Opublikowano 10 grudnia 200915 l Chyba coś w tym jest, że ciągle się trafia na te same osoby - jak w niedziele grałem ze 2h to głównie z 10 osobami na zmianę i kilku randomów się zdarzyło. Dziś było trochę bardziej urozmaicenie, ale na i tak spora powtarzalność przeciwników. No i dziś po raz pierwszy ktoś mnie wyzwał od throw-nooba, szkoda że nie ma za to trophy
Opublikowano 11 grudnia 200915 l Rzucaj bo nie zabijesz Rozmawiasz z ludźmi na voice chat? Czy można pisać jakieś mini-wiadomości?
Opublikowano 11 grudnia 200915 l Eee, to był jakiś dzieciuch napalony na win/lose ratio. Mam wyłączony voice chat, a to była wiadomość tekstowa, którą można pisać w czasie gry z menu głównego ps3 - tzn wciskasz ps3 button i gdzieś tam jest opcja "send message", jako odbiorca psnID i można robić flame war na całego
Opublikowano 11 grudnia 200915 l Ostatnio graliśmy w pokoju czteroosobowym. Sami polacy. Takie teksty padały, że ze śmiechu ciężko było grać. Przyjemne klimaty są podczas gry w tekkena.
Opublikowano 11 grudnia 200915 l sa podczas grania we wszystko gdzie mozesz rzucac komentarze z innymi
Opublikowano 11 grudnia 200915 l Chyba coś w tym jest, że ciągle się trafia na te same osoby - jak w niedziele grałem ze 2h to głównie z 10 osobami na zmianę i kilku randomów się zdarzyło. Ja notorycznie gram w koło z tymi samymi. Raz trzy razy pod rząd z jakąś Alisą, pare walk random i znów co 3 walka ta sama Alisa. Ale idzie sie przyzwyczaić. Bardziej mnie wpieniają ludzie którzy jak dostają dwa perfecty pod rząd i kroi sie na trzeciego to wychodzą z gry... żenada Trafiłem parę razy na fajną Julię coś około 1025W 97L - fajnie kosi Ale niestety dalej "łokcio-party"
Opublikowano 11 grudnia 200915 l sa podczas grania we wszystko gdzie mozesz rzucac komentarze z innymi W inne bijatyki tak nie miałem. W takiego VF5 wszyscy grają max poważnie i mało kto w ogóle headseta używa.
Opublikowano 12 grudnia 200915 l Mardok vs Bob http://www.youtube.com/watch?v=PQ-bnSLuX9M Edytowane 12 grudnia 200915 l przez mevek
Opublikowano 12 grudnia 200915 l Tylko, ze w Tekkenie 6 Bob > Marduk, a wczoraj Marduk >>>>>>> dlugo, dlugo nic> Bob
Opublikowano 12 grudnia 200915 l ranka ja cos pogrywam ,ranga jaggarmaut czy jakos tak 221-38(85.3%) na ranku mozna naprawde dobrych gosci ,wczoraj godzina 24 z czyms trafilem na szweda od jacka... jako ze pierwszy moj pojedynek z nim to bardzo sie zdzwilem ,pozniej jak sie dowiedzialem pokonal Ryana na jakims turnieju bedzie teraz w angli na turnieju Tak sobie z nudow z backdasha wyszperalem Wyniki turnieju w T6: 1. Boris ?Oblivious? Cueto Ortiz (Jack6) 2. Jadi ?JFK? Lilienberg (Wang) 3. Ryan ?Prodigal Son? Hart (Kazuya) Nie klamal jutro go zaprosze na pare meczy ;] Od paru dni coraz mniej ludzi gra ranka(albo moj pech)!10walk z jakims paulem i zrezygnowalem...troche pozniej z jakims lawkiem gralem do 5... Wiadomo cos o dodatku ktory pozwala grac w kampanie na 2??
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Mardok vs Bob http://www.youtube.c...h?v=PQ-bnSLuX9M chyba polsat >bob+marduk
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Wiadomo cos o dodatku ktory pozwala grac w kampanie na 2?? Cytując Namcocki: "Będzie, panie, będzie, w grudniu (po południu)"
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Jakie wyniki z tego wczorajszego burgerskiego turnieju, Naps coś ugrał? Zasnąłem o ósmej :confused:
Opublikowano 13 grudnia 200915 l W finale WB Chet wygrał z Bronsonem, który spadł do LB i tam odpadł po walce z Napsem. Finał to naprawdę dobra gra Cheta i zwycięstwo 3:1, choć... Chet robił słabe juggle. Aris zajął 4. miejsce, ale z Napsem przegrał minimalnie.
Opublikowano 13 grudnia 200915 l Turniej Tekkena online niestety na Tekken Zaibatsu - http://www.tekkenzaibatsu.com/forums/showthread.php?threadid=115367
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Jakies metody na dokonczenie juggla po floor break'u ? (oprocz duszenia gory ?)
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Duszenie góry? Kończysz normalnie jak po każdym Boundzie... nie wiedziałam że można inaczej.
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Chodzi mi o to recovery po upadku :o Nie moge tam normalnych czesci jak po boundzie posadzic :o Mam inna wersje Teczkena ? :o
Opublikowano 15 grudnia 200915 l No masz trochę inne recovery ale tak samo jest ze wszystkimi ciosami po boundzie. Po niektórych masz mniejsze recovery i wsadzisz nawet te wolniejsze ciosy a po innych masz dłuższe recovery. Więc wejdź na practice i posprawdzaj, jakie rzeczy po normalnym boundzie, wchodzą po rozwalonej posadzce.
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Ciekawy Jack Nie, po prostu Paul nieograny na Jacka. Nie karał takich rzeczy że masakra.
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Wow, HateMe! w temacie Dragunova dał link do dobrego guide'a dla tej postaci, z którym zapoznałem się pobieżnie i wyczytałem coś ciekawego odnośnie samego systemu w T6. Czy wiadomo wam było że Ki Charge w tej części daje możliwość zadania "chip damage", tj. obrażeń które przechodzą przez blok?! Będąc naładowanym, nasza postać zadaje blokującemu przeciwnikowi 10% obrażeń, które normalnie zadałby cios, gdyby trafił. Nie wiem czy to nowe czy może było tak od T3 już, ale dla mnie to nowość i może sprawić że Ki Charge stanie się przydatniejszy w tej odsłonie(oprócz sępienia na CH :tongue:).
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Ciekawy Jack Nie, po prostu Paul nieograny na Jacka. Nie karał takich rzeczy że masakra. Co jak co ale Gen1us raczej na wszystko jest ograny .