Zeratul 415 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 tych co byly dla dziennikarzy nie pokaza. Jedynie co moga pokazac i to pewnie z najblizszym up. To filmiki z GT chyba... Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 ...ciekawi mnie jeszcze sprawa serwerów bo jeśli dojdzie do tego ,że onlinowo bedzie szarpać tak jak w halo3 powyżej 200 000 ludzi na raz,to nie ma bata że lagi bedą,pytanie tylko jak często i jak uciążliwe...(kto gra w halo 3 wie o czym mówie,grając z hamburgerami na dużych planszach,dodatkowo na snipy....),zresztą pewnie sony ten element bedzie ciągle udoskonalać.. Serwery w K2 mają być dedykowane, więc nie powinno być żadnych problemów Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 (edytowane) mozna zalatwic jeszcze klucz do bety? moze gdzies mozna zrobic preorder a w zamian dostanie sie klucz do bety? tak bylo z cod waw Edytowane 8 grudnia 2008 przez tomci23 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 Juz raczej nie ma szans na otrzymanie klucza do bety, juz skonczyli rozdawac. Chyba, ze znowu beda rozdaweac, ale na razie nic nie wiadomo. Gdzie mozna obejrzec te nowe filmiki z gameplayu ? Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 Z tego co wiem to juz ich niema,sprobuj poszukac na torrencie. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 Co z lipa, to po co tak sie oglaszali z ta wielka niespodzianka na 4 grudnia. Yeah, 4 grudnia beda filmiki z gameplay'u z trybu single player..... ktore po chwili zostana usuniete i jesli ktos nie zdazy obejrzec to ma pecha. Dobra zeby nie bylo, ze marudze to napisze, ze Beta nadal dziala (gralem po poludniu) i miejmy nadzieje, ze bedzie jeszcze jakis czas dzialac bo gra sie swietnie. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 (edytowane) Co z lipa, to po co tak sie oglaszali z ta wielka niespodzianka na 4 grudnia. Yeah, 4 grudnia beda filmiki z gameplay'u z trybu single player..... ktore po chwili zostana usuniete i jesli ktos nie zdazy obejrzec to ma pecha. Jesteś śmieszny Saptis, żeby nie powiedzieć żałosny. Wybacz, ale tak jest. Kilka stron temu pisałem już, że to te głupki na Neogafie i redaktorzy coś przekręcili. Sony oficjalnie niczego nie ogłaszało. Pisałem, że jak się zapytałem developera, to postukał się w czoło i nie wiedział o co mi biega... A filmiki z tych leveli można obejrzeć na parunastu innych stronach, niż tylko GT i Gamersyde. Wystarczy albo przejrzeć ten temat, albo się zainteresować źródłem filmików (np. na Neogafie), nie może to być takie trudne. Znasz angielski, google umiesz używać, jesteś inteligentny, to chyba sobie poradzisz Ja tam zdążyłem wszystko ściągnąć w 720p na PS3 i jestem happy (nie wiem dlaczego z poziomu przeglądarki na PS3 nie ściągacie filmików z KZ2 - po co wam wtedy jakieś filmiki na PS Store...) Jeszcze co do filmików, chciałem nadmienić, że jedynie skończyło się embargo na informacje. Nie wiesz jak wyglądała umowa pomiędzy developerami i dziennikarzami - ja też nie wiem. I wybacz trochę ten niemiły początek, ale trochę mnie zirytowałeś tym, że nie chce ci się czytać poprzednich stron tematu. Edytowane 8 grudnia 2008 przez Jacobss Cytuj
saptis 620 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 (edytowane) Ja ? Ja przynajmniej nie przecze samemu sobie i co chwile nie zmieniam zdania. Sam czytalem na forum Sony, ze ta wielka niespodzianka mialy byc filmiki z gameplayu, wiec juz tak nie filozofuj. Byly, a teraz ich nie ma, np. na GT i juz. Napisze jeszcze zebys wiedzial - ja wiem, ze nie mialy byc tylko filmiki i tyle, a nie jakies dema, otwarte bety czy wczesniejsza premiera Killzone 2. Edytowane 8 grudnia 2008 przez saptis Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 (edytowane) hehe Microsoft ogłosiło ,że 27 lutego będzie mieć miejsce premiera Halo Wars....czyżby się bali o zbyt dobrą sprzedaż Killzone2 i samych PS3 ,bo z pewnością wielu kupi chlebaka w okolicach lutego specjalnie dla K2 Temat ,w którym były zadawane pytania developerom został zamknięty do momentu ukazania się nowych informacji-powodem zbyt duża ilość powtarzających się pytań. Podsumowując wypowiedzi,min: -beta multi na bardzo starym buildzie -beta kończy się dzisiaj -będą serwery dedykowane -będzie pełna kostumizacja sterowania -w chwili obecnej brak pojazdów w multi -preview build choć oparty na nowej wersji silnika nie jest najnowszy,aktualny build w GG pozbawiony jest większości bugów,a wiele jest jeszcze dopracowywanych -aktualna wersja gry jest jeszcze ładniejsza -wersja preview miała niekompletną ścieżkę audio-min VA w czasie prac -nie będzie co-op -aktualnie nie mają w planach wsparcia do robienia screenshotów -custom soundtrack z XMB w multi Edytowane 8 grudnia 2008 przez Ficuś Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 -aktualnie nie mają w planach wsparcia do robienia screenshotów Ehh to szkoda, taka gra powinna mieć taką opcję, w ogole to już jakaś gra to obsługuje?... Co do słuchania muzy z HDD podczas gry w multi, to bardzo się z tego ciesze. (resi 2 też ma tą opcje?) Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 -aktualnie nie mają w planach wsparcia do robienia screenshotów Ehh to szkoda, taka gra powinna mieć taką opcję, w ogole to już jakaś gra to obsługuje?... Motorstorm Pacific Rift,Wipeout HD,Linger in Shadow,MGS4-tyle z gier ,które kojarze R2 nie ma custom soundtracks Cytuj
saptis 620 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 -beta kończy się dzisiaj -aktualnie nie mają w planach wsparcia do robienia screenshotów Przed chwila skonczylem grac w wersje Beta i nadal dziala. Mogliby zrobic cos takiego jak w Halo - czyli nagrywanie filmikow z rozgrywki - to jest dopiero bajer. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 Jak ktoś lubi porównania: KZ 05 i KZ z grudnia 08 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...;postcount=8173 Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 To jest porównanie z E3 07 do E3 08 (a nie E3 05). Widać, że postacie mają dużo więcej detali, otoczenie prawie bez zmian (bo i tak nie ma co poprawiać, no i jest troche ciemniej. A poprzednia fryzura głównego bohatera była lepsza... ta obecna jest ch*jowa. Reszta idealna. Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 http://s426.photobucket.com/albums/pp350/r...nt=S7301025.jpg to skan z Gameinformera.....hehe wpadka wydawców z info,że K2 zmierza na ps3,x360 i PC ale pewnie i tak dzisiaj zawrze na internecie na skanie z Gameinformera..... wpadka wydawców z info,że K2 zmierza na ps3,x360 i PC ale pewnie i tak dzisiaj zawrze na internecie Wkleiłbym linka ale coś nie działa odnośnik Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 To nie działa, sprawdzałem nawet na xbox-zone czy kod działa i wyświetla się tylko takie okienko z errorem: http://i426.photobucket.com/albums/pp350/r...er/S7301025.jpg W ogóle takie kody na forach nie dzialają. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Killzone 2 Beta nadal dziala, niedawno gralem. Ciekawe bo juz kilka razy mieli ja zakonczyc, ja tam sie ciesze - niech dziala nawet do samej premiery gry. Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Beta ma się skończyć "lada moment" Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Hehe betka wciąga niczym full pełna wersja. Co dziwne dalej działa a miało się to wszystko skonczyć w zeszły weekend. No cóż- nie ma co narzekać. Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 SOCOM jak i Killzone2 sa od Sony.Jak myslicie?Jest mozliwosc ze wraz z K2 dostaniemy oficjalny hs?Sam w to bardzo watpie ale fajnie by bylo Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Skany: http://img511.imageshack.us/img511/9186/kz2scan1fl2.jpg http://img233.imageshack.us/img233/8304/kz2scan2gt5.jpg Zapowiada się naprawdę gorący tytuł. Już postanowiłem sobie, że kupię edycję kolekcjonerską i specjalnie headset'a od Sony dla tej gry. Cytuj
i.maliszewski 0 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 .....czy to juz koniec betki? Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 .....czy to juz koniec betki? Tak, beta już jest naprawdę wyłączona. Seb Downie powiedział, że musiała się kiedyś skończyć. Pozostaje już czekać do 27 lutego. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=149 porownania... nie wiem czy byly Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=149 porownania... nie wiem czy byly kurcze dawno już nie widziałem tego rendera...nie spodziewałem się,że aż tak blisko GG jest z gameplayem do wizji z 2005 roku :o Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi