Opublikowano 15 stycznia 200817 l HMM..... fajne te jg Bruca ;] A to że zmieni się ich notacja i będą dłuższa to duży plus , tylko dla mnie obecnie z minusów to za duży DMG, śmieszne itemy no Bob i Leo ;/ Ale to i tak nie zmieni faktu że wszyscy będą pykać w T6 , a gra zanim wyjdzie to pewnie dużo patchów jeszcze i wtedy się ją oceni ;D
Opublikowano 16 stycznia 200817 l W najnowszym ixtrimie przy Tekkenie 6 (w 50tce najlepiej zapowiadających sie premier 2008) widnieje data wydania Q1... Podobne info znalazłem na kilku stronkach (m.in. ign.com) ... Czyżby znów marzec... Szybko sie Namco uwinęło z konwersją. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć...
Opublikowano 16 stycznia 200817 l no w sumie byl stosowny filmik pokazujacy bebechy automatu T6 (ps3 ), wiec w takim razie ten termin wcale nie musi byc taki kosmiczny jakby moglo sie wydawac, moze rzeczywiscie bedzie to Q1... Edytowane 16 stycznia 200817 l przez tuman
Opublikowano 17 stycznia 200817 l http://pl.youtube.com/watch?v=-97_h7tb8qs Ta-da. Był już Law i Nina, a terz pora na Asukę.
Opublikowano 17 stycznia 200817 l prosze, Asuką nie było łatwo wykręcić cały pach, ale tu jednak na rege'u, co duużo zmenia. No i jeszcze w misia. BTW Coś im długo idzie szukanie akcji za cały pasek, albo im wrzucanie tyle zajmuje..
Opublikowano 17 stycznia 200817 l Tam nie ma practice mode a nikt nie ma takiego automatu na wyłączność, żeby sprawdzać sobie w nieskończoność akcje w walce
Opublikowano 17 stycznia 200817 l Castel z TZ pewnie ma Co do akcji za full bar. Jest tylko jedna mapa na ktorej mozna spasc tak blisko sciany ??
Opublikowano 17 stycznia 200817 l http://www.youtube.com/watch?v=XP4Cw0KDP7g Ladne prawda... Reset w czerwcu twoje urodziny... no to masz Edytowane 17 stycznia 200817 l przez Sway
Opublikowano 17 stycznia 200817 l Reset aż się popłakał oglądając ten film :biggrin: Ten Tekken będzie fajny. Ja pier****... :wink: Ciekawe czy te iWS-y będzie można robić normalnie, czy nie da rady bez programowalnego sprzętu.
Opublikowano 17 stycznia 200817 l Hmm a jakich iWS'ów nie można było zrobić bez programowalnych sticków?
Opublikowano 17 stycznia 200817 l No pewnie, wszystko jest kwestią timingu przecież. Może w całym jugglu wejdą 1-2 mniej ale wejdzie. Oczywiście chodzi mi o jakiś tam practice, bo w vs to wątpię by ktoś się w to bawił, przy tylu iWS'ach bardzo łatwo coś popsuć i za duże ryzyko straty dmg'a.
Opublikowano 17 stycznia 200817 l Muszą zmienić grawitacje bo 7 ws w jednym juggle'u to jakieś żarty są, no i te ss+1 pod ściana na heńku Co do demagu to pewnie każda postać tak pociągnie szkoda że zrobili to Niną zaraz ja jakoś potną
Opublikowano 17 stycznia 200817 l A niech ją zjadą :catfight: Edytowane 17 stycznia 200817 l przez Sway
Opublikowano 17 stycznia 200817 l http://pl.youtube.com/watch?v=rpyh9OGmqBQ&...feature=related nie wiem czy bylo. item move asuki tuz pod koniec przedostatniej rundy. nie dziwie sie, ze malo kto uzywa tych bajerow Edytowane 17 stycznia 200817 l przez Kalinho
Opublikowano 17 stycznia 200817 l Te Sway ssij Uważaj bo ci znou gdzies tam klatki przy Paulu uciekną
Opublikowano 18 stycznia 200817 l predzej czy pozniej to nastOMpi... o henia czy kazia to juz sie wogole nie martwie
Opublikowano 18 stycznia 200817 l Title: Cant beat Devil Jin The next thing I know, I am playing vs the same guy again And I always lose to DJ Not giving up, I mash in those coins for a rematch but then he cooks me good real quick If I can predict that low, I can easily do big damage I try again and again but I cant beat Devil Jin I try so many times but I cant block that hellsweep I backdash trying to whiff punish but then his wavedash closes the distance I also tried random ducking but those mids are way too strong, wow so pointless! So inorder for me to get the win, I am saving my random hopkick ftw! The next thing I know, I only have a bit of life left and df12 always kills me not giving up, I turtle looking for that 2 of df12 and I am already up in the air If I backdash normal moves I can easily whiff punish them, but I try again and again but I cannot beat Devil Jin That electric Is stupidly safe I crouch and go for the punish but my move is blocked and I die I also tried spamming d4s but its pointless when it gets parried so in order to win for sure next time I am saving up my Oh Please hopkick till the end when the next installment comes I thought beating Devil Jin would be easy but even in the new game even after new patches I cannot beat Devil Jin that powerful 50/50 never changes punishments (new move b12) bounds (new move df1+2) wall carrying with wall combos (new move df324) and now its even harder to find his holes (new move b3) I tried doing mirror matches but with my executions its pointless so inorder to win for sure next time I am not gonna vs a Devil Jin no more I just cant beat him~ Devil Jin Song Jak widać fani Tekkena nie mogą się doczekać T6 w swoim domu...
Opublikowano 18 stycznia 200817 l Te Sway ssij Uważaj bo ci znou gdzies tam klatki przy Paulu uciekną VF 5 chciales czyz nie? Chodzilo mi raczej o jej nowy cios, zeby zostal zmieniony na gorszy! A z Paulem to NAMCo zawze wydziwia, np. nowa zgadywanka high, low brzmi ciekawie
Opublikowano 19 stycznia 200817 l No to niech będzie że teraz ja jestem tym "posłańcem z piekieł" ... Henieks 14 hit Death Combo Edytowane 19 stycznia 200817 l przez Bati
Opublikowano 19 stycznia 200817 l Ale to w dalszym ciągu rage+kant. Co nie zmienia oczywiście faktu, ze coś takiego nie powinno być absolutnie obecne w poważnej bijatyce. Wydaje mi się, ze Rage'a będzie można wyłączyć w opcjach. Tzn mam taką nadzieję .
Opublikowano 19 stycznia 200817 l W dodatku non stop ta sama plansza. Ja tam na plansze nie narzekam,ba nawet śmiem twierdzić,że to jest najfajniejsza plansza w T6(ja chce OST)