Skocz do zawartości

Tekken 6 / Bloodline Rebellion

albrechtus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie on miał na myśli moją wcześniejszą sugestię, mówiłem że SSy ssą troszkę. Solo nie grałeś z pandą :P traking i zasięg nie do porównania z DR

Opublikowano

Może po prostu ciosy pandy lepiej trakują;]. W sumie wszystko zależy od ciosów bo w side stepach o ile pozostaną one szybkie i w miarę głębokie, niewiele można zmienić, chyba że na siłę dać klatki niewidzialności na verticale, no ale to byłby już kabaret;].

Tak więc kwestia postaci, ja grając np sprawdzając pawła zauważyłem że część jego stuffu który był do obejścia w jedną stronę tylko, teraz łatwo obchodzi się w obie.

Opublikowano

Macie jakiś sposób na zabicie Nancy? Swoją drogą fajnie, że mamy możliwość zdobycia itemków w scenario mode. Szkoda tylko, że każdą postacią trzeba zagrać osobno aby je otrzymać.

Tak. Oddalasz się na maxa Alice, i pakujesz w machine z unblocka ( gdzie wystrzeliwuje bodajże dłonie) . Just do it.

Opublikowano (edytowane)

O NaRanyBoskie chciałem sobie troszkę poczytać po "latach" nieobecności, a tu 100 stron o t6 hmmm..... i co najgorsze niewiele kapuje :/ WOW w odstawke i po ps3 - trzeba stanąć po właściwej stronie mocy

Edytowane przez Elessar
Opublikowano

WoW sie juz dawno skonczyl, w miesiac po wyjsciu Ulduaru :( Teraz to juz popluczyny tego co kiedys bylo fajne, czas wrocic do korzeni - konsola, pad, brak modyfikowanego UI i Tekken ;)

Ciekawy jestem ile osob ze starszych lat wroci do tekkena, chociaz na chwile ;]

Opublikowano

@Reset

Nie mam jeszcze wersji na PS3. Być może łatka o której wspomniał Solo coś zmienia, ale wiem, że wersja finalna sprzed 2 tygodni miała to spowolnienie.

@MTC

Naucz się SS-ować i przestań narzekać :P (tak, wiem, zaraz wyskoczy Łukasz i mi też Pandę zbeszta)

Opublikowano

Możecie sobie jęczeć do woli jaka ta gra słaba itd, najwyżej nie grajcie w to już więcej.

Moje oczekiwania zostały jak najbardziej spełnione. Btw, czy ktoś oprócz mnie widzi róznice w gameplayu między włączonym a wyłączonym blurem?

Opublikowano

Heh. Mamy godzinę 2.00 wiec jesteśmy już (łodzianie) po ok 14h grania. Z każdą godziną coraz bardziej nam się ta część podoba. Grafika zaj.ebiaszcza, (gramy bez MB i nie przeszkadza to), system z każdą chwilą wydaje się coraz lepszy. Ta część pokazuje jak ważne jest w tej grze poruszanie się - zauważyłem że w sytuacji kiedy ss'ujemy np. Ninie 1,2 to żeby to ukarać musimy odczekać z np. HopKickiem do momentu kiedy zacznie cofać rękę z 2. W wielu przypadkach które zauważyłem, jeśli nie wyczekamy to dany cios nas wytrakuje xD

Co do muzyki to na prawdę się postarali ^^ - czy wam też się nuta z Temple Grounds kojarzy z utworem Prodigy - "Spitfire" ?

Najfajniejsze jest to że nawet początkujący gracz ma dzięki systemowi spore szanse wygrać z lepszym od siebie. Tyle że dobry gracz znajdzie tu masę rzeczy które dadzą mu ogromną przewagę. O animacji postaci się nie wypowiadam ^^ bo chyba wszyscy widzą to cudo xD chyba się wypowiedziałem...

No to czas wracać do gry - może uda się wbić na zegar powyżej 48h.

Opublikowano

Wlaczylem practise, zrobilem kilka ciosow i dostalem. Wogole te trofea sa slabe strasznie, prawie wszystko w tym skiepszczonym scenario sie dostaje. A i te secret co podalem sa sciemnione, ktos sobie wymyslil chyba

Opublikowano (edytowane)

Obojętnie - po prostu pograj trochę na practice to dostaniesz. Zresztą i tak chyba każdy na początku siedzi długo tylko w practice i obczaja zmiany u postaci, uczy się nowych juggli itd... nie?

Edytowane przez Snake.
Opublikowano

Można grać na xboxlive, po kilkunastu walkach chyba w jednej zauważyłem ze przez chwile zlagowało, generalnie łączy mnie z ludzmi z zielonym lub żółtym znaczkiem, jestem niedzielnym graczem ale proste junggle na online wchodzą więc jak dla mnie gra się dobrze.