Daffy 10 576 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 (edytowane) Trochę spoilerów dlatego ostrzegam-cała cutscenka przed sceną lądowania na plaży w etapie ,który puszczają na każdych targach. Wykonanie jak zwykle zabija. BTW co ciekawe na ekranie nie ma już napisu alpha code lub preview code więc możliwe,że filmik pochodzi z ostatecznej wersji. Edytowane 23 grudnia 2008 przez Ficuś Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 było juz jakiś czas temu Tak, ale czytam to co się dzieje na forum gametrailers i nie mogę oprzeć się wrażeniu, że jednak amerykanie są od nas głupsi. A przynajmiej, 50% spośród nich. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Trochę spoilerów dlatego ostrzegam-cała cutscenka przed sceną lądowania na plaży w etapie ,który puszczają na każdych targach. Wykonanie jak zwykle zabija. BTW co ciekawe na ekranie nie ma już napisu alpha code lub preview code więc możliwe,że filmik pochodzi z ostatecznej wersji. Powiedzcie mi czy to oglądać . Nie chcę za bardzo spoilerów, strasznie czekam na grę i w ogóle i się zastanawiam czy oglądać, bo najchętniej bym nic z gry nie oglądał. Wolę się w domowym zaciszu na HDTV podniecać . było juz jakiś czas temu Tak, ale czytam to co się dzieje na forum gametrailers i nie mogę oprzeć się wrażeniu, że jednak amerykanie są od nas głupsi. A przynajmiej, 50% spośród nich. Złudzenie . Po 1. Większość ludzi na GT to zwykłe dzieciaki. Po 2. wejdź na polskie forum, o podobnym targecie do GT - np. gry-online.pl tam po prostu idzie się złapać za głowę od głupoty. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Jakbym był tak ortodoksyjnym fanem tego uniwersum jak ty to bym nie patrzał na to w ogóle. Powiem tylko że jest to poczatek gry najprawdopodobniej, gdzie mówią nam co i jak. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Nie oglądam . Ale ludzie na forum KZ2 mówią, że to nie jest właściwe intro. Mówią, że jest to oczywiście początek gry jako gracz, ale "filmowe" intro będzie jeszcze wcześniej (tak jak w Killzone 1 i Killzone: Liberation). Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 No no to wiadome raczej. Swoją drogą dalej jestem pod wrażeniem jakości wykonania postaci ale i teraz samego klimatu tej wojny. Jest humor, jest krew- słowem jest wszytko;] Sev zaczyna mi się podobać jako główny bohater. Templar widać też powrócił ale z tego co zobaczyłęm chyba nie odegra znaczącej roli- ot awansował i siedzi za biurkiem Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Na 100% to nie jest początkowe intro-będzie jeszcze coś wcześniej na bank. Jeszcze tylko trochę-już prawie koniec grudnia,jeszcze tylko cały styczeń i już w lutym zagramy..... Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Prezent od GG http://www.ps3site.pl/prezent-od-tworcow-killzone-2/13445/ Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Intro KZ2!!! http://www.delta-halo.com/trophies/news.php?readmore=175 Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 To nie jest INTRO. To jest tylko wstęp do pierwszego levelu, ale przed tym, będzie jeszcze długi filmik (jeden z redaktorów serwisu techtree widział już filmik początkowy i mówił, że sporo wyjaśnia i jest poprowadzony w stylu do tego z KZ1). Tutaj dla przypomnienia intro jedynki: http://pl.youtube.com/watch?v=tvOkuvUJGF4 Mocarne! Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 Byliście na oficjalnej stronie Killzone? Wszystkie tapety na święta i nowy rok: http://www.killzone.com/magnoliaPublic/kil...wallpaper03.jpg http://www.killzone.com/magnoliaPublic/kil...wallpaper04.jpg http://www.killzone.com/magnoliaPublic/kil...wallpaper02.jpg http://www.killzone.com/magnoliaPublic/kil...wallpaper01.jpg Cytuj
froniu 1 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 wersje recenzenckie Killzone 2 zostały już rozesłane w linku poniżej zdjęcia tego press packa http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...;postcount=9450 Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 Ciekawe kiedy okładke wreszcie pokażą, wiem szczegół. Edycje kolekcjonerską chętnie kupie, licze na figurkę helghasta w zestawie. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 nie wiem czy okładki już ktoś wcześniej nie pokazywał Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 Już znalazłem: no no, mi się podoba. :spox: Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 (edytowane) Oglądaliście już te obrazki z wersji wysłanych do recenzji? Zobaczcie co tutaj znaleziono: Tak wygląda SCOLAR VISARI!!! Za(pipi)iście mi się podoba. Przeszedł niezłą przemianę. Dla tych co są nowi w uniwersum Killzone Scolar Visari to główny "zły", który jest szefem helghastów, on dał helghastom potęgę i to on wygłosił to super przemówienie (link podałem stronę temu) niczym Adolf Hitler. Jego głos jest ekstra. Takiego wyrazistego i z "duszą" złego, mało kiedy można spotkać w grach. GG bardzo porównuje go z Hitlerem. Edit: Okładka NTSC: Okładkę dla terytoriów PAL, podał wyżej Dark AlexX. Mnie się bardziej podoba "nasza" okładka . Edytowane 25 grudnia 2008 przez Jacobss Cytuj
Psykoman 187 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Do żadnej gry nie widziałem tak pieknej okladki.. na nic tak nie czekalem nigdy jak na ta gre a po tym jak udalo mi sie wyprosic dostep na kilka dni do bety kupilem headseta i lcd Ave Sony Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Mi bardziej podoba się NTSC, nasza jest za blada a tamta jeszcze ma fajne napisy u góry, ciekawe czemu w europejskiej ich nie dali... Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Mi bardziej podoba się NTSC, nasza jest za blada a tamta jeszcze ma fajne napisy u góry, ciekawe czemu w europejskiej ich nie dali... Jesli to sa fajne napisy,to ja podziekuje.Przeciez te napisy na gorze to padaka straszna,europejska okladka ryje beret i zrywa gacie. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Poniekąd ten szlaczek jest narzędziem marketingowym i ma Ci się z kilometra rzucać w oczy i informować, że dana gra jest tylko na PS3 ale wg mnie wygląda to wieśniacko Ja dalej się zastanawiam czemu praktycznie żadna gra nie ma na pudełku oznaczeń ,że zawiera trophies-chyba jedynie na Res2 US takie coś widziałem z tyłu pudełka... Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 (edytowane) moze dlatego ze w 09 bedzie to norma ps okladka rzeczywiscie lepsza Edytowane 25 grudnia 2008 przez theGrimReaper669 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Jedynka nie była badziewiem.A co do Halgastow,to nie są oni tacy źli jak ich przedstawiała poprzednia część. Cytuj
szajbz 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Widzieliście ze w press paku są 2 płyty? Domyślam sie ze pierwsza to gra a druga.... Bonus movies? Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 (edytowane) Jedynka nie była badziewiem.A co do Halgastow,to nie są oni tacy źli jak ich przedstawiała poprzednia część. Dokładnie . Wystarczy na oficjalnej stronie poczytać trochę o ich historii. Widzieliście ze w press paku są 2 płyty? Domyślam sie ze pierwsza to gra a druga.... Bonus movies? Nie wiadomo . Są już przecieki od osób posiadających "wersję do recenzji", że gra oczywiście kosi wszystko co do tej pory było w świecie gier. To jak wiadomo jest tylko początkowa euforia, więc zobaczymy co będzie dalej . Moje obawy pozostają nie tyle co do "jakości" gry, a jej marketingu. Czy nie za wcześnie na wersje do recenzji, które mogą być pełne błędów? Wszak do 27 lutego jeszcze sporo czasu i Sony spokojnie będzie grę poprawiać jeszcze do końca stycznia. Pamiętajmy, że jeżeli recenzje i średnia nie będę takie jak ludzie oczekują, to sprzedaż nie będzie również aż taka, jak się wszyscy spodziewają. Wszak zawsze ludzie traktują recenzje, jak święte krowy. Przydałoby się tutaj troszkę podkupić redaktorów, no ale Sony tego nigdy nie zrobi . Liczę tylko, że Microsoft nie włoży swoich palców, a recenzenci będą uczciwie oceniać. Jeżeli będą oceniać uczciwie, to ja raczej nie mam obaw - dobra gra, sama się obroni. Ale tylko pod warunkiem jeżeli recenzenci będą rzetelni. Widziałem już jeden "preview (nie mylić z review, czyli recenzją)" pewnego serwisu, w którym profesjonalizm dosięgnął takiego dna, że dziennikarz stwierdził, że Dead Space na X360 wygląda lepiej od KZ2. To w sumie tyle z moich obaw. O samą grę się nie martwię. To co dotychczas widziałem, mi wystarcza (jasne, zawsze się oczekuje więcej, ale ja utrzymuję moje oczekiwania na wodzy, bo nie chcę się rozczarować, jak to się już wielokrotnie działo). Zresztą, kilka osób z for Killzone też podziela te obawy... No ale nic, ufam Sony i ich marketingowcom, że przynajmniej tego w przypadku tej gry nie spieprzą. Gra na pewno będzie wielka. To się musi udać, musi się dobrze sprzedać i przyjąć. Jeżeli nie, to ja już nie wiem co jest z PS3. Jak gra się dobrze nie sprzeda, to ja już nie wiem gdzie leży problem. Edytowane 25 grudnia 2008 przez Jacobss Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi