Skocz do zawartości

Tekken 6 / Bloodline Rebellion

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy wiadomo że nie wszystkie mają tyle samo energii. Myślałem że jest tak jak w T5 TDR że wszystkie mają taki sam pasek. Tak na prawdę nie słyszałem nigdzie żeby mówili że powrócili do rozwiązania z TTT w kwestii pasków energii dla klas postaci.

Nie chce mi się specjalnie wierzyć w taką hipotezę. No bo co miało by być czynnikiem głównym w tego typu decyzjach, siła ciosu, szybkość, czy status jaki dany cios daje (knd, jg itp.)? Troszkę za dużo kombinowania w elemencie gry który występuje na prawdę bardzo rzadko. No i wciąż nie rozwiązywało by to problemu, co się dzieje gdy wszystkie okoliczności przy dbl KO z obu stron będą te same (te same postacie i dokładnie ten sam cios).

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 347,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak chcecie sie spinać to idźcie sobie na PW z tego co ja zrozumialem z tytułu i opisu to jest to temat o Tekken 6

• A rozkminil ktos jak dokladnie dziala Ranking System i jaki wplyw na range maja Battle Points nie kumam tego w ogole mam 132 - 41 i nie moge wyjsc z Mastera w DR liczyly sie tylko progi punktowe a tut

• Po pierwsze nie kasowalem zadnych postow poza spamem Komandosa   Po drugie od opini na temat pisma maja swoj odpowiedni dzial i zal mi ze jestescie na tyle glupi ze nie potraficie nawet pisac na tem

Opublikowano
Nie wiem czy wiadomo że nie wszystkie mają tyle samo energii. Myślałem że jest tak jak w T5 TDR że wszystkie mają taki sam pasek. Tak na prawdę nie słyszałem nigdzie żeby mówili że powrócili do rozwiązania z TTT w kwestii pasków energii dla klas postaci.

Nie chce mi się specjalnie wierzyć w taką hipotezę. No bo co miało by być czynnikiem głównym w tego typu decyzjach, siła ciosu, szybkość, czy status jaki dany cios daje (knd, jg itp.)? Troszkę za dużo kombinowania w elemencie gry który występuje na prawdę bardzo rzadko. No i wciąż nie rozwiązywało by to problemu, co się dzieje gdy wszystkie okoliczności przy dbl KO z obu stron będą te same (te same postacie i dokładnie ten sam cios).

wciaz trzymam sie swojej wersji i uwazam, iz tylko w ten sposob mozna zbalansowac gre.

a "dubel KO" to nic innego, jak tylko "draw" tylko, ze w versji automatowej.

Opublikowano

A właśnie niekoniecznie, double ko to tylko dane zdarzenie wynikające z utraty całej energii przez obydwu zawodników, a draw może być konsekwencją tego zdarzenia. Jak widać na przykładzie nowego tekkena double ko nie musi oznaczać od razu remisu:P.

Opublikowano

Rozpętałem burzę mózgów u tekkenowych nerdów :P

Opublikowano

Przez tego item mova właśnie będę grał Heniem :P po prostu, po prostu Ahhhhhhhh.... :P

Opublikowano

No,no co ja widze z Lili robi sie fajna dupeczka ^^ może zacznę nią troche pogrywać kto wie hehe ;d

Przez tego item mova właśnie będę grał Heniem :P po prostu, po prostu Ahhhhhhhh.... :P

Walka nazwana BR heihachi item move i trzeba było na niego czekać całą walkę......ale opłacało sie hehehehehe jak narazie najlepszy jaki widziałem,oczwiście po za poza item'em mojego brytusia pampusia ;)

Edit:

Kocham tę grę ;d 1:42

Edytowane przez Pitrex

Opublikowano

1:31

Di, co to było??

Jan

Opublikowano

(pipi)a dzięki za szczegółową i wyczerpującą odpowiedź. :nerd:

Pytam się jeszcze raz, czy to był bug??? Jeśli nie wiesz to powiedz. <_<

Opublikowano

Raczej bug, bo hitbox nie powinien działać podczas respawna ryby, no ale... to Namco.

Opublikowano

Na Panowie zobaczcie jak Lady Robot odpowiedziała na setupa Stiva 3+4,d+2 jakoś ok 09:42 minuty

Ogólnie widziałem coś podobnego w 2-3 innych walkach, niezła sprawa nie :P

Edytowane przez Bażant

Opublikowano

27 października, a ja sądziłem, że ta gra wyjdzie w marcu/kwietniu 2008 ;)

Opublikowano

Tokisie, BR na konsolach pojawi sie pod nazwa Tekken 6 :)

Opublikowano

Fenomenalna walka :P Dla wszystkich wielbicieli Henia ;P

Opublikowano

Ja tak poprawdzie nie śledzę tematu nowego "teczkena" na bierząco...ale czy tylko mi sie wydaje że W KOŃCU Namco dało rade jeśli chodzi o areny i OST? W ogóle to chętnie bym ten OST skąś pochwycił bo kawałki brzmią świetnie.