Jacobss 2 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 saptis- mam nadzieję, że udajesz. Przecież to była ironia Zeratula. Wczytaj się jeszcze raz w jego post i pomyśl trochę. Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Właśnie siedzę na killzone.com. Panowie, genialna sprawa! Mnóstwo statystyk, jest też opcja przeglądania meczy i to jaka! Masakara! Jest jeszcze lepiej niż na bungie.net! Cytuj
StachPL 0 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 A nie wie ktoś czy gra może pojawiła się juz w MM w Chorzowie, Katowicach, Zabrzu lub Będzinie? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 (edytowane) Ja i moi qmple juz "poustawiali sobie" podstawowe rzeczy (avatary, dane osobowe itp) Jak nic ta stronka sama w sobie juz tylko napala na gre . BTW: Ultima chyba jednak jutro wysyla (w dzien premiery), wiadomo cos o premierze KZ2 w Caerffour ??. Edytowane 24 lutego 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 A nie wie ktoś czy gra może pojawiła się juz w MM w Chorzowie, Katowicach, Zabrzu lub Będzinie?z tego co wiem... w katowicach jest. Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 (edytowane) killzone.com - pierwsze wrażenie http://www.ps3site.pl/killzonecom-pierwsze-wrazenie/15089/ Polecam! A najlepsze, że strona będzie dostępna z poziomu gry! PS. Właśnie dostałem wiadomość z ultimy, że jutro pogram sobie w KZ2 Wolne na czwarte i piątek wypisane seses Edytowane 24 lutego 2009 przez YETI Cytuj
newyorkdanzig 2 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 (edytowane) killzone.com bardzo pierwsza liga, właśnie siedzę sobie w dziale tutorials i czytam o klasie, którą mam zamiar grac - assault, mam jedynie nadzieję, że odpowiednio zbalansowali bronie i dodatki do klas i CI KOLESIE nie będą przegięci, zobaczymy już niedługo Edytowane 24 lutego 2009 przez newyorkdanzig Cytuj
saptis 620 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 BTW: Ultima chyba jednak jutro wysyla (w dzien premiery), wiadomo cos o premierze KZ2 w Caerffour ??. Moze innym tak, ale mi Ultima wyslala juz dzisiaj. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Żadnego info z Wirtusia,jak jutro nie będzie gry to ostatni raz tam zamawiam. Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 KZ2 w Częstochowskim MM juz jest Cytuj
Nedwed183 2 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 W Kielcach MM juz jest .... ale jeszcze gratisowe filmy nie doszly i od jutra maja sprzedawac razem z filmem. ceny jeszcze nie znaja ale na 90% 199 zeta. Cytuj
rosnomak 0 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 (edytowane) w kieleckim MM juz mają, nawet gralismy (MOC!!) , ale dostali zakaz sprzedazy dzis, wiec zaczynam od jutra z zatowarowaniem raczej nie bedzie problemu bo mają 25 sztuk zwyklej i 25 z black hawk down bd (w tym jedna moja 8) ) Edit O widze, ze kolega Nedwed juz wyczaił, do zobaczenia online Edytowane 24 lutego 2009 przez rosnomak Cytuj
karol885 0 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Myslalem ze dam rade wytrzymac, ale jak (pipi) widze ludzi z KZ2na friend liscie to mnie skreca. Wylaczcie przynajmniej konsole z netu. I tak nie ma serwerow a przestaniecie w(pipi)ic uzytkownikow z mniejszych miejscowosci Cytuj
Nedwed183 2 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Rosnomak a nie wiesz kiedy beda jzu te zestawy z Filmem na BD. Chodzi mi o godzine bo wkoncu nie wiem ?? Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Właśnie zaktualizowałem swój profil http://www.killzone.com/kz/mykillzone.psml...pokrytysniegiem Nawet mam swoją ulubiona broń i tryb gry, mimo, że w grę jeszcze nie grałem hehe Jutro statystyki pójdą w górę, bo niżej niż zero się nie da ;P Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 (edytowane) W bielskim MM zestawik już jest w sprzedaży - 1380 zł. Trzeba będzie się wybrać za jakąś godzinkę Edytowane 24 lutego 2009 przez PawciosS Cytuj
froniu 1 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 w Satrunie w Krakowie jeszcze nie mają zestawów z filmem , miały przyjść dziś ale nie przyszły i dopiero jutro będą ale nie wiadomo o której.. MediaMarkt też ma te zestawy z filmami ? ps. Też dostałem invite do znajomych na ps3 od kogoś co zdradza zakończenie Killzone2 ! Co za palant ! :wkurzony: Cytuj
newyorkdanzig 2 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 The battle replay for MP-08 Corinth Crossing shows Helghast warping across the map! This is a known issue with the game that will be addressed in a future patch. źródło: killzone.com czy to chodzi o błąd gry czy błąd powtórki rozgrywki? domyślam się, że jednak gry i że patch nas czeka? Cytuj
rosnomak 0 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Rosnomak a nie wiesz kiedy beda jzu te zestawy z Filmem na BD. Chodzi mi o godzine bo wkoncu nie wiem ?? podobno dzis wieczorem ma byc kurier, poszedlem z kolegą, ktory tyra w mm na sofcie na taki uklad, ze biore z rana samego kz2 za 199 (taka cena bedzie) a helikopter odbiore jak beda po dostawie Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 (edytowane) Wrażenia na szybko po niespełna 2 etapach -demko wygląda identycznie jak ten sam fragment w fullu -gra chodzi ultra płynnie -graficznie 1 etap to prawdę powiedziawszy syf w porównaniu do tego co widzę w drugim etapie gdzie można podziwiać w pełni oświetlenie,cienie,odpadające tynki itp -nonstop walka,zero odpoczynku -błędy w polskim dubbingu(co innego czasem mówią,co innego pisze) -multi nie działa -poprawili przeładowywanie broni gdy się kryje pod L2-w fullu postać automatycznie się kryje gdy przeładowuje zmykam dalej zabijać Helgastów edit.Jacobss ten koleś co nam wysłał inva z spoilerem musi być z tego forum.Musi śledzić ten temat bo wiedział,że jesteśmy fanami gry i chciał nam spiepszyć przyjemność z gry..Helgańskie ścierwo z niego PS.jeśli ktoś miał ale co do grafiki to polecam zaczekać do jutra-drugi etap mnie zmasakrował wizualnie ,a gdzie tam reszta gry Edytowane 24 lutego 2009 przez Ficuś Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Wrażenia na szybko po niespełna 2 etapach -demko wygląda identycznie jak ten sam fragment w fullu -gra chodzi ultra płynnie -graficznie 1 etap to prawdę powiedziawszy syf w porównaniu do tego co widzę w drugim etapie gdzie można podziwiać w pełni oświetlenie,cienie,odpadające tynki itp -nonstop walka,zero odpoczynku -błędy w polskim dubbingu(co innego czasem mówią,co innego pisze) -multi nie działa -poprawili przeładowywanie broni gdy się kryje pod L2-w fullu postać automatycznie się kryje gdy przeładowuje zmykam dalej zabijać Helgastów edit.Jacobss ten koleś co nam wysłał inva z spoilerem musi być z tego forum.Musi śledzić ten temat bo wiedział,że jesteśmy fanami gry i chciał nam spiepszyć przyjemność z gry..Helgańskie ścierwo z niego PS.jeśli ktoś miał ale co do grafiki to polecam zaczekać do jutra-drugi etap mnie zmasakrował wizualnie ,a gdzie tam reszta gry Głownie się zgadzam tylko ja zaliczyłem raz lekki spadek animacji, a moment był niezbyt wymagający więc nie wiem czemu Wszystkiego wybuchy śmigają jak złe ^_^ Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 W Kielcach MM juz jest .... ale jeszcze gratisowe filmy nie doszly i od jutra maja sprzedawac razem z filmem. ceny jeszcze nie znaja ale na 90% 199 zeta. No to jutro od 9 rano jestem w MM Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Działa już MP ? Jutro jest premiera, więc jutro wszystko rusza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi