Komandos 21 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 (edytowane) http://www.youtube.com/user/Jon747#p/u/14/JzNX93cKAXY - nowe walki z crasha w końcu W drugiej części najlepsza akcja jak Hao (pipi)nął kumpla z drużyny, że go prawie wgniotło w ekran. Edytowane 4 grudnia 2009 przez Komandos Cytuj
Bati 1 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Tak w temacie tego CD Kinga, to jest on jedynie dobry na QRolującego przeciwnika bo: można zrobić albo hopkicka, albo multi, albo GSa, gdzie ktoś kto boi się wybitki i blokuje midy, ma zgadywankę czy pojdzie rzut wyrywany 1 czy 1+2, gdzie obydwa mają taką samą animacje ;p. Poza tym, CD można jedynie podpuszczać do zrobienia jakiegoś karalnego ciosu na blok (wszystko co king może zrobić z CD, można przerwać np hopkickiem). Cytuj
Di 839 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 (edytowane) GDZIE JEST FRAME DATA?! ILE TU JEST KLATEK STRATY?! JAK DŁUGO TRWA ANIMACJA MOJEGO BUTA?! CZY JUTRO BĘDZIE PADAŁ ŚNIEG?! A wystarczy jeden LINK DO SPISU FD DO WSZYSTKICH POSTACI Edytowane 4 grudnia 2009 przez Di Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 O Di... dzieki za linka Czytalem o wiki na TZ, ale w momencie jak opisali ze jest niepelna, z bledami i w zlej notacji nie chcialo mi sie jej szukac... teraz juz sobi przypomnialem ze japonczcy z niewiadomych powodow uzywaja cyfr do kierunkow lol. W kazdym razie z tego co widze to pierwsza kolumna to klatki na bloku, druga to hit, trzecia to CH... Z kolei jezeli chodzi o tekken tracka to maja info nt +/- ale nie maja info nt tego jak dlugo ciosy sie wykonuja... zastanawiam sie czy nie wzieli info z poprzednich czesci... Tak czy siak najpewniej bedzie sie czesciej zgadzalo niz nie zgadzalo, wielkie dzieki ;] Cytuj
Zuum88 0 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Hehe, w tym filmiku z crash'a to Lili pozamiatala, jak zamiata ogolnie Krzaczkowata Frame Data nieczytelena Wie ktos, cos o nowym patchu ? Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Dzisiaj widzialem jedynie ze pojawilo sie mini DLC z nowym strojem dla yosha. Obejrzalem ten filmik i jestem pelen podziwu dla niny, rwal sie praktycznie ze wszystkiego w pierwszej walce, w drugiej na poczatku tez, potem troche gorzej tylko 50/50. Zauwazylem ze nikt tam sie w ogole nie schyla... ani przed rzutami, ani do podcinek. Tak jakby ktos im popsul d na sticku lol. Panna (to chyba byla panna) ktora grala kazuya sprawiala wrazenie jakby pierwszy raz widziala te gre na oczy. :o Lili ostro wszystkich zmlocila ;] Cytuj
Tenshi:) 0 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Co, co ,co??? Nowy strój Yosha? Jak się nazywa? Tylko nie mów że Cardboard Tube Samurai! Cytuj
CalopS 2 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Bo po co sie schylac skoro jak piszesz rwa sie ze wszystkich chwytow to jak maja taki rflx to co w tym trudnegi klepnac pary na low O.o Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Cardboard Tube Samurai Chyba jak narazie exlusive dla tych co na GameStop kupili czy gdzies tam Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Bo po co sie schylac skoro jak piszesz rwa sie ze wszystkich chwytow to jak maja taki rflx to co w tym trudnegi klepnac pary na low O.o No wlasnie nie do konca. TYLKO JEDEN (ten ktory gral nina) rwal sie ze wszystkie, pozostalym udawalo sie rownie czesto jak i mi wczoraj podczas sparow z otomo Aczkolwiek ogolnie rzucali/probowali rzucac bardzo czesto, duzo czesciej sie spodziewalem. Cytuj
XFrizenX 0 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Czy tylko mi jest sie ciezej rwac w tej czesci niz DR? Wydaje mi sie jakby bylo mniej czasu na wyrwanie sie z pojedynczych rak. Cytuj
Zuum88 0 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Nie, rwie sie tak samo, a moze nawet lepiej, przynajmniej mi... animacje sa wporzadku Cytuj
VHO 3 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Tenshi; tak, to ten strój:) Właśnie go ściągam^^ Cytuj
Sztuka 0 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 (edytowane) Po co komukolwiek lista JF? Juz abstrahujac od tego ze w movelist na TZ wszystkie JF sa wypisane ;p Chce sprawdzić który jest najtrudniejszy?. Trzcina ciosy na TZ są podane ale nie ma wyszczególnione który to JF. Dzięki chłopaki za JF. Edytowane 4 grudnia 2009 przez Sztuka Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 JF maja w notacji ' : ' czyli dwukropek. Tak jak np tutaj dla kinga 3+4 po reversalu b+2+4 Leg Screw Reversal None #5 = :3+4 = Figure 4 Leg Lock 33 2 Albo przy tackle : = 3+4 = Leg Cross Hold 20 System = :1+2 = Ultimate S.T.F 20,20 None Oczywiscie formatowanie na forum jest jakie jest, nie chce mi sie tego poprawiac, chodzi o sam fakt. Wystarczy obejrzec movelist i mozna obadac kazdego JF do kazdej postaci. Cytuj
krln 0 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Tekken 6 - Poradnik dla początkujących i łowców pucharów. Cytuj
Zuum88 0 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Czy to tylko moje wrazenie, ze Kazuy'a ch ws+2 lub dp+2 ewgf jest masakrycznie trudny/niemozliwy ? W T5 bylo to duzo latwiejsze do wykonania. Ciekawe sa tez "nowe" areny. wiekszosc z nich to remake w tej samej konwencji... przynajmniej wiekszosc. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Ten strój dla joszka jest na euro psstore? Bo tylko na US znalazłem, ale mam gre EU więc lipa. Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Tak narzekalismy na NC a w sumie King ma NC za 51 ;] Szkoda tylko ze zaczyna sie od bodajze 18 klatkowego mida i konczy na high Wymyslilem sobie bedac na wyjezdzie, odciety od netu i duzej konsoli... nowa sciane do kinga f+2,2,1 :o Fajnei siedzi po db+2 ;] Tak na marginesie, to glupio sie rozmawia o jakichkolwiek 'nowych' akcjach w grze ktora ma juz 2 czy ile tam lat... Ktos wie kiedy bedzie nowy tekken? ;p Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 Gra ktoś z was rankingowe mecze? Jaka ranga? Dla mnie to dobry sposób, by się ograć na losowe postacie + sposób na kasę. Granie w singla dla kasy sobie odpuszczam. Cytuj
Hobbith 0 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 Ja mam Vindicator, ale rzadko gram. Co weekend głównie. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 Ostatnio z K' zrobiliśmy sobie nockę z T6 i jako, że okazało się, ze gra jest zadziwiająco przystępna i fajnie się w to gra, pomyślałem, ze można by to powtórzyć w nieco większym niz 2 osobowe grono. Ktos chętny na takie granie np. z piątku na sobotę? Aha problemem jest miejscówka - my graliśmy u K', ale mielismy farta bo był sam wiec nie przeszkadzaliśmy nikomu. Teraz tak fajnie by nie było. No więc szukamy też lokum na ewentualne granie;]. Cytuj
Tenshi:) 0 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 A strój Yosha się pojawił już na EU store? Odłączyłam konsolę od internetu, a że muszę się gimnastykować żeby ją znowu podłączać, (logowanie, wpisywanie adresu fizycznego karty, wylogowanie, czekanie pół godziny, reset modemu...) więc może ktoś mi szybciej odpowie. Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 A strój Yosha się pojawił już na EU store? Odłączyłam konsolę od internetu, a że muszę się gimnastykować żeby ją znowu podłączać, (logowanie, wpisywanie adresu fizycznego karty, wylogowanie, czekanie pół godziny, reset modemu...) więc może ktoś mi szybciej odpowie. Niestety jeszcze nie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi