oTOMo 19 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Chyba coś w tym jest, że ciągle się trafia na te same osoby - jak w niedziele grałem ze 2h to głównie z 10 osobami na zmianę i kilku randomów się zdarzyło. Dziś było trochę bardziej urozmaicenie, ale na i tak spora powtarzalność przeciwników. No i dziś po raz pierwszy ktoś mnie wyzwał od throw-nooba, szkoda że nie ma za to trophy Cytuj
Tenshi:) 0 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Rzucaj bo nie zabijesz Rozmawiasz z ludźmi na voice chat? Czy można pisać jakieś mini-wiadomości? Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Eee, to był jakiś dzieciuch napalony na win/lose ratio. Mam wyłączony voice chat, a to była wiadomość tekstowa, którą można pisać w czasie gry z menu głównego ps3 - tzn wciskasz ps3 button i gdzieś tam jest opcja "send message", jako odbiorca psnID i można robić flame war na całego Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Ostatnio graliśmy w pokoju czteroosobowym. Sami polacy. Takie teksty padały, że ze śmiechu ciężko było grać. Przyjemne klimaty są podczas gry w tekkena. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 sa podczas grania we wszystko gdzie mozesz rzucac komentarze z innymi Cytuj
SAMEWISE 0 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Chyba coś w tym jest, że ciągle się trafia na te same osoby - jak w niedziele grałem ze 2h to głównie z 10 osobami na zmianę i kilku randomów się zdarzyło. Ja notorycznie gram w koło z tymi samymi. Raz trzy razy pod rząd z jakąś Alisą, pare walk random i znów co 3 walka ta sama Alisa. Ale idzie sie przyzwyczaić. Bardziej mnie wpieniają ludzie którzy jak dostają dwa perfecty pod rząd i kroi sie na trzeciego to wychodzą z gry... żenada Trafiłem parę razy na fajną Julię coś około 1025W 97L - fajnie kosi Ale niestety dalej "łokcio-party" Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 sa podczas grania we wszystko gdzie mozesz rzucac komentarze z innymi W inne bijatyki tak nie miałem. W takiego VF5 wszyscy grają max poważnie i mało kto w ogóle headseta używa. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 (edytowane) Mardok vs Bob http://www.youtube.com/watch?v=PQ-bnSLuX9M Edytowane 12 grudnia 2009 przez mevek Cytuj
Zuum88 0 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 Tylko, ze w Tekkenie 6 Bob > Marduk, a wczoraj Marduk >>>>>>> dlugo, dlugo nic> Bob Cytuj
Matt-JF 0 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 ranka ja cos pogrywam ,ranga jaggarmaut czy jakos tak 221-38(85.3%) na ranku mozna naprawde dobrych gosci ,wczoraj godzina 24 z czyms trafilem na szweda od jacka... jako ze pierwszy moj pojedynek z nim to bardzo sie zdzwilem ,pozniej jak sie dowiedzialem pokonal Ryana na jakims turnieju bedzie teraz w angli na turnieju Tak sobie z nudow z backdasha wyszperalem Wyniki turnieju w T6: 1. Boris ?Oblivious? Cueto Ortiz (Jack6) 2. Jadi ?JFK? Lilienberg (Wang) 3. Ryan ?Prodigal Son? Hart (Kazuya) Nie klamal jutro go zaprosze na pare meczy ;] Od paru dni coraz mniej ludzi gra ranka(albo moj pech)!10walk z jakims paulem i zrezygnowalem...troche pozniej z jakims lawkiem gralem do 5... Wiadomo cos o dodatku ktory pozwala grac w kampanie na 2?? Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Mardok vs Bob http://www.youtube.c...h?v=PQ-bnSLuX9M chyba polsat >bob+marduk Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Wiadomo cos o dodatku ktory pozwala grac w kampanie na 2?? Cytując Namcocki: "Będzie, panie, będzie, w grudniu (po południu)" Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Jakie wyniki z tego wczorajszego burgerskiego turnieju, Naps coś ugrał? Zasnąłem o ósmej :confused: Cytuj
Di 839 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 W finale WB Chet wygrał z Bronsonem, który spadł do LB i tam odpadł po walce z Napsem. Finał to naprawdę dobra gra Cheta i zwycięstwo 3:1, choć... Chet robił słabe juggle. Aris zajął 4. miejsce, ale z Napsem przegrał minimalnie. Cytuj
Zuum88 0 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Turniej Tekkena online niestety na Tekken Zaibatsu - http://www.tekkenzaibatsu.com/forums/showthread.php?threadid=115367 Cytuj
Zuum88 0 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Jakies metody na dokonczenie juggla po floor break'u ? (oprocz duszenia gory ?) Cytuj
Tenshi:) 0 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Duszenie góry? Kończysz normalnie jak po każdym Boundzie... nie wiedziałam że można inaczej. Cytuj
Zuum88 0 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Chodzi mi o to recovery po upadku :o Nie moge tam normalnych czesci jak po boundzie posadzic :o Mam inna wersje Teczkena ? :o Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 No masz trochę inne recovery ale tak samo jest ze wszystkimi ciosami po boundzie. Po niektórych masz mniejsze recovery i wsadzisz nawet te wolniejsze ciosy a po innych masz dłuższe recovery. Więc wejdź na practice i posprawdzaj, jakie rzeczy po normalnym boundzie, wchodzą po rozwalonej posadzce. Cytuj
HateMe! 0 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Ciekawy Jack Nie, po prostu Paul nieograny na Jacka. Nie karał takich rzeczy że masakra. Cytuj
tokis 0 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Wow, HateMe! w temacie Dragunova dał link do dobrego guide'a dla tej postaci, z którym zapoznałem się pobieżnie i wyczytałem coś ciekawego odnośnie samego systemu w T6. Czy wiadomo wam było że Ki Charge w tej części daje możliwość zadania "chip damage", tj. obrażeń które przechodzą przez blok?! Będąc naładowanym, nasza postać zadaje blokującemu przeciwnikowi 10% obrażeń, które normalnie zadałby cios, gdyby trafił. Nie wiem czy to nowe czy może było tak od T3 już, ale dla mnie to nowość i może sprawić że Ki Charge stanie się przydatniejszy w tej odsłonie(oprócz sępienia na CH :tongue:). Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Było już w T3, poza tym Ki Charge dawało CH jeśli cios wszedł. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Ciekawy Jack Nie, po prostu Paul nieograny na Jacka. Nie karał takich rzeczy że masakra. Co jak co ale Gen1us raczej na wszystko jest ograny . Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 15 grudnia 2009 Opublikowano 15 grudnia 2009 Ale on tylko komentowal z Sephem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi