.::LSD::. 0 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 (edytowane) mój pomysł na reklamę KZ2... kawałek rage against the machine "killing in the name"... na początku maszerująca armia helghastów... a później jeden po jednym pokazane różne ich śmierci... za(pipi)*&ty pomysl! a wczesniej mozna by dac taka kampanie reklamowa, hmm "zaciekawiajaca" (nie chce mi sie teraz szukac jak sie to nazywa). mam na mysli jedynie 2-3 sekundowe najazdy kamery na te ich czerwone swiatelka, ciemne tlo i wielka mordka ze swiecacymi oczkami na calym ekranie, takie przeblyski miedzy innymi reklamami w tv. mogli by to dawac ze 2 tyg wczesniej od tej wlasciwej reklamy w stylu takim jak wymyslil Zeratul. zaciekawiloby to ludzi "o co chodzi jakby", zero napisow KILLZONE2, moze tylko na koncu znaczek playstation. mysle ze bylo by to dosc efektowne zagranie 8) e: co do 3ciej rasy to moze ten charyzmatyczny widoczek z marsa (z recenzji) ma cos z tym wspolnego (spoiler). str 48 ostatnia linijka i troche wczesniej. Edytowane 20 stycznia 2009 przez .::LSD::. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 W ogole ciekawym motywem byloby rzucenie jakis pompatycznych hasel patriotycznych. Nie jest to wprawdzie Humanity Last Stand, ale amerykanie lubia byc obroncami pokoju i wolnosci na swiecie... Sony poszloby z jakas reklama mowiaca o wyzwoleniu helghastow spod jarzma totalitaryzmu... drobne nawiazanie do Zimnej Wojny (byle nie do Iraku bo to mogloby odstraszyc)... wazne by zagrali na ludzkich emocjach w czasie kampani reklamowej... duzo nawiazan patriotycznych i maja promocje pierwsza klasa... przynajmniej w US Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 40 Minutowy wywiad z Guerilla (był już podawany, ale bez napisów) wreszcie z napisami po angielsku!! http://www.gamekings.tv/index/videos/minid...version-subbed/ Warto! Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Anyway właśnie wpadł mi nowy numer lutowy Gameinformera, recki KZ2 brak... FAIL ale jest reklama na jedną stronę... przedstawia pół głowy Helghasta napis 02 27 09 Killzone 2 Only on Playstation... niby ładnie wygląda, ale parę stron dalej masz reklamę Halo Wars z trzema SPARTANami i tekst... "Harvest is secure, but covenant is still an imminent threat. Requesting significant reinforcements: ground infantry, aerial forces, combat vehicles, and any available spartans. We must stop the arbiter before he finds whatever it is he is looking for. Spojrzalem ponownie na reklamę Killzone 2 i jakaś taka słabsza się wydawała... jakoś powstrzymanie Arbitra ma u mnie trochę wyższy priorytet... To jest to o czym gadałem... Microsoft ze swoim marketingiem trafia w gracza... ok w was nie trafil bo z was zadni fani Halo, ale ja jestem korwa mocno napalony na kolejna przygodę w wojnie przeciwko covenantom... i mocno jara mnie taki tekst... z pewnością o wiele bardziej niż 02 27 09 Killzone 2 Jakby Sony dało coś... cokolwiek... ładny mogliby hype nakręcić... nie wiem... "He's waiting to get you, will you let him?" proste zdanie cokolwiek... korwa i już masakra... i histeria się zaczyna, ludzie włamują się do fabryk Sony by zdobyć kopię KZ2... Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 W ogole ciekawym motywem byloby rzucenie jakis pompatycznych hasel patriotycznych. Nie jest to wprawdzie Humanity Last Stand, ale amerykanie lubia byc obroncami pokoju i wolnosci na swiecie... Sony poszloby z jakas reklama mowiaca o wyzwoleniu helghastow spod jarzma totalitaryzmu... drobne nawiazanie do Zimnej Wojny (byle nie do Iraku bo to mogloby odstraszyc)... wazne by zagrali na ludzkich emocjach w czasie kampani reklamowej... duzo nawiazan patriotycznych i maja promocje pierwsza klasa... przynajmniej w US tia.. hamburgery to uwielbiają , już widzę jak stoją na bacznośc przed tv podczas intra ....jescze tylko miesiąc Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Czy Killzone 2 będzie obsługiwał 1080p czy tylko 720p? Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Tylko 720p, jak wszystkie hity na PS3. Celem od samego początku było pełne 720p oraz stałe 30 klatek. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Tylko 720p, jak wszystkie hity na PS3. Celem od samego początku było pełne 720p oraz stałe 30 klatek. Dzięki,jak dla mnie dobra wiadomość Cytuj
walek 96 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Intro w jakosci HD (znacznie lepsze niz te na PSU) http://www.gametrailers.com/player/44579.html Serio, ta gra wyglada tak jak w intrze? Modele postaci (sev, ricco) maja podczas rozgrywki ta sama ilosc detali co intrze? A jak z otoczeniem?... sorry, ale nowego egzemplarza pe nie jestem w stanie nabyc. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 (edytowane) Reklama Killzone 2 z magazynu GameInformer: Edytowane 21 stycznia 2009 przez saptis Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 brakuje tu tego pana http://pix.nofrag.com/4/a/3/2ec94d8af958e2...4bd12ee3a94.jpg kilka renderów http://allgamesbeta.wordpress.com/2009/01/...enders-screens/ Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Mi jego nie brakuje. Ma uśmiech jak Marian Paździoch. Powaga, obczajcie intro KZ 1 Hm, czy jest coś w stanie pobić KZ 2 pod względem FPS-ów? Nie, Halo 3 to nie (ocena to pomyłka, nie od dziś wiadomo). COD 5? Ładna grafika i realistyczne oddanie wojny, ale mało hype'owany. Czy KZ 2 pobije CoD 4, i nie ktoś mi powie czy w tym roku planowany jest jakiś fps tego kalibru, który ma szanse pobić tą grę? W sumie ciekawie, jak fps roku wychodzi w lutym tego roku Ps. Metrac ftw! Cytuj
-=FEISAR=- 0 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Ja mam nietypowe pytanie. Czemu w PE team odpowiedzialny za KZ2 został nazwany Gorylami? Guerilla według PE to Goryle? Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 (edytowane) Official Playstation Magazine Australia 10/10 Skany- http://forums.gametrailers.com/thread/696806#message Aktualnie gram Killzone na PS2. Czekam KZ2 na PS3! Edytowane 21 stycznia 2009 przez Shakeawake Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Intro w jakosci HD (znacznie lepsze niz te na PSU) http://www.gametrailers.com/player/44579.html Intro jest poprostu widowiskowe, od strony technicznej rządzi, to fakt ale wg mnie nie umywa się do tego z jedynki. Pamiętam jak pierwszy raz słuchałem przemowy Visari'ego do narodu to aż ciarki mi po plecach przeszły, nie ma co orator z niego wyśmienity Cytuj
Marchi 19 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Krwa, w tej recenzji z OPM Australia jest mnie tekstu niż w zajawkach w "CO nowego?" Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Nowy 50cent (gra) jest lepszy od KZ2 Cytuj
szajbz 0 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 W tej papierowej reklamie mogli by faktycznie napisać "Are u hard enought?" bo sama data szału nie robi Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Ta bzdura pochodzi z pewnego magazynu dla panów ^_^ Na Neogafie mają z nich niezły ubaw. Żeby było jasne, nie liczą się oni do żadnej średniej. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 potrzebuję Waszej pomocy - gdzie mogę złożyć zamówienie preorder żeby nie zapłacić 200zł? Polecacie jakieś zagraniczne sklepy? Chcę kupić RockBanda2 z perką oraz przy okazji pre order na Killzone2 i tak się motam. Na game.co.uk wychodzi 180zł, na amazonie 170zł. To w Polsce za tyle samo kupię... jednym słowem - gdzie złożyliście zamówienie? Cytuj
szajbz 0 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Ktoś może opisać na czym będzie dokładnie polegać trophy jak to? Achieve weekly online honor rank #4 - Gold Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 weapons of killzone http://www.videogamer.com/features/article...1-2009-626.html Hm, czy jest coś w stanie pobić KZ 2 pod względem FPS-ów? W najbliższej przyszłości? Nie :] Rage od Id Software nie ma wogóle startu, a to przecież Id zawsze ustawiało reszcie poprzeczkę ; cóż :] teraz kto inny rozdaje karty Criterion mógłby skosić KZ2 gdyby zaczęli robić Black 2, ale coś nie słychać żeby robili Cliffy B ma robić survival horror, ale to odległa przyszłość no chyba że zrobią port Crysis, to jest jedyna gra, która wytrzymuje porównania Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 (edytowane) Mam pytanko: Czytajac recenzje K2 w PE jest napisane, ze mozna grac z botami, a mozna grac np. Ja + dwoch kumpli a pozostale miejsca zapelnia boty? Ot takie cwiczenia przed masakra z ludzmi Edytowane 21 stycznia 2009 przez Sanryu Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Mam pytanko: Czytajac recenzje K2 w PE jest napisane, ze mozna grac z botami, a mozna grac np. Ja + dwoch kumpli a pozostale miejsca zapelnia boty? Ot takie cwiczenia przed masakra z ludzmi Niestety nie. Mimo, że taka opcja była w jedynce, tutaj jej nie ma. I to jest praktycznie jedyny powód jaki podają w recenzjach, dlaczego Killzone 2 nie dostaje 10/10, tylko np. 9.8/10. Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 (edytowane) Mam pytanko: Czytajac recenzje K2 w PE jest napisane, ze mozna grac z botami, a mozna grac np. Ja + dwoch kumpli a pozostale miejsca zapelnia boty? Ot takie cwiczenia przed masakra z ludzmi Niestety nie. Mimo, że taka opcja była w jedynce, tutaj jej nie ma. I to jest praktycznie jedyny powód jaki podają w recenzjach, dlaczego Killzone 2 nie dostaje 10/10, tylko np. 9.8/10. Ale chodzi mi multi w Skirmishu(8 vs 8 ), tez nie ? Edytowane 21 stycznia 2009 przez Sanryu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi