Devil 3 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Juz 25 i poki co mam blad 4002,to tylko u mnie? Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Jak w Holandii będzie 00:00:01 to zadziałają Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Przeciez Holandia to ta sama strefa czasowa Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Przeciez Holandia to ta sama strefa czasowa w takim razie należy przyjać że nie pracują na III zmiany i puszczą dopiero koło 8:00 jak do roboty przyjdą Cytuj
walek 96 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Dlaczego czasu USA? Tam i tak premiera 27 Europejska premiera gry zostala ustalona na 25 lutego. Niestety, brytyjscy dystrybutorzy podpieli sie pod amerykanska date premiery, i dopiero w piatek bedzie mozna nabyc gre. Kompletnie tego nie rouzumiem... Jakim cudem w Polsce, mozna znalezc gre na polkach sklepowych przed premiera? Przeciez to grozi duzymi karami finansowymi... chyba Cytuj
Jazdaone 3 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 w irlandii tez premiera w piatek i podobno dopiero od piatku beda dzialaly serwery Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 To ja na szybkensa się wypowiem. Grę miałem już od godziny 16 dnia poprzedniego. Zacząłem pierwszą misje , którą wszyscy dobrze znaja, doszedłem do samego końca i... misja skonczyc się nie chciała. Czemu? Garza gdzieś mi się zapodział i gra po prostu nie potrafiła ruszyc dalej. Zacząłem od ostatnigo checkpointu i było wszystko okej ale strachu lekko się najadłem. Druga misja, nota bene znana wszystkim również jest troszkę mocniejsza pod względem klimatu i grafiki. W sumie trzeba powiedzieć że grafika cały czas sprawia wrażenie niesamowitej naturlności środwiska. Czy to fizyka, czy tez kwestia techniczna- grafka oddaje 100% klimat brudnej, naturalnej wojny między dwoma frakcjami. Tekstury - raz są dobre, raz są naprawdę wypaśne a czasami sprawiają wrażenie niedopracowanych. Standard jednym słowem i ogółem patrząc naprawde jest to pierwsza liga na ps3. O animacji nie będę pisał bo każdy dobrze wie jak to wszystko wygląda. Jest to pierwsza klasa i nikt nie śmie tego zaprzeczyć. Czy to obrywanie kul, czy przeskakiwanie przez płot czy tez zwykły bieg i chowanie się za przeszkodami. Pierwsza klasa i koniec kropka. Multi pominę z oczywistych powodów. Boty na normalu zachowują się jak uposledzone dzieci bez kciuków. Narazie tyle. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Multi pominę z oczywistych powodów. Boty na normalu zachowują się jak uposledzone dzieci bez kciuków. Narazie tyle. a to naturalnie Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 A kto gra na normalu i jeszcze o tym pisze? odpal najwyższy poziom trudności.... Cytuj
Sig 395 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Jacobss uwazaj zeby dzisiaj sie nie posmarkac z zachwytu Cytuj
nightrunner 9 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Grę udało mi się dostać wczoraj , niestety nie miałem za dużo czasu żeby pograć, więc doszedłem jedynie trochę dalej niż moment, w którym kończyło się demko. Po pierwsze: Klimat w grze jest przez duże "K" - od pierwszego filmiku, przez pierwsze samodzielne kroki, po zacięte wymiany ognia w okopach na planecie, klimat dobrego filmu S-F (nie przesadzonego!) wylewa się z ekranu! Po drugie: Odpaliłem grę od razu na najtrudniejszym poziomie trudności dostepnym i względem dema (ktore bylo na normalu) rożnica w AI przeciwnika jest kolosalna! Helghasci naprawde kombinują jak by tu Cię dopaść. Jak już było tu wspominane - czasem ma się wrażenie że gra się przeciwko ludziom w jakimś trybie multi Osobiście bardzo polecam grać od razu na tym pozimie trudności - feeling z gry jest imo dużo lepszy Co do kwestii technicznych zostało napisano już dośc - od siebie powiem, że dźwięk 5.1 w dts dorównuje jakością i sugestywnością genialnej grafice Ehhh dlaczego muszę siedzieć w pracy.... Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Ehhh dlaczego muszę siedzieć w pracy.... Jestem w pracy i piję kawe. Czekam na paczkę KZ2. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 a jak tam dubing w innych misjach? w jaką wersję gracie? ENG czy PL? Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Da się grać? Są lagi? Czy może już padły? Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Byłem w Media ale filmy jeszcze nie doszły, a bez filmu gry nie sprzedadzą Zarezerwowałem na nazwisko, i (pipi) wie kiedy dojdą, zadzwonię koło 13 i może już będą(ale zawód jest, gość gadał wczoraj, że będą z rana). Zainteresowanie jest BARDZO duże! Ludzie już przed sklepem czekali z rana Pierwsza była klientka, która chciała wziąć sztukę dla siebie i dla swojego chłopaka Przewiduje dla tej gry na luzie z 4-5 mln sprzedanych. Cytuj
Montray 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Jak juz ktos moze grac multi to niech powie jak jest z komunikacja glosowa?? Niech ktos sprawdzi czy jest ten motyw ze przeciwnik bedac blisko nas slyszy o cyzm rozmawiamy w druzynie - bardzo mnie to ciekawi ! Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 (edytowane) Niech ktos sprawdzi czy jest ten motyw ze przeciwnik bedac blisko nas slyszy o cyzm rozmawiamy w druzynie - bardzo mnie to ciekawi ! Podobno jest, kiedyś to ktoś potwierdził z GG na oficjalnym forum PlayStation. Edytowane 25 lutego 2009 przez YETI Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 serwy on, let the ownage begin!!! Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 serwery dzialaja bezproblemowo. Juz z kilkoma polakami pogralem i gra sie fantastycznie. Mam wrazenie ze w przeciwnika trzeba mniej olowiu wladowac niz w becie aby go do piachu poslac Cytuj
Onikage. 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 panowie jak to z tą dostępnośćią killzone w carrefour? można wyrwać po 169 zł? Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Kufa,nigdy więcej pre ordera Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi