Di 839 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Pad powinien Ci wystarczyć. Czy to jest najbardziej przystępny Tekken? Ja nie jestem w stanie odpowiedzieć, bo gram od T5, ale z pewnością ta część jest łatwiejsza od dwóch poprzednich (T5 i DR) i szerzej uśmiecha się początkującym Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Myśle o kupnie T6. Słyszałem że jest najbardziej przystępny w historii. Prawda to? A czy warto kupić tą edycje z arcade stickiem? Ktoś może ją ma? http://www.ultima.pl/Tekken_6_Edycja_Limitowana_gra_dedykowany_arcade_stick_/i8089/ Ja tam nie jestem jakimś hardkorowcem w bijatykach i nie spędzałbym ogromnych ilości czasu nad T6 i różnymi szczegółami (tak myśle ) ale jeśli różnica na korzyść sticka jest duża to może rozważe zakup. Też długo myślałem nad kupnem tego tekkena bo ostatnio grałem na psxsie w 2 i trochę w 3. I szósty wcale nie jest taki przystępny dla noobka jest szybki ja nie nadążam myśleć podczas walki. No chyba, że jesteś z tych co napi.erdalają w przyciski zanim rozpocznie się walka wtedy tak, ten tekken jest bardzo przystępny. Cytuj
CalopS 2 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Przystepna strasznie przez przegiete NC Mnie to zaczyna ta gra powaznie irytowac jak widze ludzi grajacyh kaze a elktryka zrobic nie potrafia to mi sie po prostu grac odechciewa Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 To nie graj z randomami. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 nie randomy tez moga tego nie umiec Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 No też. btw kto na ps3 jest nr1 w listach rankingowych i kim gra? Na xboxie nie pamiętam kto ale gra julia. Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 No też. btw kto na ps3 jest nr1 w listach rankingowych i kim gra? Na xboxie nie pamiętam kto ale gra julia. W top 10 na PS3 najwięcej Marduków jest. Przystepna strasznie przez przegiete NC Mnie to zaczyna ta gra powaznie irytowac jak widze ludzi grajacyh kaze a elktryka zrobic nie potrafia to mi sie po prostu grac odechciewa Znam kolesia który nie potrafi elektryka, a zbiłby cię grając na 3 ciosy bez juggli Elektryk w tej części już nie jest taki ważny. Cytuj
CalopS 2 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Znam kolesia który nie potrafi elektryka, a zbiłby cię grając na 3 ciosy bez juggli Elektryk w tej części już nie jest taki ważny. Dawaj PSN Cytuj
DamixLBN 1 Opublikowano 29 stycznia 2010 Opublikowano 29 stycznia 2010 (edytowane) u DJ lepszy niż elektryk jest "u+4" ten cios mocny jest na Low'y (Jak się nie mylę oczywiście ) Edytowane 29 stycznia 2010 przez DamixLBN Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 29 stycznia 2010 Opublikowano 29 stycznia 2010 (edytowane) u DJ lepszy niż elektryk jest "u+4" Ekhm... Taaa, ale chyba na kogoś, kto nie umie blokować i nie wie, że po u+4 przyjętym na blok robi się sidewalk i okrutnie karze się naiwnego przeciwnika (który zazwyczaj próbuje coś wpakować z Fly) ;p Edytowane 29 stycznia 2010 przez Qjon Cytuj
Gość mevek Opublikowano 29 stycznia 2010 Opublikowano 29 stycznia 2010 u DJ lepszy niż elektryk jest "u+4" Ekhm... Taaa, ale chyba na kogoś, kto nie umie blokować i nie wie, że po u+4 przyjętym na blok robi się sidewalk i okrutnie karze się naiwnego przeciwnika (który zazwyczaj próbuje coś wpakować z Fly) ;p badz zdjac przeciwnika szybkim Punchem. Cytuj
Di 839 Opublikowano 30 stycznia 2010 Opublikowano 30 stycznia 2010 (edytowane) Za chwilę powinna się rozpocząć transmisja z turnieju NorCal Strongstyle, czyli USA vs. Rain & Tongbal Love. Będzie ostro http://backdash.pl/2010/01/30/norcal-strongstyle-na-zywo/ Edytowane 30 stycznia 2010 przez Di Cytuj
Di 839 Opublikowano 31 stycznia 2010 Opublikowano 31 stycznia 2010 Po pierwszym dniu: Drabinka Wygranych: Crow [sTE/BOB] insanelee [JUL] FightingGM [LEE] Tongbal Love [sTE/DJ] Drabinka Przegranych: Rain [bRU/MIG/DRA] Slips [EDY] Suiken [LEI] Filipino Bus Driver [sTE] Wyniki kilku najciekawszych pojedynków: Jade (Thaihachi) > Rip Slips > Mr. NAPS FightingGM 2:0 Rain Aris 2:1 Mr. NAPS Naoki > Chet Chetty Chet Chetty < Unconkable Aris 1:2 Filipino Bus Driver Rain [MIG/DRA] 2:1 Kane [bRY] Około 21 powinna się rozpocząć transmisja z drugiego dnia: http://backdash.pl/stream Cytuj
Firekage 1 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Panowie, mam pytanie do osob, ktore : -graja Bobem -maja konsole podpieta do netu Pytanko tyczy sie jednego z juggli. Grywamy u znajomego, ktory ma konsole podpieta do neta, ja zas sam cwicze u siebie, ale nie mam jej podpietej i nie zasysam zadnych paczy itp. Problem tyczy sie tego: -f,N,d,df+2 f,f+3 2 u/f+1+2,1 d+2.1.2 To jest jeden z juggli Boba, ktory i byl pokazywany bodajze na Yotube w sekcji combo breakdown. U mnie na konsoli, ktora nie ssie paczy wchodzi mi za kazdym razem. Wczoraj u znajomego nie chce w ogole wchodzic u/f+1+2,1 i tutaj mam wlasnie pytanie : czy po updejtach do tej gry zmieniaja sie juggle, czas reakcji, moze jakas grawitacja czy cos w tym stylu? Cytuj
Di 839 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Patche nie zmieniły tego. Może to kwestia telewizorów? Cytuj
Firekage 1 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Patche nie zmieniły tego. Może to kwestia telewizorów? Tez mi sie tak wlasnie wydaje. U siebie gram na 22 calach, u jednego ze znajomych na 32 i tez nie ma problemow, ale na 40 calowce w 100Hz mam dziwny problem, a mianowicie ocene odleglosci postaci cos zawodzi, bo albo nie trafiam (za daleko jestem), albo juggle nie wchodza :| Dzieki Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 Chciałbym przpomnieć że na 40 calówkach jest opóźnienie minimum 16ms także może być jakiś lag. Plazma czy lcd? Cytuj
Zuum88 0 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Sa jeszcze jakies extra bonusy po odblokowaniu wszystkich ragow ? - Odkrylem wszystkie w niecale 10 godzin i nie wiem czy przestac grac w Tekkena... joke :o Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Jakim cudem odblokowałeś wszystkie rodzaje Rage tak szybko? :o Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Miał farta Jest jeszcze Czarna Aura. Cytuj
Zuum88 0 Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 Odblokowalem wszystkie rsage i po odblokowaniu wszystkich "trybow" rage, gdy mialem kolejny extra bonus nie pojawila mi sie czarna aura - nawet do kupienia :o ani zden super przedmiot poziom Easy, walka na 1 runde w ghost mode i jazda. Po trafieniu na roulette rush trzeba miec szczescie, ale ja probowalem znalezc zaleznosci pomiedzy wybieranym fighterem do kolejnej walki (kolejnosc), a otrzymaniem lucky w ruletce - moze mi sie to udalo :o bo z jakims nawet niezlym % losowalo mi sie lucky :o Jak juz ktos wczesniej wspominal, jesli trafimy na roulette rush na po kolejnej walce dajemy exit i stan ruletki nam sie zapisuje. Potem gdy konczy nam sie ruletka to wychodzimy z gry bez zapisu. Uruchamiamy T6 i gre wczytuje na stan w ktorym mielismy ruletke. Oczywiscie po odblokwaniu jakiegos rage'a oplaca sie wyjsc do menu, zeby gra sie zapisala Ogolnie rozegralem jakies 800-1000 walk :o Cytuj
Firekage 1 Opublikowano 18 lutego 2010 Opublikowano 18 lutego 2010 (edytowane) Chciałbym przpomnieć że na 40 calówkach jest opóźnienie minimum 16ms także może być jakiś lag. Plazma czy lcd? 100Hz, (LCD) chyba o tym pisalem, wiec na nim nie ma lagow znanych ze slabych sprzetow typu LCD TN za 500 zl. Jednak, fakt faktem, u siebie w domu na 22 2ms wychodzi mi to bez problemow, na znajomego LG 22 to samo, u kumpla na 32 cl TV tez, ale na tej 100hz za nic. Edytowane 18 lutego 2010 przez Firekage Cytuj
Gość mevek Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 ktos wie gdzie moge dostac cos takiego http://www.capcom-unity.com/tykum/gallery/view_gallery.one?pid=102809055 ?? Cytuj
schabek 5 330 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 (edytowane) Wie ktoś czy są jakieś kody do T6 na PS3? Chcę wbić platynke ale moje tekkenowskie umiejętności sa zbyt małe ;/ A i jeszcze jak zakładać na siebie jakieś itemki? Może z tym będzie łatwiej... bo mam ich trochę ale nie wiem jak je na siebie zalozyc Już wiem. W takim razie ktory item jest najlepszy? Edytowane 21 kwietnia 2010 przez schab0795 Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 zakladaj glownie te z ranga A i S. Powiekszony pasek zdrowia to podstawa. A w kwestii kodow to watpie aby byly. Chyba w Tekkenach nigdy kodow nie bylo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi