SAMEWISE 0 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 Tylko, że ja już mam wszystkie prologi i o ile pamiętam dostałem trofeum za galerie. Cytuj
TheDupa 14 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 Nie chwaląc się gram na piracie, jest jakiś sposób żeby zdobyć coś wyżej niż 1dan ? nie musicie mnie potępiać , kiedyś kupie oryginał Cytuj
Action 1 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 A ja przeszedlem cale scenario bez itemow jakichkolwiek bo dopiero na forum sie dowiedzialem ze one cos daja Srali muchy będzie wiosna:P No chyba, że mówiąc cały masz na myśli tylko wątek fabularny, to też przeszedłem na Tapoutowym 3 stroju Brycka. Nie wierze, że normalny człek jest w stanie ukończyć pociąg dj'a bez dodatkowych gaci +n do siły. Cytuj
blaugrana20 0 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 http://sdtekken.com/2008/06/04/new-tekken-6-character-rankings/ patrzcie na tier liste od Koreancow:) Cytuj
Di 839 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 (edytowane) Patrz na datę. To nawet nie ta sama gra. Edytowane 9 listopada 2009 przez Di Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 Tak sobie pomyślałem, że było by zarąbiście gdyby mogli grać ze sobą posiadacze psp i ps3 Cytuj
Keii 0 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 Fajnie to by było gdyby razem mogli grać posiadacze xBoxów i PS3 Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 fajnie by bylo gdyby mogli grac razem posiadacze xboxow, x360, ps2, ps3, psp, ds, wii, pc, iphone, ci z automatow i pare innych. w koncu internet jest jeden skoro jest przed nim THE. ps. przecierz moga grac ze soba. wystarczy ze uzgodnia czy graja na ps3 czy na x360. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 fajnie by bylo gdyby mogli grac razem posiadacze xboxow, x360, ps2, ps3, psp, ds, wii, pc, iphone, ci z automatow i pare innych. w koncu internet jest jeden skoro jest przed nim THE. ps. przecierz moga grac ze soba. wystarczy ze uzgodnia czy graja na ps3 czy na x360. fajnie by bylo, gdybyśmy mogli grac online "bez lagow" oby jeszce w tym stuleciu... czas ucieka. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 No dokładnie. Ludziom się marzy granie cross-platformowe, kiedy namco nie potrafi zagwarantować komfortowej gry online użytkownikom jednej platformy. Cytuj
MTC 0 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 I najważniejsze, nauczcie się grać :-P Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 (edytowane) deleted. eh, nie chce mi sie tego w kolko pisac; ). Edytowane 10 listopada 2009 przez solo/ng Cytuj
Gość mevek Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 wczoraj dostałem item kategorii "S" który zatrzymuje tylko 20% atakujących przeciwników mrożąc ich - porażka!!! jak tu grac dlaej...? Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 (edytowane) 20% na zamrażarkę to chyba sporo bo to najbardziej przydatny elemental. Ja mam 30% do tunderka dla alisy co jest akurat tak sobie przydatne bo ma ona tylko +107 do HP i 8defa więc na nightmare train dość szybko pada xP. Ale i tak dało radę z tym przejść pociąg grając Xio. DJ'a pokonałem mając Xio na rage'u będąc otoczonym przez max liczbę gargów blokując ciągle i czekając aż będzie okienko na jakąś barę do wciśnięcia między ataki, co łatwe nie było bo cholery w gromadzie atakują jak jakieś zerglingi. Przyfarciło mi za pierwszym razem i odrzuciłem kilka gargów z których jeden popchnął DJ'a który sobie wypadł z pociągu xP. Dostałem jakiś fajny item, okulary z 99% do item dropa. Szkoda tylko że to nie jest 99% prawdopodobieństwa item dropa :f. Drugi raz tego nie będę przechodził, bo drugi raz takiego farta mieć nie będę xD. Edytowane 11 listopada 2009 przez CheeseOfTheDay Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 Ja tam cala gre przeszedlem Leo. Dopiero pod koniec sie skapnalem, ze najlepiej dziala f+1+2 oraz db+4,1. A z itemow to chyba nawet zadnej eski nie mialem Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 (edytowane) Ja pi...le pamięta ktoś słowa bosów z NB "skoro można zrobić multi w FPS-ach bez lagów to dlaczego nie bijatykach?" Kij im w oko,jest gorzej niż w DR. Edytowane 11 listopada 2009 przez Wojtas1986 Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 Ja pi...le pamięta ktoś słowa bosów z NB "skoro można zrobić multi w FPS-ach bez lagów to dlaczego nie bijatykach?" Kij im w oko,jest gorzej niż w DR. Spoko, patch ma wyjść już niedługo. Do tego czasu radzę grać w godzinach nocnych, są lepsze połączenia. Wczoraj grałem od 1 do 4 i nawet na rankingu dało się pograć Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 Ale czy wy naprawdę liczycie na cud i to ze Namco poprawi w miesiąc cos czego nie mogło napisac poprawnie w 2 lata ?? Obudźcie się na dobre wam to wyjdzie xD Cytuj
Matt-JF 0 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 http://img42.imageshack.us/i/tekken6screens200909180.jpg/ czy komus takze udalo sie wyjsc poza to arene?Mam na mysli pierwszy poziom nie jak spadniemy w dol.Na YT nie ma jeszcze takiego filmiku wiec czy to znaczy ze jestesmy pierwsi na swiecie? Cytuj
VHO 3 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 czy komus takze udalo sie wyjsc poza to arene? Znaczy się coś jak walka z Heniem w T4? Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 Ale czy wy naprawdę liczycie na cud i to ze Namco poprawi w miesiąc cos czego nie mogło napisac poprawnie w 2 lata ?? Obudźcie się na dobre wam to wyjdzie xD Skąd pewność, że kodem sieciowym zajmowali się przez 2 lata? Może zostawili to sobie na koniec i nie dokończyli przed wydaniem gry. Pewnie nie chcieli z tego powodu opóźniać premiery i dlatego teraz naprawią to za pomocą łatki Cytuj
Keii 0 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 Jak masz to nagrane matt to uploaduj to obczaje co i jak i może da sie powtórzyć albo co lepsze gdzieś coś jeszcze dodać Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 Obawiam się że nie jesteście pierwsi http://www.youtube.com/watch?v=00EA45aEsvY Cytuj
janix 0 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 (edytowane) Ja przeszedłem Scenario Mode Paulem. Szkoda, ze przed przejściem DJ-a nie załatwiłem najpierw Mokujina i ewentualnie Rogera i Yoshka. Do Alisy dostałem itema, który zwiększa HP o ponad 400 jednostek (to jest bodaj klasa S). Mam też kilka itemków z klasy S Paulem. Co lepsze okazało się, że Law też jest niezły, bo pograłem w Stage Mokujina i wydropiłem jakieś S-ki, które dawały mu 20% szans na atak fire (podczas counter hita oczywiście) i jak klepie się zwykłe punche, to często wchodzą na CH, więc non stop któryś z oponentów się pali (wydaje się, że d+1+2 Paula nie ma "właściwości palących lub mrożących" )Poza tym law jest dobry na przeciwników blokujących high-mid, wtedy używamy dt+4,4 o znakomitym zasięgu. Mam też Paulem spodnie klasy B, które zwiększają kasę o ponad 400%, ale ich nie zakładałem na DJ-a, bo w tej kategorii ubrania musiałem założyć coś innego (np. podwyższenie HP o 200 punktów, czy zwiększenie ataku o 50%, no i w dodatku można mieć tylko 5 aktywnych itemów). Natomiast z tym dropieniem, to są itemki zwiększające o np. 90 kilka procent, z tym że nie chodzi o wydropienie TYLKO treasure, lecz np. zwykłego jajka lub pisklątka odnawiającego HP. Aha. W planszy mokujina dobrze jest robić cały czas bound w miejscu załamującej się podłogi - przeciwnicy giną po spadnięciu na niższy poziom, zostawiając po sobie bonusy. btw.: Obawiam się że nie jesteście pierwsi http://www.youtube.c...h?v=00EA45aEsvY Powinni to jakimś patchem naprawić.... albo nie Edytowane 11 listopada 2009 przez janix Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi