UberAdi 2 285 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 Oraz sami amerykanie i lagi LOL, widze ze kolega obeznany w temacie Nie wiem po co siejesz zamet ze "sami Amerykanie i lagi". Gram juz na GB 5. sezon i wiem co mowie, ze GB jest najlepszym serwisem, który umożliwia mecze klanowe. hehe zawsze mozna grac na euro ladderze bez amerykanow ja mam zle wspomnienia jesli chodz o GB przez to ze gra tam o wiele wiecej klanow grajacych nie fair. A to przez granie meczy "na szybko" i slabo przemyslane zasady. Osobisci wole CG chociz GB jest bardziej prestizowe i tez tam pewnie bedziemy grac Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 (edytowane) ja już w temacie online wspominałem,że będę zakładać amatorski klanik do zabawy wieczorami kila razy w tygodniu w K2 w grupie znajomków-wymagany minimalny skill i HS .Zresztą nie ma co tu się rozpisywać,chętnych do klanów będzie multum i pewnie z 10 klaników na samym tym forum powstanie.Ciśnienie na K2 ma każdy - to niech sie juz ktos powoli tym zajmie Ja jeszcze walcze czy kupowac HS czy moze byc Playstation Eye jako mikrofon (wie moze jak sie mikrofon w online od tej kamerki sprawuje?). Co do premiery gry to juz sie nie moge doczekac wcale sie nie sprawuje (za duzy poglos). jak kilka osob w party ma kamerke zamiast hs-a to juz totalna masakra - nic nie mozna zrozumiec. Edytowane 11 lutego 2009 przez POSNANIAK Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 Dajcie miesiąc na polepszenie skilla i się biorę za was Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 (edytowane) Dobra wiadomośc do tych kilku osób co byli chętni. Rejestrujcie się tutaj - http://www.consolegaming.eu/ i wiadomość do mnie na Priva (nick incognitos). Założyłem klan - Forum PE Squad w skrócie FPeS. Zgłosiłem nas do tego turnieju Od razu mówię, że czekam na jakiegoś ogarnietego zioma - może Ty Ficuś jak pisałeś, z którym razem moglibysmy to wszystko ogarnąć. Nawet nie wiem jak wygląda ustawka na taki mecz itp. Poczytałem trochę ale nie wszystko jestem w stanie skumać - może koledzy z POL by kilka rzeczy wyjaśnili (chociaż podstawy) tutaj albo do mnie na priv a ja do pozostałych członków klanu to roześlę. Machina powstała i czeka na tryby które pozwoliły by jej ruszyć Pozdro PS: Będę dziś wieczorem przed meczem na forum i na stronie CG więc dopiero wtedy wszystkich dodam/odpiszę itp. Edytowane 11 lutego 2009 przez Incognitos Cytuj
Montray 0 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 poszło p/m Odemnie rowniez POSNANIAK - jakiego HS uzywasz?? Co do KZ2 to wkoncu bedzie taka mozliwosc zblizenia sie do wroga ktory rozmawia z teamem i uslyszenia rozmowy? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 poszło p/m Odemnie rowniez POSNANIAK - jakiego HS uzywasz?? Co do KZ2 to wkoncu bedzie taka mozliwosc zblizenia sie do wroga ktory rozmawia z teamem i uslyszenia rozmowy? z tego co pisano na oficjalnym forum to będzie taka możliwość. Co do HS to polecam oryginalny sonydo ps3(mam takiego) a jaki ma Posnaniak to nie wiem Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 tez wysłalem PW a headset posiadam orginalny jest godny polecenia ;] Cytuj
Szarku 0 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 No też bym pograł w klanie grałem bardzo dużo w fpp na ps3 .Steruje dosyć dobrze padem oraz mam headset jakby co proszę o zapisanie mnie na liście klanu Cytuj
Montray 0 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 Ok wiec zamowie na PSX store Socoma z tym HS Skoro wy takie posiadacie i polecacie. PS: Dodajcie mnie do znajomych moj ID : Monte-PL Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 The Official Thread (screeny, arty, info, hitoria,....itd) http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=351913 Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 The Official Thread (screeny, arty, info, hitoria,....itd) http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=351913 Encyklopedia KZ2 nice Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 (edytowane) A ja się nie mogę doczekać. Jestem ogromnym fanem Halo: CE i mam nadzieję, że w mutli Killzona odnajdę filling jaki towarzyszył mi przy graniu w pierwzą część Xboxwej serii (dwie kolejne to dwie ogromne pomyłki). Jest w tej grze coś co mnie strasznie pociąga, i nie jest to grafika czy też animacja. Na bank łykam w dniu premiery. Edytowane 11 lutego 2009 przez Maiden Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 (edytowane) -_-'' EDGE dalo tylko 7 i juz czesc osob z forum sie masturbuje nad ocena (10) w POM czy innej gazetce/strone www... Spokojnie, to tylko gra - WAZNE ABY GRACZOM SIE PODOBALO bo Airborne/Kane and Lynch/Jericho/Blacksite i pare innych gier dostalo tylko 6/7 ale tez potrafily bawic bo w nich chodzilo. (Prawie) kazdy posidacz PS3 m a avek/sig zwiazany z Killzonem 2 :} - bez przesady cu rwa, dla niektorych to chyba 9 cud swiata po PS3... Edytowane 11 lutego 2009 przez signap Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 -_-'' EDGE dalo tylko 7 i juz czesc osob z forum sie masturbuje nad ocena (10) w POM czy innej gazetce/strone www... Spokojnie, to tylko gra - WAZNE ABY GRACZOM SIE PODOBALO bo Airborne/Kane and Lynch/Jericho/Blacksite i pare innych gier dostalo tylko 6/7 ale tez potrafily bawic bo w nich chodzilo. (Prawie) kazdy posidacz PS3 m a avek/sig zwiazany z Killzonem 2 :} - bez przesady cu rwa, dla niektorych to chyba 9 po PS3... Jak jesteś po zielonym, czym masz jakiś % we krwi, to nie pisz postów na forum. Tak dobra rada Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 (edytowane) Jestem trzezwym userem na tym forum. Nie pije ani nie pale btw. Gdy zobaczycie 2 pomaranczowe swiatelka w realu czy bramke w Media oklejona motywem z KZ2 to miacie duza biala plame na majtasach. Jakos nie przypominam sobie abysmy my posidacze/gracze na 360 podniecali sie jakas gierka tak wy KZ2*. Gry jeszcze nie ma a tutaj ciagle jest o czym gadac (raczej tylko czemu gra ma tylko 9 a nie 10, ktos oceni gre na 7 to pewnie funboy 360, powstal temat o klanach czy ustawkach,itp) choc gry jeszcze nie ma i nie bylo od dluzszego czasu to ten temat rosl. Fajne jest poczytac wasze wypowiedzi jak co chwile jest O_O, OMG,itp * nie jestem jakim Killzonehejterem, ladnie sie gra przezentuje,itp - zagram kiedys w nia i ocenie. Nie bede polegal na 10 z POM czy innej gazetki - zeby kogos utwierdzac ze ta gra jest za ye bysta. GTA4 mialo ladne oceny, w poprzednie czesci fajnie sie gralo lecz dla mnie 4 jest mocno przereklamowana. Mam wrazenie ze to chyba jedyna mocna gra na PS3 bo ciagle o niej gadacie choc jej nie ma w postaci pelnej wersji Negatywne opinie na temat GOW2/Halo3, cisza w temacie Halo Wars po demku , itp zas KZ2 to tylko w superlatywach oceniane bo jak Edge dalo 7 a PE 9 czy 9+ to kurcze cos slaba ta gre wasza po opiniach niektorych co sie nimi sugeruja Edytowane 11 lutego 2009 przez signap Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 signap - walczysz z wiatrakami Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 (edytowane) Jestem trzezwym userem na tym forum. Nie pije ani nie pale btw. Gdy zobaczycie 2 pomaranczowe swiatelka w realu czy bramke w Media oklejona motywem z KZ2 to miacie duza biala plame na majtasach. Jakos nie przypominam sobie abysmy my posidacze/gracze na 360 podniecali sie jakas gierka tak wy KZ2*. Gry jeszcze nie ma a tutaj ciagle jest o czym gadac (raczej tylko czemu gra ma tylko 9 a nie 10, ktos oceni gre na 7 to pewnie funboy 360, powstal temat o klanach czy ustawkach,itp) choc gry jeszcze nie ma i nie bylo od dluzszego czasu to ten temat rosl. Fajne jest poczytac wasze wypowiedzi jak co chwile jest O_O, OMG,itp * nie jestem jakim Killzonehejterem, ladnie sie gra przezentuje,itp - zagram kiedys w nia i ocenie. Nie bede polegal na 10 z POM czy innej gazetki - zeby kogos utwierdzac ze ta gra jest za ye bysta. GTA4 mialo ladne oceny, w poprzednie czesci fajnie sie gralo lecz dla mnie 4 jest mocno przereklamowana. Mam wrazenie ze to chyba jedyna mocna gra na PS3 bo ciagle o niej gadacie choc jej nie ma w postaci pelnej wersji Negatywne opinie na temat GOW2/Halo3, cisza w temacie Halo Wars po demku , itp zas KZ2 to tylko w superlatywach oceniane bo jak Edge dalo 7 a PE 9 czy 9+ to kurcze cos slaba ta gre wasza po opiniach niektorych co sie nimi sugeruja Spechdalaj signap, bo już nikt nie czyta Twoich głupich postów, nudzisz się to idź do szkoły. Edytowane 11 lutego 2009 przez Soniak Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 Boli cię, że KZ2 jest tak za(pipi)iste, a rozmowy wokół tej gry ciągle się toczą? Niestety, takiej gry na X360 jeszcze nie było, może kiedyś się doczekacie. Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 Signap ciągle próbuje coś udowodnić, ma szklanki w oczach przecie, że to nie w temacie o GoW jest ta dyskusja. Zresztą po jego piśmie widać że jest niepełnosprawny intelektualnie Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 (edytowane) Zagrales w pelna wersje ze tak mowisz? Czy zobaczyles 10 w jakiejs gazetce i tyle? Byly i to juz kilka Widzisz moje pismo czy moze moje listerki? Pewnie dalej patrzysz w klawiature jak piszesz, ja juz od dawna w nia nie patrze wiec moge popelnic blad... Maiden - to tak jak zaminusowanie na Wykopie - ktos nie sie nie zgodza z twoja opinia i daje minusa, tutaj podobnie - opisalem sytulacje jak wyglada oczami osoby nie zakillzonowanej i juz podjazdy do mnie choc nikogo nie urazilem czy wszczynalem wojenki. Edytowane 11 lutego 2009 przez signap Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 (edytowane) Jezu, przestańcie wojować bo to naprawdę dziecinne. KZ2 zapowiada się przekozacko, a na 360 tce masz drogi YETI np. megaza(pipi)iaszcze GOW2. Każda konsola ma fajne gry, i każdą warto posiąść. Signap napisał w miarę mądrego posta który tobie i Soniakowi nie odpowiada. Ok, ale powściągnijcie się od pisania tak żenujących odpowiedzi. EDIT: Signap, ty też byś sobie darował -_- Edytowane 11 lutego 2009 przez Maiden Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 (edytowane) KZ2 zapowiada się przekozacko, a na 360 tce masz drogi YETI np. megaza(pipi)iaszcze GOW2. To była mała prowokacja Byly i to juz kilka Ale przyznasz, że jeszcze nie było gry, która przed premierą miała 250 stron, a hype wokół niej był tak gęsty (no może Halo3) A co do tego linku http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=351913 znajdziecie tam kilka fajny tapet, a to moja nowa tapetka http://i44.tinypic.com/2igk6di.jpg Edytowane 11 lutego 2009 przez YETI Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 Wy to nieźle macie poprzewracane w głowach signap ma sporo racji. Coś w tym jest Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 Masz rację, Killzone 2 nie było. Na PlayStation 3 też dużo gier nie było. I powiedz mi: co z tego? Jedyne co mnie boli to szyja, bo źle dziś spałem. Ludzie, dajcie spokój. Te wszystkie wojny, podjazdy, dżizas. Nie można po prostu zaakceptować "przeciwnej" platformy i dać se luz? Ja się cieszę wszystkimi grami - pojutrze idę do kumpla pośmigać w demko Killzone 2, dziś za to była ostra wyrzyna w GoW na insane. Jak ktoś nie może spać po nocach, bo na Xboxa 360 będzie Tekken 6 i Final Fantasy albo Killzone 2 wspaniale się prezentuje, to jego sprawa ^_^. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi