Wojtas1986 1 622 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Online oczywiście Solo non regon? Cytuj
MTC 0 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Nie on miał na myśli moją wcześniejszą sugestię, mówiłem że SSy ssą troszkę. Solo nie grałeś z pandą traking i zasięg nie do porównania z DR Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Może po prostu ciosy pandy lepiej trakują;]. W sumie wszystko zależy od ciosów bo w side stepach o ile pozostaną one szybkie i w miarę głębokie, niewiele można zmienić, chyba że na siłę dać klatki niewidzialności na verticale, no ale to byłby już kabaret;]. Tak więc kwestia postaci, ja grając np sprawdzając pawła zauważyłem że część jego stuffu który był do obejścia w jedną stronę tylko, teraz łatwo obchodzi się w obie. Cytuj
SolNaciente 0 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Macie jakiś sposób na zabicie Nancy? Swoją drogą fajnie, że mamy możliwość zdobycia itemków w scenario mode. Szkoda tylko, że każdą postacią trzeba zagrać osobno aby je otrzymać. Tak. Oddalasz się na maxa Alice, i pakujesz w machine z unblocka ( gdzie wystrzeliwuje bodajże dłonie) . Just do it. Cytuj
Elessar 0 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 (edytowane) O NaRanyBoskie chciałem sobie troszkę poczytać po "latach" nieobecności, a tu 100 stron o t6 hmmm..... i co najgorsze niewiele kapuje WOW w odstawke i po ps3 - trzeba stanąć po właściwej stronie mocy Edytowane 28 października 2009 przez Elessar Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 WoW sie juz dawno skonczyl, w miesiac po wyjsciu Ulduaru Teraz to juz popluczyny tego co kiedys bylo fajne, czas wrocic do korzeni - konsola, pad, brak modyfikowanego UI i Tekken Ciekawy jestem ile osob ze starszych lat wroci do tekkena, chociaz na chwile ;] Cytuj
MTC 0 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 A co tu WoW ma do tego ? Cytuj
Di 844 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 @Reset Nie mam jeszcze wersji na PS3. Być może łatka o której wspomniał Solo coś zmienia, ale wiem, że wersja finalna sprzed 2 tygodni miała to spowolnienie. @MTC Naucz się SS-ować i przestań narzekać (tak, wiem, zaraz wyskoczy Łukasz i mi też Pandę zbeszta) Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Nieprawda, ja bardzo lubię Pandzie Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Sa lekkie spowolnienia czasami, przy boundach przewaznie i to w trakcie juggla. Nie wiem co ta latka dala Chwila przerwy i czas sprawdzic po 4 h grania na praktyce inne tryby gry Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 a u nas - T6 MIAZDZY TOTALNIE, chwila przerwy i gramy dalej, po 3h przyzwyczajenia cos pieknego, gra zarzadza max! Cytuj
Tyranio 1 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Solo, przekonałeś mnie swoimi ostatnimi postami do zakupu. No jestem ciekaw jakie zrobi na mnie wrażenie, z jednej strony jestem fanem tekkena, ale z drugiej mam spore oczekiwania. Cytuj
MTC 0 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 (edytowane) @ Di - ... dobrze że chociaż ten juggl duzo nie zabiera @ Łykasz - pojebało tobą ? @ Reszta - jutro już możliwe że zagram w finałową wersję orginalnie kupioną ;P IMBA FILMIK Z TEKKENA 6[/color] Edytowane 28 października 2009 przez MTC Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Możecie sobie jęczeć do woli jaka ta gra słaba itd, najwyżej nie grajcie w to już więcej. Moje oczekiwania zostały jak najbardziej spełnione. Btw, czy ktoś oprócz mnie widzi róznice w gameplayu między włączonym a wyłączonym blurem? Cytuj
krisq 0 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Z ciekwasci dzisiaj blur wylaczylem i szczerze powiem ze nie moglem grac jakos. Gra traci 'plynnosc' bez blur'a. Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Z ciekwasci dzisiaj blur wylaczylem i szczerze powiem ze nie moglem grac jakos. Gra traci 'plynnosc' bez blur'a. A mi się wydaje, że odwrotnie W każdym razie gra bez blura wygląda lepiej. Cytuj
Keii 0 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Heh. Mamy godzinę 2.00 wiec jesteśmy już (łodzianie) po ok 14h grania. Z każdą godziną coraz bardziej nam się ta część podoba. Grafika zaj.ebiaszcza, (gramy bez MB i nie przeszkadza to), system z każdą chwilą wydaje się coraz lepszy. Ta część pokazuje jak ważne jest w tej grze poruszanie się - zauważyłem że w sytuacji kiedy ss'ujemy np. Ninie 1,2 to żeby to ukarać musimy odczekać z np. HopKickiem do momentu kiedy zacznie cofać rękę z 2. W wielu przypadkach które zauważyłem, jeśli nie wyczekamy to dany cios nas wytrakuje xD Co do muzyki to na prawdę się postarali - czy wam też się nuta z Temple Grounds kojarzy z utworem Prodigy - "Spitfire" ? Najfajniejsze jest to że nawet początkujący gracz ma dzięki systemowi spore szanse wygrać z lepszym od siebie. Tyle że dobry gracz znajdzie tu masę rzeczy które dadzą mu ogromną przewagę. O animacji postaci się nie wypowiadam bo chyba wszyscy widzą to cudo xD chyba się wypowiedziałem... No to czas wracać do gry - może uda się wbić na zegar powyżej 48h. Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Panowie szybkie pytanie - Jak zrobić 1000 damage w practice? Chodzi mi o trofeum. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Wlaczylem practise, zrobilem kilka ciosow i dostalem. Wogole te trofea sa slabe strasznie, prawie wszystko w tym skiepszczonym scenario sie dostaje. A i te secret co podalem sa sciemnione, ktos sobie wymyslil chyba Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Na gamerankings, na razie z 8 recenzji, t6 ma 85,12% . Niezle zbiera... Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Wykonałeś parę ciosów? ale jakich? Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 (edytowane) Obojętnie - po prostu pograj trochę na practice to dostaniesz. Zresztą i tak chyba każdy na początku siedzi długo tylko w practice i obczaja zmiany u postaci, uczy się nowych juggli itd... nie? Edytowane 29 października 2009 przez Snake. Cytuj
CrazyGoSu 1 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 te 1000 dmg to do kupy musi byc, a nie w 1 combo to bylo moje pierwsze trofeum bo wbilem obczaić nowe ciosy mojej postaci, poklikalem i po 2 minutach trofeum Cytuj
Shago 3 578 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Jak online (XboxLIVE) ??. Bo tylko dla tej opcji bym kupil ta gre . Lagi sa, czy ich brak ?? Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Można grać na xboxlive, po kilkunastu walkach chyba w jednej zauważyłem ze przez chwile zlagowało, generalnie łączy mnie z ludzmi z zielonym lub żółtym znaczkiem, jestem niedzielnym graczem ale proste junggle na online wchodzą więc jak dla mnie gra się dobrze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi