Zeratul 415 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 ale co w tym fajnego? Art pochodzi z tapety która jest w theme, dodał logo, parę napisów i tyle. Owszem wygląda spoko, ale żeby zaś śpiewac pieśni pochwalne... co innego jakby sam tego arta zrobił Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 (edytowane) @Zera Ale to KiLLZONE!! Tak z czystej ciekawosci - po co tym soldatom te "maski gazowe"? Edytowane 27 stycznia 2009 przez signap Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Jak dla mnie to robi znacznie lepsze wrazenie niz to coscie wrzucili z czasopisma jakowegos. Cytuj
izon 995 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 (edytowane) Ogladaliscie moze taki film "Żołnierz przyszłości" z Kurtem Ruswelem ?? ( Nie mylić ani z Uniwersalnym zolnierzem ani z Ruswellem Crowe). Jak nie to polecam widac na czym GG wzorowalo sie tworzac Helghastow( oprocz oczywiscie hiltlerszczyzny) i miejscowke pustynną. Edytowane 27 stycznia 2009 przez izon Cytuj
-=FEISAR=- 0 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 http://i40.tinypic.com/2dsq0j6.png nice Bardzo fajne. Zero jakiś dennych i dziecinnych hasełek. Wystarczy Killzone 2 i odpowiedni klimat a wszystko staje się jasne. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Limitka (nie mylić z kolekcjonerską) w Hiszpanii wygląda tak: Kilka stron wcześniej dawałem australijską. Też piękna. Mam nadzieję, że w Niemczech też coś takiego zrobią. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 K*** limitka to już COŚ ! - myślałem że w ogule nie będzie nawet jej XD. Cytuj
Achamian 0 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 @signap Helghaści można powiedzieć, że zostali zmuszeni zamieszkać na planecie Helghan, jest ona bogata w surowce służące do wytwarzania energii ale jej ekosystem jest bardzo surowy. Wysoka grawitacja, szkodliwe promieniowanie, występujące burze i wichury. Pierwsi Helghaści musieli je nosić aby przetrwać, mimo to i tak odsetek śmiertelności był bardzo wysoki jak i również zaczęły występować zmiany fizyczne na ich ciałach. Dopiero trzecie rdzenne pokolenie zaczęło się przystosowywać do warunków panujących na planecie. Visari uznał, że te maski będą znakiem niezłomności i "hartu ducha" Helghastów. To tak w skrócie. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 (edytowane) @signap Helghaści można powiedzieć, że zostali zmuszeni zamieszkać na planecie Helghan, jest ona bogata w surowce służące do wytwarzania energii ale jej ekosystem jest bardzo surowy. Wysoka grawitacja, szkodliwe promieniowanie, występujące burze i wichury. Pierwsi Helghaści musieli je nosić aby przetrwać, mimo to i tak odsetek śmiertelności był bardzo wysoki jak i również zaczęły występować zmiany fizyczne na ich ciałach. Dopiero trzecie rdzenne pokolenie zaczęło się przystosowywać do warunków panujących na planecie. Visari uznał, że te maski będą znakiem niezłomności i "hartu ducha" Helghastów. To tak w skrócie. Polecam do tego intro jedynki . Ruszył ponownie temat "pytania do Seba Downie'ego"!!! http://boardsus.playstation.com/playstatio...hread.id=117645 Edit: Czekolada - dla przypomnienia, australijska limitka: Lepsza od tej hiszpańskiej . Edytowane 27 stycznia 2009 przez Jacobss Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Dokładnie Kurt tam genialnie zagrał typa jakim jest helgast.Ja ich lubie,to dla mnie oni są ofiarami ludzkiej chciwości. Cytuj
arq 0 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 (edytowane) Tak,australijska lepsza i przy okazji sponsor limitki bezalkoholowe piwo EB dowód Odwiedź Edytowane 27 stycznia 2009 przez arq Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Tylko wszędzie te cholernie brzydkie "naklejki" jakie to PSN jest super itp. Przecież to szpeci pudelko. Z tego co wiem jest to m.in. na MS:PR i KZ2. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 (edytowane) Killzone 2 - Polska Wersja Jezykowa vs. Angielska Wersja Językowa Polskie głosy Higów praktycznie takie same jak w wersji Angielskiej.Ale już głos np. Rico w polskiej wersji trochę kuleje. Edytowane 27 stycznia 2009 przez MYSZa7 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Jak dla mnie bomba - bardzo mi sie podoba polska lokalizacja gry, wszystko fajnie brzmi, dzwieki Helghastow rowniez sa fajne. "Finezji srezji" Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 (edytowane) Nie mam obrazu w tym filmiku Ale z tego co słyszę to polska wersja wypada super Edytowane 27 stycznia 2009 przez Wooyek Cytuj
jasiumaster 1 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Ja mam pewną rysę na tej produkcji, można powiedzieć maleńką ryske, zwykłe czepialstwo, ale nie wydaje wam się że pojazdy w K2 są strasznie nie praktyczne? Np te latające platformy - zero jakiegoś pancerza dla ludzi, zero ochrony przed warunkami atmosferycznymi, ale to nic w porównaniu z transporterem opancerzonym Helgastów widocznym np na tym filmiku: http://www.gametrailers.com/player/34153.html w około 2:12 - transporter który otwiera się do przodu i wypuszcza stłoczonych w nim wojaków wprost pod ogień nieprzyjaciela. Wiem, że gameplay stary ale raczej w tym aspekcie myśle że nic już nie zmienili. Oczywiście pod względem wizualno klimatycznym wypada spoko. Wiem, że jest to po prostu czepialstwo ale przy projektowaniu takiej gry można było tego uniknąć. Mam nadzieje że reszta pojazdów jest bardziej przemyślana. Z tego co widziałem na filmikach to czołgi są ok - czyli takie jakie mają być. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 no sam się dziwiłem że podczas desantu na plaże nie pospadali z tych powietrznych sanek ;] Cytuj
newyorkdanzig 2 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 "Głosy bez charakteru. Prosze was! Ci goście przeszli niejedno piekło i wdepneli w następne (pipi) a mówią jakby byli na pikniku tymi swoimi głosikami i starają się zabrzmieć groznie co daje jeszcze gorszy rezultat. Brrrr... 2/10! Może i była to ciężka praca ale niewarta ..." podzielam zdanie tego komentarza pod filmikiem z porownaniem wer ang z wer pol, wg mnie klimat siada calkowicie, sztywniaki i do tego udajacy twardzieli, budzi politowanie i smiech, zagram w wersje polska dopiero przy n-tym podejsciu, zeby sie posmiac Cytuj
izon 995 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 jaja tyle powiem. Zolnierze laduja w srodku piekla, w ang wersji widac ze sa cynicznymi "madafakami", ktorzy skrecaja karki bez wysilku a w PL wersji.. no coz brzmią jak jakies cioty i tyle. Najwieksza lipa i kompletnie nie zrozumiala przy tym dla mnie to jest brak mozliwosci wlaczenia pl napisow przy zostawienu oryginalnej sciezki dzwiekowej. Po drugie tak jak wspomnialem wczesniej..skoro gra i tak jest od 18 lat to po co zostala w naszej wersji ugrzeczniona ?? Moze jak by taki aktor jeden z drugim mogl wywrzeszczec soczystą (pipi)e do mikrofonu to by sie wczul w role?? Oczywiscie z mojej strony to tylko czepialstwo bo angielski znam na tyle dobrze ze w grach nie mam problemu ze zrozumieniem wszystkiego tylko zastanawia mnie glupota PL wydawcy i tyle.. Cytuj
mr.Zajac 35 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Krótki filmik w świetnej jakości ukazujący nową mapę w MP : http://pl.youtube.com/watch?v=8H_g72sOv4c&fmt=22 Traktować jako ciekawostke Cytuj
saptis 620 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 (edytowane) Dac cos ludziom to beda narzekac, ze i tak zle..... Cieszcie sie, ze bedzie polska wersja, jak sie nie podoba to na szczescie bedzie alternatywa w postaci jezyka rosyjskiego i tyle. Edytowane 27 stycznia 2009 przez saptis Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Głos Rico zdecydowanie nie daje rady(podobnie jak jego 'zmiękczone kwestie, no ale to już inksza inkszość). Reszta głosów w sumie ok(Helghaści super). Urzekło mnie także tlumaczenie 'I'll send you a ride up to me' na 'Podeślę ci jazdę do mnie'. No ale ogólnie w porządku. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Ja tam nie narzekam. Jasne, mozna było podłozyć te głosy "mocniej", ale zapewne już po kilku minutach każdy z nas przywyknie do tego (chyba że kogoś naprawdę będą uczy boleć) i nie będzie zwracał na to uwagi. Mi się inicjatywa podoba. Oby tak dalej. Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 (edytowane) Mi się polska wersja językowa podoba, naprawdę kawał dobrej roboty. Przechodzę grę z polskimi głosami i liczę na nastęne tak udane polonizacje (chociaż angielski umiem), bo zawsze jest lepsza wczuta, gdy postacie mówią w naszym jezyku. Edytowane 27 stycznia 2009 przez dunpeal Cytuj
Hex 0 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Krótki filmik w świetnej jakości ukazujący nową mapę w MP : http://pl.youtube.com/watch?v=8H_g72sOv4c&fmt=22 Traktować jako ciekawostke Ktos wie co to za monitor/tv? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi