C1REX 16 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 C1REX-online zagralem w sumie okolo 250 fajtów i jakieś 20 było przymulonych totalnie,reszta dalo sie spokojnie grac,sadzic juggle itp. a okolo 100 walk gralem jak offline. Jak byś ocenił online w T6 w stosunku do innych bijatyk online? O ile grałeś dłużej w inne. Pograłem troszke w street'a w którym w ogóle laga nie było,sc 4 w którym mało kiedy zdarzały się "większe" lagi, ogólnie rzecz biorąc dużo zależy od tego z kim się gra. No, ale w SC4 praktycznie zawsze jakieś opóźnienie czuć było. Czasem było mniejsze, było praktycznie zawsze. Jeśli jest podobnie do sc4, to dobrze nie jest. W SF4 i VF5 mając dobre połączenie nie czuć było różnicy. Anyway. Dziś sprawdzę Tekkena online. Dla porównania załatwiłem też sobie DOA4 i VF5. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Trzcina, ja mam odlozona gre w gekonie za 189 zl. moze dzisiaj beda miec dostawe. Cytuj
Keii 0 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Ja tak jak i parę osób wydałem na teczkena 6 230 zł ale to dla tego że był ciut wcześniej Cytuj
Rik 13 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 O rany ale LOL. We wrocławskim saturnie sprzedają T6 za...239 zł. ,a w sklepie "nie dla idiotów"...249 zł(a jak !!! XD). Ceny z kosmosu, pogięło ich? W empiku nawet nie patrzyłem bo to sąsiednia galaktyka Goddamn, wlasnie wczoraj dostalem oczoplasu jak zobaczylem cene w saturnie na grunwaldzie 249 zl... Myslalem ze to jakis zart, ale widze ze nie Ktos kupowal we wrocku po normalnych cenach, czy wszyscy poczta/kurierem? ;p Podstawowa zasada przy kupowaniu gier: Nigdy nie kupuj gier w MM, Saturnie, Empiku itp. Dużo lepsze ceny są w sklepach konsolowych/growych i w necie (allegro ftw ) Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Ja zamawialem w Robsonie, dostalem przedwczoraj, a z przesyłka wyszlo 199 zl. Tak do tematu, zaj.eb.isty ten T6 Cytuj
albrechtus 1 Opublikowano 30 października 2009 Autor Opublikowano 30 października 2009 za(pipi)isty jest fakt, ale jest w nim kilka baboli ktore poprostu #%$%$^ mnie po maksie, law i paul i ich d/f2 comes to mind. jak to jest zbalansowane to czemu zabrali df2 stevowi, znerfowali df2 boba, znerfowali df2 leja etc? Z tym sie nie da grac, jeden z najszybszych JS w grze, mid, bezpieczny na bloku (launcher safe), launch on HIT (!!!), trackuje.. poprostu miazga. niech to zpaczuja albo $#^% z gry raz na zawsze. Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Genjuro, daj znac (najlepiej na PM) jak odbierzesz, czy maja jeszcze jakies kopie Nie chce mi sie juz teraz zamawiac poczta mowiac szczerze, skoro premiera juz byla. Jezeli chodzi o MM itd to czasami maja atrakcyjne oferty, ale T6 nie jest jedna z nich. Co do df+2, balans nie polega na tym ze kazdy ma takie same ciosy tylko ze niektore postacia moga miec wybijajace df+2 na hit a niektore nie. Wazne jest zeby overall byly tak samo mocne ;] Ale oczywiscie z tym w Tekkenie nigdy nie bylo za dobrze. Tiery byly, sa i byc beda, zawsze. Jak zrobia patch na df+2 (ktore nie wiem czy jest czy nie jest zoverpowerowane) to ktos/cos innego zajmie ich miejsce, nie da sie inaczej Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 albrechtus - no tak znerfowali Steva, ze jest top tierem ;-). Cytuj
albrechtus 1 Opublikowano 30 października 2009 Autor Opublikowano 30 października 2009 no ja rozumiem, ze tiery zawsze beda, ale to jest przegiecie, w przypadku JS powinno byc jakies ryzyko chyba? Jak mamy JS ktory mozna spamowac bezpiecznie na pale i ma takie wlasciwosci chore jak wyzej opisalem to hcyba nie jest dobrze? Ja gram np Bryanem i na kazdego juggla musze pracowac a nie spamowac js na pale bo w koncu zlapie... a ryzyko? no coz moge zebrac na psyk 1,4 LOL solo, nie napisalem ze znerfowali steva tylko jego DF2, to wyrazna roznica... Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 (edytowane) Wiesz - u mojej Liliany tez d/f+2 obecnie jest -11 a bylo -7 safe , ale kilka innych rzeczy usprawnili (np. J po ws+3 lub ws+3,4), gralem troche z benkiem (dobry law) , ciezko jeszcze ocenic - jednakze czulo sie zwiekszony power Lawa, czulo. pogramy wiecej, napiszemy wiecej . W T5 df+2 lawa tez bylo -7 , JG JG (ale maly zasiego) U nas zachlysniecie sie gra, wiec wszystko sie podoba; ). Edytowane 30 października 2009 przez solo/ng Cytuj
estel 806 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 A rozpracowuje ktoś Zafine? IMO najciekawsza postać z całej kasty. Cytuj
