Zeratul 415 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 a ja myślę, że po to robili betę by nie padly, a jak padną to będzie porażka na całej lini i po raz kolejny wyśmieję darmowy online Sony... Cytuj
saptis 620 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 (edytowane) W GTA IV na PS3 byly problemy ja starcie z multiplayer, serwery nie wytrzymaly. W Killzone 2 byla beta, ale premiera to co innego, miejmy nadzieje, ze bedzie mozna normalnie grac, serwery wytrzymaja i nie padna. Edytowane 16 stycznia 2009 przez saptis Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Gra moze gameplayowo okazac sie srednia - nie bijcie, w sumie juz niedlugo zobaczymy, moze sie skonczy tak jak z FC2, ze mimo pieknej oprawy cos nie zaskoczy i nie wszystkim KZ2 podejdzie itp. mozliwosci jest wiele. Chciałem coś napisać, ale się powstrzymam . W każdym razie, Guerilla (Sony) jest świadome tego, że mogą paść serwery. Ludzie pytali się o to już dawno temu Seba Downie'ego, a on odpowiedział, że nie powinny paść. Gra przeszła tyle testów, że jest to bardzo wątpliwe. Co jak co, ale wykonania techniczne KZ2 jest na 10. Szkoda tylko, że zrobione przez taką firmę, która nie umie porządnie zareklamować swoich produktów... Jakbym miał wybór, to bym wolał, żeby KZ2 było ex na 360 (zakładając wiadomo, że w tej samej formie, mnie to wsio ryba, która konsola, ja jestem graczem), bo przynajmniej była by za(pipi)ista kolekcjonerka i masa gadżetów do kupienia . http://pl.youtube.com/watch?v=2OlAeug_qXg Killzone 2 Press Kit! Filmik z otwieraniem pudełka wersji dla recenzentów. Refleks Helghasta . http://i41.tinypic.com/9ghdds.gif Niezły. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Refleks Helghasta . No lol przecież to są Helghaści - prawdziwe BADASSY, nie jakiś klaun ala ciężka masa Marcus Fenix z GOW, czy łysa pała z Resistance, no i w rozrachunku zielony mistrz szef . Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 IMO za wczesnie ucieka... poza tym co drugi w tle robi. Zamiast sciagnac rzucajacego granat, to on sie odwraca od niego... Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 (edytowane) poza tym co drugi w tle robi. Zamiast sciagnac rzucajacego granat, to on sie odwraca od niego... Gapi się w stronę dochodzących strzałów które właśnie przeleciały niedaleko. IMO za wczesnie ucieka... Imo skąd wiesz co spontanicznie może zrobić żołnierz na froncie .... . Edytowane 16 stycznia 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 poza tym co drugi w tle robi. Zamiast sciagnac rzucajacego granat, to on sie odwraca od niego... Gapi się w stronę dochodzących strzałów które właśnie przeleciały niedaleko. IMO za wczesnie ucieka... Imo skąd wiesz co spontanicznie może zrobić żołnierz na froncie .... . Ad1. Good catch nie zauwazylem tego... wow! Ad2. ostatnio czytałem o amerykańskich żołnierzach ratujących innych, którzy rzucali się na granat i przykrywali go swoim ciałem. Widziałem w rambo itp filmach jak granaty odrzucali, widziałem w Indiana Jones, jak Indy spie**la przed granatem, który wylądował koło niego, ale w życiu nie widziałem by żołnierz spieprzał przed granatem który dopiero wyleciał z ręki przeciwnika Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 (edytowane) Ad2. ostatnio czytałem o amerykańskich żołnierzach ratujących innych, którzy rzucali się na granat i przykrywali go swoim ciałem. Widziałem w rambo itp filmach jak granaty odrzucali, widziałem w Indiana Jones, jak Indy spie**la przed granatem, który wylądował koło niego, ale w życiu nie widziałem by żołnierz spieprzał przed granatem który dopiero wyleciał z ręki przeciwnika to się właśnie nazywa SPONTANICZNOŚĆ !!, bo Helghaści to BADASSY, oni EXPLODUJĄ energią, potrafią robić salta w powietrzu i w ogule ..... wszystko !! XD. Chciałbym taki helghast energy drink ...... . Edytowane 16 stycznia 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
lestat666 0 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Na kilku gif'ach zachowanie helgastow naprawde zastanawia. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Skoro temat znowu otwarty dzięki łasce modów, proponuję nie spamować (wiem, ale odkrywcze) . Nowe materiały z Killzone 2, zebrane przeze mnie z Neogafa: http://i41.tinypic.com/25hllas.gif Żartobliwa recenzja Killzone 2: Killzone 2 - 7.6/10 http://www.cgreviews.com/ Dlaczego żartobliwa? Czytajcie "The start up screen is a huge disappointment" Takie teksty tam lecą . Oczywiście dla żartu zrobione. Cytuj
Psykoman 187 0 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 ciekawe czy takie rzeczy bedzie mozna robic czy to tylko baaaardzo fajny skrypt Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 skrypt-z tej dziury wylecieli potem Helgaści Cytuj
saptis 620 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 (edytowane) W serwisie eBay jest aukcja z Killzone 2 - wersja przeznaczona dla recenzentow: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...y0%3D%26fvi%3D1 Jaka cena, ale to chyba nikogo nie dziwi, przeciez do premiery pozostal jeszcze ponad miesiac ! :o Edytowane 17 stycznia 2009 przez saptis Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 (edytowane) 1269,91 zł !! O_O' , cóż ...... tylko dla prawdziwych kolekcjonerów-maniaków....... . Edytowane 17 stycznia 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 (edytowane) I dla ludzi, którzy na gwałt chcą pograć tak z 3 tygodnie przed premierą Edytowane 17 stycznia 2009 przez Khadgar Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Heh, akurat mamy na forum takiego jednego, ktory moze bylby w stanie skusic sie na taka oferte Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 (edytowane) "Zapominacie" że wersja którą my dostaniemy jest "bardziej dopracowana" - więc poza wartością kolekcjonerską, to nie ma żadnej wartości rzecz jasna . Edytowane 17 stycznia 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
saptis 620 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Po naglosnieniu chyba Sony/Guerrilla sie zorientowalo i szybko podjeli odpowiednie dzialania bo aukcja zostala juz usunieta. Na szczescie zdazylem zrobic screena: Cytuj
Hex 0 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Nic to nie da, zestaw i tak sie sprzeda, tylko, ze poza aukcja :> Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Owszem, ale to nielegalne. Mam prasową wersję Resistance 2 i wyraźnie pisze "not for sale", podobnie jest przy tej wersji Killzone 2. Umowa tego zabrania. Sprzedawanie takiej wersji to zwykłe przestępstwo . W życiu bym nie wywalił tyle kasy za grę, która wyjdzie za ponad miesiąc. W dodatku o wiele bardziej dopracowana. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 (edytowane) "Zapominacie" że wersja którą my dostaniemy jest "bardziej dopracowana" - więc poza wartością kolekcjonerską, to nie ma żadnej wartości rzecz jasna . "Bardziej dopracowana" heh nie zapominaj o tym ze do Killzone 2 napewno pojawia sie jakies aktualizacje - i wtedy taka wersje sobie goscie po prostu zaktualizuja...calkiem mozliwe ze beda to mogli zrobic juz w dniu premiery... Edytowane 17 stycznia 2009 przez Xymek Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Mnie tam ciekawi, który recenzent wystawił press pack na Ebay. No, chyba że to taki trik marketingowy, żeby jeszcze bardziej podsycić hype. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Mnie tam ciekawi, który recenzent wystawił press pack na Ebay. No, chyba że to taki trik marketingowy, żeby jeszcze bardziej podsycić hype. Taa pewnie. Wszystko jest dzisiaj trickiem, aby podsycić hype Przecież to nic nowego, że jakiś gość, który dostał wersję do recenzji, sprzedaje ją na aukcji. Przecież na tym można zrobić kilka, a nawet kilkadziesiąt tysięcy dolców. Pewnie nie liczył na to, że internet tak szybko wszystko przenosi i wszyscy się w o tym szybko dowiedzą. Ludzi, którzy dostali wersję KZ2 do recenzji jest kilka tysięcy na świecie, więc to naprawdę nic nowego i dziwnego. Gdyby na PS3 były piraty, to pewnie już KZ2 byłoby na torrentach. Dziwić się nie ma potem co Microsoftowi, że tak późno wysłali taką wersję Halo 3 do recenzentów. A i tak gra przed premierą już była w necie. Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 (edytowane) Intro z KZ2! http://www.ps3site.pl/intro-z-killzone-2/14128/ Uff... właśnie skończyłem czytać recenzję KZ2 w najnowszym PSXE. Panowie, przygotujcie się na powitanie nowego króla, nie tylko w gatunku gier FPS. Grę oceniał HIV i Butcher, dobra recenzja, którą miło się czyta. Teraz naprawdę ciężko będzie wytrzymać do premiery gry Może zacytuje dwa zdania z recenzji. "PS3 ma swoje Gearsy i Halo razem wzięte!" i "... bo właśnie zaczęła się na dobre kolejna generacja gier. Nareszcie..." PS. W recenzji zadano sobie pytanie, czy Sony dotrzymało obietnic w stosunku do rendera w 2005. Odpowiedz mogła być tylko jedna Baa... czasami gra wygląda jeszcze lepiej! Edytowane 20 stycznia 2009 przez YETI Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Oficjalne info od SCEP odnośnie dostępnej wersji gry i jej lokalizacji w EU: na cała Europę przewidziana jest JEDNA wersja gry, zawierająca komplet języków - w tym PL. Tym samym źródło zakupu nie powinno wpłynąć na obecność (brak) polskiej wersji językowej. Mam nadzieję, że to pomoże wszystkim planującym zakupy, pre-ordery i szukającym oszczędności... Innymi słowy: unikajcie wersji US, a będzie dobrze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi