east 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 ta promocja z druga gra za złotówkę w empiku do jest ogólnopolska akcja? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 .....a u mnie w empiku za 209 pln dostalem metalowy w plastikowej szufladce zestaw collector's box plus gre w platynie za 1pln i koszulke KZ2 z metka sony material, szycie i nalewki takiej jakosci ze pumy przy niej bledna.... .....ciekawe gdzie jeszcze tak promowano KZ2 ..... Warszawiacy to zawsze mają lepiej Ja dostanę K2 dopiero jutro albo w piątek...wytrzymam(?) xD Cytuj
JackFrost 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 W Łodzi w Media Markt po 159 zł, aż mnie zdziwiło ze taka cena. Ale reklamy tam za dużej nie ma, jedna makieta Helghasta w środku i tyle. Także z tego skorzystałem 159 to bardzo pozytywna cena, polska wersja ftw Cytuj
ACAB 3 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 (edytowane) ta promocja z druga gra za złotówkę w empiku do jest ogólnopolska akcja? Babka z centrum obsługi klienta empiku mówi że ogólnopolska. Edytowane 25 lutego 2009 przez ACAB Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 MAM KILLZONE 2 Właśnie wróciłem z Saturna. Już na pedestale z helgasthem nie ma ani jednej sztuki. Wszyscy ludzie z KZ2 wychodzą xD Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 w Trojmiescie sa jakies fajne promocje ??? bo za 10 min wychodze na autobus .. Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 ta promocja z druga gra za złotówkę w empiku do jest ogólnopolska akcja? Babka z centrum obsługi klienta empiku mówi że ogólnopolska. Ogólno polska, ale koszulki dostały tylko największe salony, czyli raptem kilka. W lubelskim Empiku jest Killzone 2 za 239zł i można za 1zł dobrać jakąś platyna, jak zwykle tutaj bieda... Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 ja zdecydowałem się na saturn - film oglądnę i sprzedam, więc gierka tanio wyjdzie :-) powiem szczerze, że patrząc na super promocje empik/saturn itp. nie opłacało bawić się w pre-ordery... Cytuj
cronosik 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 (edytowane) Proma w empiku ogólno polska w Lubelskim (Plaza) też było 209zł metal box + platyna za 1gr. Ja wybrałem uncharted Ładne ceny i to w dniu premiery <mniam> Edytowane 25 lutego 2009 przez cronosik Cytuj
Guts 7 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 w Trojmiescie sa jakies fajne promocje ??? bo za 10 min wychodze na autobus .. Byłem po 11. w Saturnie. Akurat wtedy pojawiła się dostawa i trzeba było czekać 20 minut na wprowadzenie gry do systemu (gra plus film 199 zl). W pewnym momencie padło hasło, że gra jest już wprowadzona i w przeciągu sekundy gracze zaczęli otaczać biednego pracownika Saturna. Gra nawet nie pojawiła się na półkach, ponieważ kolo wyciągał tylko egzemplarz z pudła, dodawał film + naklejał cenę i oddawał w ręce spragnionych ludzi =) W sumie w przeciągu 10/20 min mogło pójść ze 20 egzemplarzy =) Cytuj
aureliusz 1 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Pierwsze pytanko sierzanta:) Wchodze do wyboru gry i nie moge wybrac serwera...moge tylko na trojkacie wybrac losowa gre..jak pokazuje mi liste serwerow pad nie reaguje na strzalka w dol,w gore...chodza tylko tagi i wyjscie(krzyzyk tez jest martwy).O co chodzi? Cytuj
lesheq 8 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 (edytowane) A możesz napisać w którym?? Jeden mam blisko domu drugi na drugim końcu miasta... I coś ta cena 169 zł mi źle pachnie. Nawet na znanym serwisie aukcyjnym nie ma takich cen. Fotki są z Saturna w Magnolii a cena 169 jest oczywiście bez filmu. Mi udało się zakupić ten zestaw i dostałem kwit na odebranie samego filmu, ale nie wiem czy nadal tak sprzedają bo robi się niezły burdel. Jeśli chodzi o Wrocławski MM to tym razem chyba dla idiotów bo wystawili grę za 229zł i jakoś dziwnie im nie schodzi. To tyle informacji na gorąco. Edytowane 25 lutego 2009 przez lesheq Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Ja nie wiem po co ludzie się bawią w pre-ordery, zamawiają grę po sztywnej wysokiej cenie po dwa tygodnie wcześniej, a w dniu premiery bez czekania można spokojnie w każdym większym mieście grę dostać przynajmniej po takiej samej cenie (nie mówię tu o ludziach z małych miejscowości). W Szczecinie grę można było kupić już w sobotę :-) Cytuj
szajbz 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Jak coś to koło 11 nie mieli jeszcze Killzonów w Saturnie (Janki, Złote Tarasy) niech sie fakają kupiłem w Świat Gier za 175zł Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Sorki że w tym temacie piszę, za 2 h mogę mieć ps3, jednak nie wiem jak wygląda sprawa podłączeniem do niej głośników x530 5.1 logitech, proszę o informację . Cytuj
-=FEISAR=- 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Orientuje się ktoś jak się ma sprawa dostępności Killzone 2 z filmem w krakowskim Saturnie? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Sorki że w tym temacie piszę, za 2 h mogę mieć ps3, jednak nie wiem jak wygląda sprawa podłączeniem do niej głośników x530 5.1 logitech, proszę o informację . kłerwa, a co do tego ma killzone 2 ?? bez jaj - szukaj w FAQ, tam zapytaj, a nie śmieć co do KZ2 - ja mam podobnie szukam dokładnego wyjaśnienia. podobno działa zawężenie kryteriów wyszukiwania (typu państwo rdzaj rozgrywki itp) Cytuj
szajbz 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 (edytowane) Lipa jest ze nie da sie invita wysłać Edytowane 25 lutego 2009 przez szajbz Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Orientuje się ktoś jak się ma sprawa dostępności Killzone 2 z filmem w krakowskim Saturnie? jest spokojnie, kupiłem 2h temu i było jeszcze kilkadziesiąt sztuk na stoisku software Cytuj
z3r0 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Przy tych cenach to się nie opłaca sprowadzać z zagranicy po na tyle samo wyjdzie. Także imho trzeba wesprzeć SCEP i kupić normalnie grę z polskiej dystrybucji. Btw. w katowickim Saturnie już dowieźli film Cytuj
da$io 110 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Niezła wtopa z tym (nie)wybieraniem serwerów z listy. U mnie po odświeżaniu nie działa. Raz zadziałała zmiana regionu serwerów ale po kolejnym odświeżeniu to samo. Taki bug niewykryty? No żesz. Dawać mi tu patcha! Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Dobra, gram od wczoraj. Nie wiem co mam napisać... jestem wzruszony, doczekałem się! Prawdziwy next-gen! Żadne GoW, Srow, Crysis, nic, nie posiada tak za(pipi)istych akcji, grafiki, szczegółów i miodności. Wiecie że w każdej łusce widać dziurę od iglicy, "wnętrze" itd. ? . Niesamowite! Grać nie umierać. Niech sobie fanboye piszą co chcą. Chodźby mi sam Master Chief groził ?pałą? nie zmienie zdania że KZ2 to najpiękniejsza gra w jaką dane mi było grać. Dźwięk to samo. BOOOOŻE BOOOOOOŻE! Cytuj
owca 3 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Orientuje się ktoś jak się ma sprawa dostępności Killzone 2 z filmem w krakowskim Saturnie? To ja kupowałem parę minut przed 12 i sprzedawca twierdził, że zestawów z filmem jest jeszcze 2szt, na pytanie ile sama gra-powiedział, że cena jest taka sama jak z filmem. Szkoda bo z tego co tu czytam to w innych miastach ta cena to 169zł no ale co robić Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Ja nie wiem po co ludzie się bawią w pre-ordery, zamawiają grę po sztywnej wysokiej cenie po dwa tygodnie wcześniej, a w dniu premiery bez czekania można spokojnie w każdym większym mieście grę dostać przynajmniej po takiej samej cenie (nie mówię tu o ludziach z małych miejscowości). W Szczecinie grę można było kupić już w sobotę :-) Nie wiem czy Kalisz to mała miejscowość (coś około 110tys. mieszkańców) ale właśnie wróciłem z MM gdzie spotkałem dwóch czytelników tego forum. Killzone 2 oczywiście był ale pracownik powiedział że nie może go nam sprzedać (choć egzemplarze które były miały już nabitą cenę LOL ) bo dostał takie wytyczne "z góry" że K2 można będzie kupić za tydzień jak do gazetki trafi. Razem z kolegami z tegoż forum stwierdziliśmy że większej paranoi nie widzieliśmy. W Carrefour nie ma i nie wiedzą gdzie będzie. Oczywiście K2 można było już w moim mieście kupić w poniedziałek w Euro - za 259zł. Empik nawet nie wie czy coś dostanie w Kaloszu Miałem bardzo sceptyczne podejście do tej gry i się ono pogłębiło po zagraniu w Demko. Tym razem chyba powiem sobie pass a reszcie życzę udanej gry To jest chyba przykład JAK NIE POWINNO się przeprowadzać premiery i za to wielkie faki dla $ony bo to trochę dziwne że są miejsca gdzie grę można dostać tydzień wcześniej a są miejsca gdzie nie ma jej wogóle Trza było złożyć pre-ordera i mieć "w nosie" filmy czy koszulki. Cytuj
XMati 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Witam Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa w Katowickim Saturnie ? Chodzi mi głównie o zestaw z filmem, bo nie wiem czy opłaca się jeszcze dziś jechać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi