Komandos 21 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 (edytowane) Ty słuchasz takiej muzyki ? ja pierdole Hehe radio leciało w tle, zapomniałem wyłączyć Ale koles grajacy devil jinem jest nudny strasznie... Az zal ze w tekkenie 6, gdzie kazdy ma tak rozbudowany move list dalej gra sie na piec ciosow na krzyz, podczas friendly game (jeszcze rozumiem turnieje). Ale nie mi to oceniac AC za(pipi)iście gra DJem, ale fakt nie pokazał w tych walkach wszystkich swoich możliwości Edytowane 2 listopada 2009 przez Komandos Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Lagi chyba jakieś były i to widać. Grałem z AC wystarczająco długo by wiedzieć, że nawet na małym ale łatwo wyczuwalnym lagu robi trudniejsze vs'owe akcje ze sporą skutecznością. Tutaj nie mógł nawet posadzić ch b4 d/f+1,2, i to 2 razy pod rząd:P. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Po filmikach nie da się często ocenić jakie są lagi. Gra może chodzić ze 100% szybkością, ale postać może reagować ze sporym opóźnieniem. Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 MTC-"what is love" rządzi Komandos-jakiej stacji słuchasz ? bo disco 1-wsza klasa Cytuj
Di 844 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 (edytowane) @Trzcina Postaci, które miały 8-klatkowe punche teraz mają 10-klatkowe. Edytowane 2 listopada 2009 przez Di Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Ale koles grajacy devil jinem jest nudny strasznie... Az zal ze w tekkenie 6, gdzie kazdy ma tak rozbudowany move list dalej gra sie na piec ciosow na krzyz, podczas friendly game (jeszcze rozumiem turnieje). Ale nie mi to oceniac Ciesz się że nie ma już Camusa i jego rush punchy ;] Cytuj
Whisker 1 453 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Wreszcie ukończyłem tryb story, wracam na online ;D Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 @Trzcina Postaci, które miały 8-klatkowe punche teraz mają 10-klatkowe. O dzieki za potwierdzenie. ^_^b Jezeli chodzi o walke to jak mowie nie mi to oceniac, nie znam go, nie gralem z nim, nie znam gry, nie znam move list, po prostu mialem nadzieje ze po 3 latach przerwy cos sie zmienilo, a tamten mecz jakos niespecjalnie to pokazywal ;p Zreszta rozmowy tego typu byly jalowe X lat temu i powodowaly niesnaski i sa jalowe teraz. Wiele ludzie poklocilo z tego powodu i nie chce mi sie do nigdy do tego wracac :] Cytuj
szyper 0 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Heh, walki wygladaja na bezlagowe :] Nawet juggle wchodzily Ale koles grajacy devil jinem jest nudny strasznie... Az zal ze w tekkenie 6, gdzie kazdy ma tak rozbudowany move list dalej gra sie na piec ciosow na krzyz, podczas friendly game (jeszcze rozumiem turnieje). Ale nie mi to oceniac Anyway, gdzies cos ktos mowil ze nie ma juz 8 fr punchy? Tzn ze wszyscy maja teraz znormalizowane 10 fr? Chciałbyś tak nudnie grać, to jak idzie do przodu jest zapewne ciekawsze od Twojego całego gameplayu mister Trzcina. Cytuj
Tenshi:) 0 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Cała nadzieja w patchach. A na razie wybieram wyższego tiera i jazda... Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Cała nadzieja w patchach. A na razie wybieram wyższego tiera i jazda... To niech ktoś zapoda listą tierów w tej części (w tej wersji? tym patchu? - tak się teraz mówi? ), bo do dziś nie wiem kim grać Cytuj
szyper 0 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Są mocniejsze postacie, np Law, Lili czy Alisa, do wyboru, do koloru Cytuj
Keii 0 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 (edytowane) Gów.no prawda Top Tierem jest tylko moja stara A co do josza to u/f+3,b+1~1, 1,1 b! f+3+4,3+4, śledź rullezzz Edytowane 2 listopada 2009 przez Keii Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Chłopaki, macie jakiś sposób na pokonanie Nightmare Train? Cytuj
CrazyGoSu 1 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Chłopaki, macie jakiś sposób na pokonanie Nightmare Train? Strasznie glupi ten stage. Mi sie udalo, ale tylko fartem, jedyna sensowna technika to poczekac az pojawi sie DJ , podleciec po miniguna i jak będzie na srodku to wpakowac w niego serie. Jeżeli dobrze sie ustawi to wypadnie z pociagu. Jeżeli nie tak to pozostaje meczenie tego stage od poczatku i czekanie az wydropuje dobre itemki S rankowe Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 A wie ktoś od czego zależy jakie itemy wypadają? Random czy coś innego? No i zna ktoś sposób na więcej kasy w scenerio? Chciałbym kilka droższych rzeczy kupić jak najkrócej w to grając:P. Cytuj
CrazyGoSu 1 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 A wie ktoś od czego zależy jakie itemy wypadają? Random czy coś innego? No i zna ktoś sposób na więcej kasy w scenerio? Chciałbym kilka droższych rzeczy kupić jak najkrócej w to grając:P. Najlepsze itemy wypadaja, na levelach z DJ, Yoszim, i drewniakiem. Sa to itemy od C do S. Kase wedlug mnie najszybciej mozna nabic, sprzedajac powtarzajace sie itemy, te lepsze można opylić po 500-700k Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Ok, ale trzeba dotrwać do DJ, jak to zrobić? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Właśnie możecie dać listę od top'a do low'a ? Cytuj
Tyranio 1 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Ja się zatrzymałem na Ailisie, normalnie nie mam na nią sił. Wyciąga ciągle piły i mnie rozwala. Cytuj
ornit 2 969 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 A+ = Steve, Law, Bob AAA = Bryan, Paul, Julia, Lars, Lili AA = Bruce, Baek, King (says NIN), Jack, Eddy, Feng, Nina A- = Roger, A.King, Heihachi, Kaz, D.Jin, Christie, Anna, Miguel, Leo, Lee, Alisa B+ = Lei, Dragunov, Marduk, Jin, Asuka, Ganryu, B = Hwo, Ling, Wang B- = Yoshimitsu. Raven, Bears C+ = Mokujin. Zafina Cytuj
CrazyGoSu 1 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Ok, ale trzeba dotrwać do DJ, jak to zrobić? Tak jak pisalem, jak masz slabe itemki to nawet nie dasz rady dotrwac do DJ, musisz grac i liczyc na to ze z tych potworkow powypadaja A lub S itemki i potem je sobie zalozyc, obowiazkowo tez trzeba ubrac Alise, bo jak ona sie przekreci to reszta mobow szybko Cie dobije. No i wspomnie jeszcze, żeby zwracać uwage jak sie zaklada itemki, bo mozna aktywowac tylko 5 atrybutów, np 2 itemki z dodatkowym zyciem sie nie dodaja, dziala tylko ten jeden aktywowany. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Szybkie pytanko, na konsolowisku Hiv mowi, ze itemy wplywaja na statystyki postaci, np. maja lepszy defense lub atak. Czy mamy mozliwosc wyboru w trybie VS, aby itemy "dzialaly" lub byly "wylaczone"? Cytuj
CrazyGoSu 1 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Szybkie pytanko, na konsolowisku Hiv mowi, ze itemy wplywaja na statystyki postaci, np. maja lepszy defense lub atak. Czy mamy mozliwosc wyboru w trybie VS, aby itemy "dzialaly" lub byly "wylaczone"? Atrybuty itemkow dzialaja tylko w SC Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi