Sobies 173 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 To ja nie wiem co oni by zrobili jak dostaliby eng voice acting w wykonaniu naszych "mistrzów" Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Ciekaw jestem ile zajmie przejście gry na poziomie elite. Będzie musiał być ładny hardcore. CoDa 5 przeszedłem na veteranie tylko z 2h dłużej niż na normalu. Tu jest zupełnie inaczej jak napisał Ural. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) Delay test w KZ2. Troszkę kiepawy, ale coś w tym prawdy jest: http://www.youtube.com/watch?v=5yFa_EZORYo Gra jest imo świetna, ale takie rzeczy zabijają chęć grania w nią jak w resztę FPSów, gdzie nie do pomyślenia jest brak reakcji na zamierzenia gracza. Edytowane 8 Lutego 2009 przez t3xz Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) Dziwne - ja takich problemow nie zauwazylem. Oficjalne forum Playstation i temat Killzone 2 sa po prostu zalewane informacjami o opoznionej reakcji postaci na polecenia gracza. Edytowane 8 Lutego 2009 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
ErgoProxy 0 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Zauważyłem to dopiero jak o tym przeczytałem no ale pamiętajmy, że to tylko demo i do tego dość stare Więc może niech się wypowie na ten temat ktoś kto przeszedł już grę np Ural, jak to wygląda w pełnej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 A może to taki posmak realizmu, w końcu chyba troche zajmuje naciśnięcie spustu i wystrzelenie kuli. Ale to może ja tak głupio rozumuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Ale nie rozumiem co to za problem,skoro kazdy ma opóźnienie,źle by było gdybym tylko ja je miał a rywale nie,a jak ma każdy to chyba nadal jest równowaga i decyduje skill Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Głowy nie dam ale jak grałem u Jakima w bete to też tak chyba było...co by sugerowało celowe zrobienie tego przez GG.... Ja jestem zdania takiego jak Litwin choć oczywiście najlepiej by było jakby takiego opóźnienia nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
barteksax 0 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 moim zdaniem te opóźnienie będzie w finalnej wersji, to było zamierzone działanie by poczuć na padzie że żołnierz którym sterujemy z ekwipunkiem sporo waży (takie 100kg) Cytuj Odnośnik do komentarza
Siarex 4 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Też tak myślę. Moim zdaniem jest to kwestia przyzwyczajenia, więc nie ma się czym stresować. Jakbyście o tym nie napisali to bym nawet nie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Dwa nowe filmiki z multi! http://www.ps3site.pl/killzone-2-gameplay-...iplayera/14527/ Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Są kobiety hellghasty?? tak z ciekawości się pytam i czy spis trofeów w xmb też będzie po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Nie i nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Tak (Helghanki) i nie (trofea PL w XMB). Niestety nie wiadomo jak wygladaja kobiety helghanskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 szkoda myślałem ze panie hellganki też będą Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Nie i nie Jakoś Visari i inne Helghasty musiały się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Do roku 23xx coś pewnie wymyślili Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 A sprawa helgańskich kobiet mnie bardzo zaciekawiła.W tej historii na gameonly nic o nowym rodzaju zapłodnienia itp nie było więc chyba jakieś helganki żyją Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Z tego co czytałem Helghańscy cywile są w schronach,więc kobitki muszą się w nich znajdować Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Jakoś Visari i inne Helghasty musiały się zrobić Oj, chodziło mi o to, że w grze ich nie ma ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Po co wymyślać inny rozpłód skoro tradycyjny jest taki fajny Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 może i tak ale jeżeli helganki są łyse i białe i mają czerwone gały , przyjdzie jacobss to nam wytłumaczy jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza
stabik 3 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) Ahh, znowu pewnie tylko mnie ta gra nie rajcuje mimo dużego stażu w cod4, bad company i masę innych multi i miłości do fps na wielu platformach. Może muszę poprawić kolory w tv, bo wszystko się zlewa(przy żadnej innej produkcji nie miałem tego wrażenia wliczając x360), dodatkowo "przyspieszanie" celownika, które jest z góry narzucone i w(pipi)i a i ten "minimalny" lag przez, którego pewnie przestałoby grać w CS-a 99% graczy. Te mega tekstury, których nie widzę i jakoś w udf-ie było zdaje się więcej i dodatkowo to demko mnie jakoś zmęczyło..?? Niby coś się dzieje na ekranie, ale mam na to wielki ziew - liczy się mechanika, a ta jest jakaś nie tego, a fabuły podobno nie ma więc pewnie pozostaje przekonanie się do multi Edytowane 8 Lutego 2009 przez stabik Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Ciekawe czy ten rewolwer z demka znajdzie się w multi, bo na filmikach z multi, widać inny pistolet (fajne przeładowanie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) Ahh, znowu pewnie tylko mnie ta gra nie rajcuje mimo dużego stażu w cod4, bad company i masę innych multi i miłości do fps na wielu platformach. Może muszę poprawić kolory w tv, bo wszystko się zlewa(przy żadnej innej produkcji nie miałem tego wrażenia wliczając x360), dodatkowo "przyspieszanie" celownika, które jest z góry narzucone i w(pipi)i a i ten "minimalny" lag przez, którego pewnie przestałoby grać w CS-a 99% graczy. Te mega tekstury, których nie widzę i jakoś w udf-ie było zdaje się więcej i dodatkowo to demko mnie jakoś zmęczyło..?? Niby coś się dzieje na ekranie, ale mam na to wielki ziew - liczy się mechanika, a ta jest jakaś nie tego, a fabuły podobno nie ma więc pewnie pozostaje przekonanie się do multi każdy ma własny gust i ma prawo do własnego zdania. Jednak proponuję dać demku jeszcze jedną szansę,zmień ustawienie sterowania na alternatywne2,zmień trzymanie zoomu,pobaw się czujnością gałek-może Ci przypadnie do gustu.Mnie też za pierwszym razem demko nie powaliło tak jak za drugim i trzecim gdy grałem na spokojnie. BTW demo mi uświadomiło,że po premierze będą skrajne opinie i o ile w przypadku grafy pewnie wszystko będzie się ograniczać do sporu"czy K2 jest tylko bardzo ładny czy to serio rewolucja" to sama mechanika może po prostu nie przypaść do gustu. btw.akurat fabuła zdaniem wielu jest na dobrym jak na fps poziomie więc trzeba zagrać w fulla by ocenić bo zdania są podzielone Edytowane 8 Lutego 2009 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi