stabik 3 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 To nie zależny od SONY. Co do wersji językowej... co za debil wymyślił żeby (pipi) dawać napisy i dubbing w tym samym języku jako jedyną opcje. To potwierdzone info? W KZ na PSP można było mixowac. Niestety tak, to potwierdzone - pisal o tym Butcher. Kur wa, co to ma znaczyć, kto jest za to odpowiedzialny? Żądamy tego pytania w numerze psx do jakiegoś ważniaka, który w tym palce maczał! Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Mnie zdziwiło info z jakiegoś z ostatnich wywiadów,że w grze można będzie nosić tylko dwie bronie(spokojnie ,spokojnie to chyba wiedział każdy) z czego pistolet z nieskończoną ilością amunicji jest przypisany na stałe ,a my zmieniamy tylko drugą broń....Butcher i reszta serio tak jest?!mega dziwne zagranie Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Mnie zdziwiło info z jakiegoś z ostatnich wywiadów,że w grze można będzie nosić tylko dwie bronie(spokojnie ,spokojnie to chyba wiedział każdy) z czego pistolet z nieskończoną ilością amunicji jest przypisany na stałe ,a my zmieniamy tylko drugą broń....Butcher i reszta serio tak jest?!mega dziwne zagranie Trzeba było słuchać co Seb Downie mówił . Chodzi tutaj po prostu o to, abyś zawsze miał amunicję. Zawsze, bo widocznie są miejsca, gdzie jak jej zabraknie, to dalej nie przejdziesz. http://i42.tinypic.com/358dh68.gif Edit: Na Neogafie piszą coś o tym, że Sony rozesłało na nowo egzemplarze do recenzji. Chodzi o to, że build, który jest/będzie w recenzjach, pochodzi z 5 grudnia, a Sony rozesłało niedawno nowszy build, który jest podobno jeszcze bardziej dopracowany. :o http://i44.tinypic.com/33m4ape.gif Edit 2: Na Neogafie napisali, że embargo na recenzje jest do 20 lutego. Powiedzcie mi więc, jakim cudem PSX Extreme może napisać recenzję i wydać ją za kilka dni, skoro embargo potrwa jeszcze dobry miesiąc? Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Edit 2: Na Neogafie napisali, że embargo na recenzje jest do 20 lutego. Powiedzcie mi więc, jakim cudem PSX Extreme może napisać recenzję i wydać ją za kilka dni, skoro embargo potrwa jeszcze dobry miesiąc?a embargo nie obowiązuje tylko na serwisy internetowe? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 (edytowane) Fenix o tym napisał w zapowiedzi nowego numeru - prasa drukowana ma pierszeństwo a serwisy internetowe mają ZAKAZ publikacji recek do któregoś tam lutego. Edytowane 15 stycznia 2009 przez Kyo Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 (edytowane) Edit: Na Neogafie piszą coś o tym, że Sony rozesłało na nowo egzemplarze do recenzji. Chodzi o to, że build, który jest/będzie w recenzjach, pochodzi z 5 grudnia, a Sony rozesłało niedawno nowszy build, który jest podobno jeszcze bardziej dopracowany. :o wrrrr....jeszcze bardziej dopracowany....przeostro edit-a co do słuchanie co mówi Seb i czytania info z neogafu to Jacobss obok Ciebie jestem w czołówce ludzi co to robi z tego forum -mogła mi jednak jakaś wiadomość umknąć Edytowane 15 stycznia 2009 przez Ficuś Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Mnie zdziwiło info z jakiegoś z ostatnich wywiadów,że w grze można będzie nosić tylko dwie bronie(spokojnie ,spokojnie to chyba wiedział każdy) z czego pistolet z nieskończoną ilością amunicji jest przypisany na stałe ,a my zmieniamy tylko drugą broń....Butcher i reszta serio tak jest?!mega dziwne zagranie Tak właśnie jest - zresztą to FPS-owy standard powoli się robi przecież... - i uwierz mi, że pistolet nieraz uratuje Ci życie... :> Cytuj
papi 2 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 W blacku na ps2 też można było tylko dwie bronie nosić. Specjalnie nie sprawia to problemu, bynajmniej mi. Za to nieskończone ammo pistoletu za bardzo ułatwia grę. Sprawą przeżycia w grze powinny być własne umiejętności, a nie takie ułatwienia. Zresztą to już znak takich czasów. Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Ludziska ja wiem,że 2 bronie to ostatnio standard i prawie każdy fps ma takie rozwiązania-mnie tylko zaskoczyło,że zmieniać można jedną ,a druga(pistolet) jest na stałe .Zazwyczaj wymieniać można obie:P Jacobss gdzieś ty na neogaf wyczytał,że nowe wersje do recenzji wysyłają?nic takiego nie umiem znaleźć. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 W grze jest tylko jeden pistolet? o,O Cytuj
szajbz 0 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 W grze jest tylko jeden pistolet? o,O Jak narazie widziałem dwa, coś w stylu Deserta i Magnuma Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 To co oni piszą, że można zmieniać tylko jedną broń. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Bo pistoletu nie wymieniasz na NIC, (ew. na inny pistolet), tylko karabin możesz zamieniac na inne giwery. Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 W sumie to dosc logiczne i realistyczne rozwiazanie. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Za to nieskończone ammo pistoletu za bardzo ułatwia grę. Sprawą przeżycia w grze powinny być własne umiejętności, a nie takie ułatwienia. Pistolet jest bronią ostateczną i jest dobrze zbalansowany - to nie pistolet maszynowy z 50-oma nabojami w magazynku, z których każdy jeden zabija po pierwszym trafieniu I uwierz mi, że nie będzie Ci się chciało przechodzić gry tylko z pistoletem (a tym bardziej nożem, jak sugerują niektórzy debile z zachodnich forów) - za dużo dobrego leży wokół - wiec unlimited ammo nie ma znaczenia. Jest po to, abyś ZAWSZE w sytuacji podbramkowej miał ostatnią deskę ratunku. A i tak nie zawsze zdążysz z niej skorzystać... Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 czy wiadomo ile map bedzie w trybie MP ? i czy bedzie taki sam system poziomów jak w cod 4 i 5 ? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Bedzie osiem map w trybie multiplayer - to na starcie, pewnie po premierze gry wypuszcza jakies do pobrania za oplata. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 (edytowane) Ale z tymi językami to dali dupy - no nic, trzeba będzie kupić na E-bayu, może nawet taniej wyjdzie. E: Wiadomo czy w jakimś sklepie będzie można złożyć pre-ordera na angielską wersję? Edytowane 15 stycznia 2009 przez Khadgar Cytuj
Psykoman 187 0 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Mi sie podoba to ze nie mozna wyrzucic pistoletu, bo uwielbiam go uzywac robi sie wtedy harcorowo a trafienie w glowe przynosi bardzo mila satysfakcje zwlaszcza ze maja wygladac jak moje ukochane pukaweczki magnum i desert wie ktos jak jest z auto aimem ? czy nie jest za mocny, bo tego bardzo nie lubie... Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Ale z tymi językami to dali dupy - no nic, trzeba będzie kupić na E-bayu, może nawet taniej wyjdzie. E: Wiadomo czy w jakimś sklepie będzie można złożyć pre-ordera na angielską wersję? przeciez polska wersja tez bedzie miala angileski jezyk....w sumie to nie kumam ludzi narzekaja ze Sony nie robi polski wersji gier a jak juz zadziala w temacie to narzekacie...jaki to kuzwa polskie Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Ja z zasady mam w (pipi)e czy gra jest po polsku, czy po angielsku(chociaż gdybym miał wybierać, to wolę oryginalny voice-acting), ale w Killzonie akurat chciałbym usłyszeć 'faki'. Zwłaszcza, że polska wersja będzie ocenzurowana. Już widzę Rico krzyczącego 'A niech to, dostałem! Giń, Helghaście!' Cytuj
saptis 620 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Polska wersja jezykowa w Killzone Liberation na PSP byla dobra i fajnie sie gralo sluchajac tekstow w rodzimym jezyku. Ciesze sie, ze bedzie polska wersja Killzone 2, jak ktos nie chce grac z jezykiem polskim to moze na poczatku wybrac angielski i tyle - nie ma problemu. Cytuj
Guti 2 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Ja z zasady mam w (pipi)e czy gra jest po polsku, czy po angielsku(chociaż gdybym miał wybierać, to wolę oryginalny voice-acting), ale w Killzonie akurat chciałbym usłyszeć 'faki'. Zwłaszcza, że polska wersja będzie ocenzurowana. Już widzę Rico krzyczącego 'A niech to, dostałem! Giń, Helghaście!' OMG... Butcher już pisał, że w polskiej wersji będzie można wybrać angielski język, dubbing i napisy... Jeśli wybrałeś przy włączeniu gry polski, i jeśli chcesz potem angielski, usuwasz sava i wybierasz od nowa angielski, albo od razu dajesz na ang. Tak poza tym witam na forum. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Pomyslec tylko, ze redakcja PSX Extreme juz gra w Killzone 2. Ciekawe na ile przed premiera wyplynie gra, zawsze tak jest, ze komus uda sie ja zdobyc troche wczesniej. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 wie ktos jak jest z auto aimem ? czy nie jest za mocny, bo tego bardzo nie lubie... A właśnie... w recenzji tego nie znajdziecie (choć możnaby napisać o tej grze 2x tyle co powstało, PE nie jest z gumy) - ale auto-aima nie zanotowałem żadnego. Afair w becie multi też go nie było... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi