Skocz do zawartości

Tekken 6 / Bloodline Rebellion

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyłeś ale b,f+2 nie trafiło kumy :( dopiero kolejne 1,2 weszły.

PS. Niedługo pokaże że king powinien być w tej tier liście o wiele wyżej }:-> ;P ^_^

Edytowane przez Bati

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 350,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak chcecie sie spinać to idźcie sobie na PW z tego co ja zrozumialem z tytułu i opisu to jest to temat o Tekken 6

• A rozkminil ktos jak dokladnie dziala Ranking System i jaki wplyw na range maja Battle Points nie kumam tego w ogole mam 132 - 41 i nie moge wyjsc z Mastera w DR liczyly sie tylko progi punktowe a tut

• Po pierwsze nie kasowalem zadnych postow poza spamem Komandosa   Po drugie od opini na temat pisma maja swoj odpowiedni dzial i zal mi ze jestescie na tyle glupi ze nie potraficie nawet pisac na tem

Opublikowano

Zastanawialiscie sie kiedys ktory z zawodnikow mial by najwieksze szanse gdyby mieli sie bic w rzeczywistosci?

Moj maly ranking:

1. Devil Jin. Posiada moce piekielne, w koncu jest diablem!

2. Jack-6. To potezny robot, rozwali kazdego czlowieka, ale nie diabla ;-)

3. Bryan. Cyborg.

4. Yosimitshu. Bo ma miecz :-P

5. Kuma/Panda

6. Marduk. Z normalnych ludzi mialby zdecydowanie najwieksze szanse. Nie dosc ze jest niesamowicie wielki to jeszcze walczy najskuteczniejszym stylem.

Dalej wedlug uznania...

Ostatnie miejsce Xiajka :-)

Opublikowano
6. Marduk. Z normalnych ludzi mialby zdecydowanie najwieksze szanse. Nie dosc ze jest niesamowicie wielki to jeszcze walczy najskuteczniejszym stylem.

ja slyszalem,ze najstuteczniejsza sztuka walki to barazylijska odmiana ju-jitsu;/

a vate tudo jest przereklamowane i nudne

Edytowane przez <spike>

Opublikowano

Gwoli scislosci - Vale tudo to nie jest styl walki, tylko formula. Znaczy to po polsku tyle co wszystki chwyty dozwolone. Formula ta korzysta z innych sztuk walki, a w parterze opiera sie glownie na brasilian ju-jitsu.

Opublikowano

Niech nawet vale-kuzwa-jitsu-kundo będzie najskuteczniejsze, co to ma wspólnego z T6?

Temat o skuteczności stylów walki jest gdzieś tam w grupowcach.

Fajny overkill beak’a.

Tapetki też fajne.

Opublikowano

No sztuki walki absolutnie nic nie maja wspolnego z Tekkenem. Przepraszam.

Opublikowano

Sztuki walki mają coś wspólnego z Tekkenem, ale nie warto z tego powodu zaśmiecać akurat tego topicu. Możecie założyć sobie temat "Tekken a sztuki walki" czy cuś.

Opublikowano

Sklepy jak play.com (wersja EU) oraz inne poprzesuwaly daty premiery - wrzesien/grudzien 2008 (bylo marzec 2008) dupa!: o.

ktos wie moze cos o nowych datach wydania wersji jap/usa?

Opublikowano
Sklepy jak play.com (wersja EU) oraz inne poprzesuwaly daty premiery - wrzesien/grudzien 2008 (bylo marzec 2008) dupa!: o.

ktos wie moze cos o nowych datach wydania wersji jap/usa?

Było o tym pisane w innym temacie. Ten gatunek ma się bardzo źle w Europie.

Opóźnianie premiery tylko napędza błędne koło.

Opublikowano

a ty napedzasz tylko propagande na tym forum.

moze lepiej zajmij sie swoim ukochanym UPR.

bez obrazy

Opublikowano

C1REX, powiedz gdzie na forum pojawiły się takie właśnie informacje na temat daty premiery Tekkena 6. Bo

Ten gatunek ma się bardzo źle w Europie.

nie ma nic do rzeczy.

Opublikowano

Można się tego bylo spodziewać, najpierw Super mega wypasione ciosy specialne z dupy, poźniej zgrabny grubasek Bob a teraz Transformers, moje pytanie brzmi co będzie nastepne Czarodziejka z Księżyca?

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jak to ktoś na TZ napisał "Somebody call the megazord" XDDDDD

Mnie się podoba ; D.

Nie można jugglować, kolo ma 10x więcej HP, nie może blokować, ma lasery, rakiety chu.jemuje, dzikie węże.

Ponoć jeszcze nikt z nim nie wygrał xD.

Edytowane przez Liberty666

Opublikowano

No to mam nową postać.

Opublikowano

Oby tylko można było nim grać... no i jeszcze, żeby miał Tackle... ale takie niewyrywalne ;)

:rotfl: :rotfl: :rotfl: