Buła1988 6 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 na ps3 online jest wporzo,prawie wszystkie walki bez lagowe. Ale jest jedna rzecz która mnie wku.rwia i to strasznie a mianowicie jak wygramy walke (rankingowa) i koles sie nam rozlaczy to jestesmy ukarani jedna przegrana o.O tak samo jak przeciwnik sie rozlaczy w trakcie walki to samo ;/ zal totalny ja wygrywam a przegrane za darmo mi sie naliczaja Dokładnie mnie też to w(pipi) ia jeszcze lepiej miałem dziś jak sie nawet do końca nie połączyłem z przeciwnikiem on się rozłączył a ja dostałem + 1 do przegranych walk o.O o co chodzi kur.wa! Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 na ps3 online jest wporzo,prawie wszystkie walki bez lagowe. Ale jest jedna rzecz która mnie wku.rwia i to strasznie a mianowicie jak wygramy walke (rankingowa) i koles sie nam rozlaczy to jestesmy ukarani jedna przegrana o.O tak samo jak przeciwnik sie rozlaczy w trakcie walki to samo ;/ zal totalny ja wygrywam a przegrane za darmo mi sie naliczaja Dokładnie mnie też to w(pipi) ia jeszcze lepiej miałem dziś jak sie nawet do końca nie połączyłem z przeciwnikiem on się rozłączył a ja dostałem + 1 do przegranych walk o.O o co chodzi kur.wa! Ranking jest z(pipi)any i tyle. Trzeba czekać na patcha, bo na razie żal w to grać. Już walić rozłączanie, ale dlaczego do cholery nie mogę zobaczyć jakie mam połączenie z przeciwnikiem przed walką? Mogli zostawić chociaż tak jak było w DR. Cytuj Odnośnik do komentarza
SAMEWISE 0 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 (edytowane) C1REX: "Za cholerę nie ma jak wyczuć nawet prostych juggli." Szczerze, to net mam słaby ale np. juggle u takiego Larsa siedzą mi zawsze ;P Edytowane 31 Października 2009 przez SAMEWISE Cytuj Odnośnik do komentarza
blaugrana20 0 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Da sie ustalic konfiguracje 2 pada na stale? Bo zawsze trzeba od nowa ustalac . Czy jest przelacznik na 60 Mzh? Cytuj Odnośnik do komentarza
Punisher 2 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Czy jest przelacznik na 60 Mzh? Jak sobie oscyloskop załatwisz to możesz wtedy przełączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 W końcu udało mi się zagrać kilka naprawdę dobrych walk online. Nawet kilka pod rząd. Wszystkie z anglikami. Tylko jak twórcy mogli zapomnieć o opcji rematch w zwykłych walkach? Za każdym razem trzeba się łączyć na nowo z losową osobą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keii 0 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Dla tego nie gram online xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Czy ktoś posiada wersję USA? Jeżeli tak, to proszę o kontakt na pm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Czy ktoś posiada wersję USA? Jeżeli tak, to proszę o kontakt na pm. Ja mam Wersje NTSC Japan Cytuj Odnośnik do komentarza
blaugrana20 0 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 A czy druga postac na versus moze miec stroj z customizacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zuum88 0 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Czemu nie mozna zmieniac koloru wlosow po customizacji - zalosne -_- Tak niewiele, a tak wiele... Namco polecialo po bandzie... Jin z blond wloskami, aha.. ok -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
KatiBu 0 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 customizacja przypomina mi trochę meble z simsów2, niby wybór jest ale tylko pozornie jest on duży. no cóż, nie zdziwię się jak za jakiś czas pojawią się jakieś paczki do tekkena w psstore Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Panowie podpowiecie mi gdzie i jak odblokowuje się końcowe filmiki dla postaci??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Graj, graj, graj... same się odblokują :smile: (motyw podobny jak w SC3) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hobbith 0 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Kolor włosów po customizacji zmienia się w opcji "equip>hair color". Końcowe filmiki odkrywa się w scenario campain w lokacji "arena". Trzeba tylko najpierw zdobyć postać, którą chce się tą arenę przejść, a to robi się przechodząc kolejne etapy scenario. To że drugi gracz w versus nie może wybrać postaci po kustomizacji jest dla mnie bez sensowne i mam nadzieję, że to jeszcze to jakaś łatka zmieni. No ale nie licząc tego i slow motion online mode to za(pipi)iście mi się ta gra podoba Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Graj, graj, graj... same się odblokują :smile: (motyw podobny jak w SC3) W jakim trybie? Może być Arcade Battle. Mam nadzieję że nie w Story bo ten jest beznadziejny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Wydaje mi się, że one z czasem same się odblokowują. Kilka pojawiło mi się w trakcie grania na VS, a kilka podczas Scenario Campaign. Gdy któryś ending się odkryje, na ekranie pojawi się stosowny komunikat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SAMEWISE 0 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Wydaje mi się, że one z czasem same się odblokowują. Nie wydaje ci się Nie ważne w jakim trybie grasz, co ileś walk same się odkrywają. Mi np. dużo się pojawiło jak ciukałem online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zuum88 0 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Scenario mode i po bryanie i jeszcze kims jest mozliowsc wejscia na arene (czarny prostokat-hangar-jak zwal tak zwal). Jesli sa odblokowane postacie to po ukonczeniu odblokowywuje sie ending, ew. po grze w scenario mode po jakims czasie - nie wiem jakim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Devil 3 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 jak przejsc hiden map w kampanii, linia do niej idzie chyba od lee. mecze sie i (pipi)....-_- Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Grałem dzisiaj trochę w tego tekken. Kurczę, strasznie nudny, brak movementu, ogólnie kicha... Piekielnie mi się nie podoba. Zamiast reagować stepem na cios, trzeba reagować innym, po prostu szybszym ciosem, bo crushe też nie wchodzą... No i balans, heh, Mishimą nic się nie da robić zabójczego, tylko Heihachi daje radę, ale i tak mi się wydaję że ma za mało do powiedzenia. Teraz co wybrać, radochę z grę, czy to żeby nadal mieć coś do powiedzenia na turniejach... Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Kilka walk online nagranych dzisiaj, z Frizenem i AC (głos trochę się zwalił przy nagrywaniu, ale to szczegół)- 1. http://www.youtube.com/watch?v=8r_vhf_2OXI 2. http://www.youtube.com/watch?v=dQlojn8_t58 Cytuj Odnośnik do komentarza
MTC 0 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Ty słuchasz takiej muzyki ? ja pierdole Cytuj Odnośnik do komentarza
Trzcina 11 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Heh, walki wygladaja na bezlagowe :] Nawet juggle wchodzily Ale koles grajacy devil jinem jest nudny strasznie... Az zal ze w tekkenie 6, gdzie kazdy ma tak rozbudowany move list dalej gra sie na piec ciosow na krzyz, podczas friendly game (jeszcze rozumiem turnieje). Ale nie mi to oceniac Anyway, gdzies cos ktos mowil ze nie ma juz 8 fr punchy? Tzn ze wszyscy maja teraz znormalizowane 10 fr? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi