Opublikowano 27 października 200915 l A na jakim tv grasz? Mnie grafa w T6 oszałamia, ale może mamy po prostu inne wymagania...
Opublikowano 27 października 200915 l GameTrailers Tekken 6 Video Review http://www.gametrail...bid=xGMwvjoX3hc Obejrzalem. Na okolicznosc produkcji siodmej czesci gry szefostwo Namco powinno w komplecie wymienic cala ekipe odpowiedzialna za grafike i czesc ekipy designerow (najogledniej rzecz ujmujac w szostce jest pod tym wzgledem slabawo), a zostawic gameplayowcow i animatorow.Ci spisali sie na medal.
Opublikowano 27 października 200915 l na tym filmiku wrzućcie sobie pauzę przy prezentacji practice mode, wszystkie ciosy Leo są po chińsku... (transkrypt oczywiście)
Opublikowano 28 października 200915 l Na zaibatsu dalej przeważają głosy rozpaczy odnośnie online. Podobno jest bardzo źle. Dla wielu gorzej, niż w DR. A tu cytat: I got my 360 copy today and tried online. It sucks. Out of all the fighters Ive played online (Vf5, SC4, SF4 and DOA4) Tekken 6 is the absolute worst. Oh yeah, and online is indeed the worst I have seen for a fighting game. Even worse than Soul Calibur 4 and Super Smash Brothers Brawl and that's saying something.
Opublikowano 28 października 200915 l I tam, Polacy mówią że nie jest tak tragicznie to znaczy że nie jest tak tragicznie ;].
Opublikowano 28 października 200915 l Krzyżak od x 360 jest tragiczny , przez kilka godziń nie mogłem zrobić brayanem p,p+2 już gałką analogową było łatwiej nie ma ktoś sposobu na ten krzyżak ? bo poważnie grać to się nim nie da
Opublikowano 28 października 200915 l Kupić inny pad z normalnym krzyżykiem, albo sticka. Prawie każdy pad poza tym microsoftu ma w miarę normalny krzyżak. Hori podobno dobre pady robi.
Opublikowano 28 października 200915 l Na zaibatsu dalej przeważają głosy rozpaczy odnośnie online. Podobno jest bardzo źle. Dla wielu gorzej, niż w DR. A tu cytat: I got my 360 copy today and tried online. It sucks. Out of all the fighters Ive played online (Vf5, SC4, SF4 and DOA4) Tekken 6 is the absolute worst. Oh yeah, and online is indeed the worst I have seen for a fighting game. Even worse than Soul Calibur 4 and Super Smash Brothers Brawl and that's saying something. wstrzymajcie sie z tym ocenianiem do premiery - nie wszystkie servery moga byc uruchomione skoro premiera 30. z 2 strony ja pojawiam sie online nie szybciej jak w 2010 Law_ik rosnie w sile xD
Opublikowano 28 października 200915 l Ja mam nadzieję na to, że ze sprawdzonymi osobami w pokoju na dwóch graczy da się rozegrać mecz bez wyczuwalnych lagów. Nie wiem po co namco robi lobby na więcej graczy. VF5 sobie ułatwiło i nie da się tworzyć lobby. Tylko 1vs1.
Opublikowano 28 października 200915 l mam nadzieje ze online da rade jak nie to sprzedaje to w pi z du
Opublikowano 28 października 200915 l nie ma ktoś sposobu na ten krzyżak ? bo poważnie grać to się nim nie da Sposoby są dwa: 1) stick 2) przejściówka PS2 -> X360 (bezlagowa)
Opublikowano 28 października 200915 l Slyszalem, ze nie da sie nabic rangi wyzeszej niz 9th dan (podobno) - z jakiegos w miare przyzwoitego zrodla. Jest to sprawdzone czy tylko wersje pirackie sa tak "ograniczone" ? Ciesze sie co do online - moze pojdzie cos pograc z rodakami. Troche dziwne, ze na TZ psiocza nt. online skoro maja lepsze lacza niz w Polsce :o Z drugiej strony glupota troche jest oceniac gre online przed premiera (kilka dni temu pojawialo sie info co do online).
Opublikowano 28 października 200915 l No wlasnie ponoc w ghost mode poki co w singlu mozna tylko do 1st dan nabic, kurde, a ja lubie sobie czasem pograc w ghost mode; o. Prawdodpobnie patch w grudniu to zmieni, ale eh ; ). Ogolnie licze na patcha w grudniu, ktory pozwoli zmieniac ustawienia HUDa, odblokuje w singu >1st dan itp Ot kilka drobiazgow. Edytowane 28 października 200915 l przez solo/ng
Opublikowano 28 października 200915 l rangi można nabijac, wyzej niz 1 dan, ale cięzko powiedziec jak dokladnie sie to robi. Jak gralem dostawalem awas za arcade mode, ghost mode i online. Są osoby z ranga wyzej niz 4 dan, więc jakoś napewno sie da Co do moich odczuć ( mam wersje na ps3 ) to niestety troche mi lagowalo, ale nie tak, żebym musial plakac z tego powodu, bardziej ubolewam na system ranking match, gdyż o niczym nie można tam zdecydować. Laczy sie na randomie z jakims gloscie i wlasciwie jak juz sie zaczyna walka to widze jakie mam z nim polaczenie ( zielone, pomaranczone albo czerwone). Mam nadzieje, że ten element akurat zmienia. Dobrze, że chociaż są 3 rundy ale nie 2 jak w SF 4 Szkoda, że sciągając ghosty innych graczy, nie mozna z nimi walczyć " na zawolanie" tylko trzeba na nie trafićw Ghost mode, chyba, że sie jakoś da i po prostu do tego jeszcze nie doszedlem, Gralem tylko 2,5 h wczoraj Co do grafiki to teraz rozumiem o co ludziom chodzi, że jednym sie podoba drugim nie, kwestia oczekiwań wobec gry. Mnie osobiście ona zadowala. Pewnie dlatego, że mam TV HD ready a nie Full i dlatego u mnie poprzedni tekken trochę gorzej wygladal. Co do rang to pewnie battle points mają jakieś znaczenie, ale zauwazylem w rankingach, że są osoby co mają wiecej battle points a mają mniejszą rangę niż inni gracze.
Opublikowano 28 października 200915 l Pograłem wczoraj chwilkę, wersja PS3.Pierwsze co rzuciło mi się w oczy, to zdecydowanie kiepska grafika. Modele postaci prezentują się jeszcze w miarę Ok. Niestety, areny to kpina na kpinie. Namco! - Skopaliście ! O scenario mode nie będę się rozpisywał, kiepska grafika, fizyka, kamera. Jedyny plus to kasa i itemy. Teraz najważniejsze. Po 10 walkach online stwierdzam, że jest dobrze. Tylko 2 z tych walk lagowały maksymalnie, parę razy wyrzuciło mnie również z gry. Grę nagrałem na dysk, loadingi nie są tragiczne, ale zdecydowanie mogli się postarać i jeszcze bardziej je skrócić. Z nowych postaci spodobał mi się Lars i Zafinka. Leo to taki GenFu z DOA. Hiszpan i Grubasek mi nie spasowali.
Opublikowano 28 października 200915 l czy Xiao ma jeszcze mundurek, czy już za stara jest na to i zrezygnowali z tego stroju? Edytowane 28 października 200915 l przez KatiBu
Opublikowano 28 października 200915 l Brak mundurka, dodatkowo wspomnę, że zakończenia postaci są idiotyczne!! Xiao ma nowy strój coś ala metal + rock
Opublikowano 28 października 200915 l Ultima.pl już wczoraj wysyłała Tekkeny i już dzisiaj w końcu sprawdzę nową odsłonę serii Jak mi się konsola spali to opiszę wrażenia.
Opublikowano 28 października 200915 l KatiBu - mozesz bez problemu sama ja skustomizowac na jeszcze ciekawszy mundurek; ).
Opublikowano 28 października 200915 l Nie zapominajmy że Namco miało sporo czasu na testy wersji PS3 i wydaje mi się że już mogą mieć przygotowane łatki. Ten tekken ma być żywotny więc namco będzie pakowało w niego co rusz jakieś usprawnienia aż otrzymamy grę pokroju quake 3 (ciekaw jestem czy Xiao uniesie rakietnice xD ).
Opublikowano 28 października 200915 l solo/ng, tak szczególnie mi na tym stroju nie zależy, po prostu nie widziałam dotąd ani jednego screena z 6 na którym by miała ten strój a zupełnie odruchowo narysowałam ją w nim więc chyba będę musiała to zmienić teraz. Xiao to już pewnie na studiach jest raVen20, dzięki za odpowiedź : ) trochę szkoda no ale cóż, dzieci dorastają ;' )
Opublikowano 28 października 200915 l Brak mundurka, dodatkowo wspomnę, że zakończenia postaci są idiotyczne!! Xiao ma nowy strój coś ala metal + rock Sporo postaci ma ten strój. Nie wiem czy jest to forma reklamy, bo we wszystkich przewija się to samo logo i napisy. Jeżeli nie jest to reklama, to może to być tylko brak konceptu gości z manko.
Opublikowano 28 października 200915 l Przewija się logo TAPOUT jest firmą która od zarania dziejów zajmuje się walkami MMA na świecie. Ja już szukam koszulki w której można na screenach od namco zobaczyć kinga. Większość moich postaci będzie ubrana "Tapoutowo". TapouT on Forbes - Exclusive Interview with Punkass 6:25 - jeśli ktoś do tej pory zastanawiał się jak wygląda sito w drukarni to oto i jest Czymś takim tworzy się nadruki na koszulkach Edytowane 28 października 200915 l przez Keii
Opublikowano 28 października 200915 l A to nie sa te koszulki z tapouta? Tej firmy co robi ciuchy dla MMA