Skocz do zawartości

Tekken 6 / Bloodline Rebellion

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 347,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak chcecie sie spinać to idźcie sobie na PW z tego co ja zrozumialem z tytułu i opisu to jest to temat o Tekken 6

• A rozkminil ktos jak dokladnie dziala Ranking System i jaki wplyw na range maja Battle Points nie kumam tego w ogole mam 132 - 41 i nie moge wyjsc z Mastera w DR liczyly sie tylko progi punktowe a tut

• Po pierwsze nie kasowalem zadnych postow poza spamem Komandosa   Po drugie od opini na temat pisma maja swoj odpowiedni dzial i zal mi ze jestescie na tyle glupi ze nie potraficie nawet pisac na tem

Opublikowano

Mi to wygląda na jaką wewnętrzną grę ;/ Czy to może ten "tekken force"

Opublikowano

Tak, ale screeny ze zwykłego versusa też tam są.

Opublikowano

Obstawiam że sa to przemieszane screeny z wersji na PSP i PS3 (ponoć wersja na PSP ma mieć w (pipi) więcej dodatków niż wersja PS-trójkowa)

Opublikowano

Artbook bankowo wyląduje krótko po premierze w sieci, a AS jest bezprzewodowy, w dodatku na częściach hori, o ile dobrze kojarzę, więc nara :P

Opublikowano

Ten AS nie jest na częściach Hori, to jest cały AS Hori

Edytowane przez MTC

Opublikowano

To na jakich częściach jest?

Opublikowano

Ciężko powiedzieć. Może zorganizuj konkurs o temacie "na jakich częściach jest stick od Hori". Oczywiście z podpowiedziami:P.

Edytowane przez CheeseOfTheDay

Opublikowano

4. tydzień, tym razem miś kontra policjant:

Kuma

Lei

Opublikowano

goldi////

czworaj odwiedzilem najwiekszy salon w Tokyo, stwierdzilem ze szarpne w T6 bo jeszcze nie mialem okazji nigdy w to zagrac, wymiataczem nigdy nie bylem, ale kumpli z osiedla zawsze golilem. Usiadlem ogolnie bylo ok 30 automatow z T6 z czego 10 takich lepszych, 9 bylo zajetych 1 wolny wiec tam usiadlem, okazalo sie ze sa zlinkowane przeciwlegle, jak wrzucilem 100Y to typowi przerwalem i gralismy razem, odrazu sie zbieglo kilku skosow zeby zobaczyc kto sie podjal z nim grac, a tym bardziej ze jakij gaiji. Walka wygladala tak ze sie nie moglem ruszyc i Paul mnie okladal na wszystkie mozliwe sposoby :P

wiec zmieniem pietro i w VF5 pogralem zwylego ARCADE'a :)

Opublikowano

Przez USB, no-life'y, czy po wi-fi?

Opublikowano

Zrozum Kubo, tak po prostu niektórzy reagują na pierwszą erekcję :P

Edytowane przez MTC