elvis004 297 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Lista secret trophy (tamta to był fake - wszystkie ukryte trophy są za scenerio), a wracając już do sedna wie ktoś z Was jak zrobić item move Law-em ? : Lista secret trophy (poprzednia to był fake): the list before was leaked is a fake this is the official one Bronze Friend or Foe? Reunite with your ally in Scenario Campaign Mode. Locate the Target Learn the whereabouts of Heihachi Mishima in Scenario Campaign Mode. It's All Coming Back to Me Recover your memory in Scenario Campaign Mode. The Key to Victory Obtain the boot-up key in Scenario Campaign Mode. That's No Hero Defeat the Hero in Scenario Campaign Mode. The Destroyer Has Fallen Defeat the Destroyer of Worlds in Scenario Campaign Mode. Silver Showdown Win the final battle in Scenario Campaign Mode. What A Nightmare Clear the Nightmare Train stage in Scenario Campaign Mode Wooden Warrior Clear the Subterranean Pavilion stage in Scenario Campaign Mode. Eastern Explorer Clear the Kigan Island stage in Scenario Campaign Mode. Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 (edytowane) Ciekawe czy tylk ja na planecie ZIemia klade laske na trofea; o bez kitu w ogole mnie nie interesuja (interesuje mnie sama gra); o. nawet nie wiem jakie mam trofea w grach w ktore gralem . Edytowane 30 października 2009 przez solo/ng Cytuj
CrazyGoSu 1 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Trofea w tym tekkenie to niestety żarcik, jakby ktos z boku popatrzyl to wyglada jakby SC to glowny tryb gry, a walka 1/1 to taki dodatek do zabawy Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 (edytowane) Ciekawe czy tylk ja na planecie ZIemia klade laske na trofea; o bez kitu w ogole mnie nie interesuja (interesuje mnie sama gra); o. nawet nie wiem jakie mam trofea w grach w ktore gralem . Nie, nie tylko Ty ;]. Edytowane 30 października 2009 przez CheeseOfTheDay Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Ciekawe czy tylk ja na planecie ZIemia klade laske na trofea; o bez kitu w ogole mnie nie interesuja (interesuje mnie sama gra); o. nawet nie wiem jakie mam trofea w grach w ktore gralem . Spoko, nie jesteś sam W ogóle jest chyba osobny temat na ten shit, nie wiem po kiego grzyba to tu wklejać. a wracając już do sedna wie ktoś z Was jak zrobić item move Law-em ? 1+4, 1 Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Ciekawe czy tylk ja na planecie ZIemia klade laske na trofea; o bez kitu w ogole mnie nie interesuja (interesuje mnie sama gra); o. nawet nie wiem jakie mam trofea w grach w ktore gralem . Nawet nie wiesz ilu "nas" jest na tej planecie Ba, ja nawet klade laske na customizacje i inne bzdury jak fabula itd. Interesuje mnie tylko VS i Online... Cytuj
CrazyGoSu 1 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 A ktoś może wie jak można zagrać na ghosty kolesi z rankingów, po downloadzie można na nich trafić tylko losowo w ghost mode czy mozna ich jakoś sobie odpalić i odrazu na nich popykac ? OT solo/ng jesteś może (DBE)Solo czy taka zbierzność nicków? Na innym forum, które znam od lat, wskoczyl temat T6, ale pewnie szybko zleci na dol bo tam to pececiarze, raczej siedzą ; / Sorry za OT Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 (edytowane) CrazyGosu - tak, (DBE)Solo here, tak sie wlasnie zastanawialem czy nie jestes ze sceny starcrafta, bo Twoj nick itd: ). Co do ghostow - jak narazie trafic randomowo w ghost battle, ale kto wie, moze sie to zmieni. Edytowane 30 października 2009 przez solo/ng Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Czy Tekken 6 versja NTSC Japan (Orginal) dziala na konsoli X360 PAL?? Cytuj
Zuum88 0 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Go go patch to ! Fajnie by bylo poykac na ghosty w practice mode :o Scenario za dluuugie, za nuudne... Marduk mimo, ze nie jest w topie wydaje mi sie jakby to byl Bóg Tekkena - imo ogromny boost :o Bosh, czemu gracze nie majacy neta sa poszkodowani z tymi rangami -_- Can't understand this. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Do szczescia ci te rangi potrzebne? Cytuj
AlbertK 0 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Pierwsza w Polsce recenzja Tekkena 6 i to w wersji video! Polecam pozdr, Albert Cytuj
Keii 0 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Relacja na prawdę dobra Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 (edytowane) Kurde, zagrałem dziś troche online i grając z "czerwoną ikonką" była tragedia, a z "zieloną" prawie tragedia, co nie zmienia faktu, że (pipi) w jugglu puncha nie mogłem wsadzić :confused: . Wiem już jedno, online grał nie będę, no chyba żeby tylko trofea zdobyć . Aha, ja jestem jedną z tych osób która gra w gry również po to żeby zdobyć trofea i powiedziałem sobie że w T6 będe miał 100%. Edytowane 30 października 2009 przez Cambion Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi