info co do online). Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 (edytowane) No wlasnie ponoc w ghost mode poki co w singlu mozna tylko do 1st dan nabic, kurde, a ja lubie sobie czasem pograc w ghost mode; o. Prawdodpobnie patch w grudniu to zmieni, ale eh ; ). Ogolnie licze na patcha w grudniu, ktory pozwoli zmieniac ustawienia HUDa, odblokuje w singu >1st dan itp Ot kilka drobiazgow. Edytowane 28 października 2009 przez solo/ng Cytuj
CrazyGoSu 1 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 rangi można nabijac, wyzej niz 1 dan, ale cięzko powiedziec jak dokladnie sie to robi. Jak gralem dostawalem awas za arcade mode, ghost mode i online. Są osoby z ranga wyzej niz 4 dan, więc jakoś napewno sie da Co do moich odczuć ( mam wersje na ps3 ) to niestety troche mi lagowalo, ale nie tak, żebym musial plakac z tego powodu, bardziej ubolewam na system ranking match, gdyż o niczym nie można tam zdecydować. Laczy sie na randomie z jakims gloscie i wlasciwie jak juz sie zaczyna walka to widze jakie mam z nim polaczenie ( zielone, pomaranczone albo czerwone). Mam nadzieje, że ten element akurat zmienia. Dobrze, że chociaż są 3 rundy ale nie 2 jak w SF 4 Szkoda, że sciągając ghosty innych graczy, nie mozna z nimi walczyć " na zawolanie" tylko trzeba na nie trafićw Ghost mode, chyba, że sie jakoś da i po prostu do tego jeszcze nie doszedlem, Gralem tylko 2,5 h wczoraj Co do grafiki to teraz rozumiem o co ludziom chodzi, że jednym sie podoba drugim nie, kwestia oczekiwań wobec gry. Mnie osobiście ona zadowala. Pewnie dlatego, że mam TV HD ready a nie Full i dlatego u mnie poprzedni tekken trochę gorzej wygladal. Co do rang to pewnie battle points mają jakieś znaczenie, ale zauwazylem w rankingach, że są osoby co mają wiecej battle points a mają mniejszą rangę niż inni gracze. Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Pograłem wczoraj chwilkę, wersja PS3.Pierwsze co rzuciło mi się w oczy, to zdecydowanie kiepska grafika. Modele postaci prezentują się jeszcze w miarę Ok. Niestety, areny to kpina na kpinie. Namco! - Skopaliście ! O scenario mode nie będę się rozpisywał, kiepska grafika, fizyka, kamera. Jedyny plus to kasa i itemy. Teraz najważniejsze. Po 10 walkach online stwierdzam, że jest dobrze. Tylko 2 z tych walk lagowały maksymalnie, parę razy wyrzuciło mnie również z gry. Grę nagrałem na dysk, loadingi nie są tragiczne, ale zdecydowanie mogli się postarać i jeszcze bardziej je skrócić. Z nowych postaci spodobał mi się Lars i Zafinka. Leo to taki GenFu z DOA. Hiszpan i Grubasek mi nie spasowali. Cytuj
KatiBu 0 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 (edytowane) czy Xiao ma jeszcze mundurek, czy już za stara jest na to i zrezygnowali z tego stroju? Edytowane 28 października 2009 przez KatiBu Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Brak mundurka, dodatkowo wspomnę, że zakończenia postaci są idiotyczne!! Xiao ma nowy strój coś ala metal + rock Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Ultima.pl już wczoraj wysyłała Tekkeny i już dzisiaj w końcu sprawdzę nową odsłonę serii Jak mi się konsola spali to opiszę wrażenia. Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 KatiBu - mozesz bez problemu sama ja skustomizowac na jeszcze ciekawszy mundurek; ). Cytuj
Keii 0 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Nie zapominajmy że Namco miało sporo czasu na testy wersji PS3 i wydaje mi się że już mogą mieć przygotowane łatki. Ten tekken ma być żywotny więc namco będzie pakowało w niego co rusz jakieś usprawnienia aż otrzymamy grę pokroju quake 3 (ciekaw jestem czy Xiao uniesie rakietnice xD ). Cytuj
KatiBu 0 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 solo/ng, tak szczególnie mi na tym stroju nie zależy, po prostu nie widziałam dotąd ani jednego screena z 6 na którym by miała ten strój a zupełnie odruchowo narysowałam ją w nim więc chyba będę musiała to zmienić teraz. Xiao to już pewnie na studiach jest raVen20, dzięki za odpowiedź : ) trochę szkoda no ale cóż, dzieci dorastają ;' ) Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Brak mundurka, dodatkowo wspomnę, że zakończenia postaci są idiotyczne!! Xiao ma nowy strój coś ala metal + rock Sporo postaci ma ten strój. Nie wiem czy jest to forma reklamy, bo we wszystkich przewija się to samo logo i napisy. Jeżeli nie jest to reklama, to może to być tylko brak konceptu gości z manko. Cytuj
Keii 0 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 (edytowane) Przewija się logo TAPOUT jest firmą która od zarania dziejów zajmuje się walkami MMA na świecie. Ja już szukam koszulki w której można na screenach od namco zobaczyć kinga. Większość moich postaci będzie ubrana "Tapoutowo". TapouT on Forbes - Exclusive Interview with Punkass 6:25 - jeśli ktoś do tej pory zastanawiał się jak wygląda sito w drukarni to oto i jest Czymś takim tworzy się nadruki na koszulkach Edytowane 28 października 2009 przez Keii Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 A to nie sa te koszulki z tapouta? Tej firmy co robi ciuchy dla MMA Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi