Xymek 62 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Ja sie tam ciesze ze udalo mi sie dorwac 23ciego przed wyjazdem do Francji (swoja droga cieszcie sie bo w PL sa naprawde extra ceny na gry). Zaplacilem co prawda 220zl ale biore gry na fakture wiec cena mnie nie przeraza :] . Co do samego Killzona - singiel bardzo dobry, pierwszy etap w porownaniu do innych wyglada najgorzej ale i tak wymierza niezlego kopniaka w potylice multi - pogralem zaledwie kilka meczykow, mapki fajnie zaprojektowane, ale w grze jeszcze duzo chaosu bo czlowiek nie wie co gdzie i jak... Zobaczymy co bedzie dalej :] Cytuj
mrozik_pl 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 (edytowane) Nie wiem o jakich dropach wy mówicie... Chyba, że macie na myśli te chwilowe loadingi? Chyba o to im chodzi lol sorry za dwa posty pod rząd a tam wy chyba nie wiecie co mowicie:] gra jest prze cudna i nie chce mi sie sluchac jak ktos mowi ze jest kiepska bo cos tam. zobaczymy na koniec roku jak zgarnie nagrody za najlepsza strzelanke wtedy pogadamy i wasze zdanie bedzie takie tyciiiiiiiiiiiiii. bo wasze zdanie sie nie liczy a grupa fachowcow nie moze sie mylic na temat tego ze gra jest cudowna, tyle mam do poiwedzenia na ten teman, mozecie pisac co chcecie ale i tak mnie to nie rusza:] Zapraszam na Multi :]:]:]:] Edytowane 25 lutego 2009 przez mrozik_pl Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 dzień z Killzone2 na dzisiaj się u mnie zakończył rano 10.00 około 15-20 osób wokół lekko szokniętych pracowników katowickiego Saturna, jak ktoś był pozdrawiam to ja się pytałem "co tu dajo?"oczywiście filmu nie było i pies z nim (odbiorę w piatek). Kolejka do kasy 2 czynne stania na 5-7 minut. Potem 4 godziny i 3 plansze na Veteran i jeden "męcz" multi (kufa trza skilla, widziałem Yeti to Helgast ;0 ). Pozytywnie, warto było czekać, klimat wojennego strzelania. Żal mi tylko że jutro wyjazd do HQ, ale 2 dni przerwy jeszcze zaostrzą zabawę. Tekstur nie oglądałem, grałem jedyne błędy jakie zauważyłem to stosik z łusek w powietrzu i ślady po kulach w powietrzu. Totalnie nie przeszkadzające w grze, no może jeszcze kilka przenikających się obiektów - można zajrzeć do środka Rico - facet jest pusty w środku. Co do multi bez problemu łączy, ale ludzie juz mają skilla ... jak zwykle mnie oczywiście bieżączka dolegiwała polegająca na wywaleniu magazynka dookoła przeciwnika - dajcie mi z tydzień moze 2. No i to co xymek trza się nauczyć map Cytuj
killdante 5 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Jezeli komus gra sie nie podoba to zadna nagroda albo grupa fachowcow jak napisales tego nie zmieni... Cytuj
.... 2 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 wychaczylem kolekcjonerke w empiku w katowicach za 209 ale nie słyszałem o żadnej promocji z dodatkową grą ani koszulką, no cóż szkoda trzeba bylo zapytac jesli pytales i ludzie rozkladali rece to trzeba bylo siegnac po ta empikowa gazetke, tam jest napisane cos na ten temat jesli nie spisz na kasie to wroc do empiku i powinienes sie z nimi dogadac, ja kiedys mialem podobna sytuacje z promocja na platyny na ps2 od ea, kupilem burnouta3 i na drugi dzien sie dowiedzialem ze za zlotowke druga gra gratis, paragon w dlon i wrocilem z burnoutem 4 aha, ja tez dropow animacji nie mam mozliwe, ze dlatego, bo jak glupi zamowilem preordera i gry jeszcze nie mam dobrze, ze u mnie w empiku cena 239 bo za dwie stowy plus platyna pewnie bym sie skusil i kombinowal co zrobic z gra ktora przyniesie mi jutro (oby, oby) listonosz Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 facet jest pusty w środku. No na glebokiego typa nie wyglada... Cytuj
east 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Empik Olsztyn - 209zł za Killzone w Metalowym pudełku plus Platyna za 1 grosz... lepszej promocji na nowość w dniu premiery ciężko znaleźć... Cytuj
krisHGT 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Jak ktoś jeszcze nie zanabył swojej kopii gry, to niech się wbija do Empika. Tym razem - o dziwo! - mają dobrą promocję. Za 209 pln dostejesz: wydanie kolekcjonerskie gry (steelbook), koszulkę KILLZONE 2 (niestety tylko rozmiar L) oraz do wyboru gra z edycji platynowej za 1 grosik. Acha, jak wygląda koszulka to zapraszam do znanego serwisu aukcyjnego, wystawiłem swoją bo na mnie za mała!! Cytuj
przema 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 matko boska ciśnienie macie jak dzieci z gimnazjum. A to, że było po 12 stej, a nie przed 10 tą, a to 159 zł a nie 167 zł a to że wysyłka a nie MM, a to że w pierwszy dzień komuś się nieudało zagrać online. Ten temat, powinien być dawno zamknięty bo to co się w nim wyprawia przyprawia o mdłości. Ja tam sobie spokojnie odczekam, pójde w połowie marca na giełdę w kato, zakupie za 140 zł i będe sobie spokojnie grał, bez nerwów, sztucznej podjarki i bezsensownej próbie udowodnienia całemu światu, że to jest najelpsza czy najgorsza gra wszechczasów. A na online jak zwykle nawet nienasmarkam, bo dla mnie to żadna rozrywka. Cytuj
Onikage. 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 gra nie instaluje się na dysku prwda? Cytuj
Szarku 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 A teraz wyjdź i zamknij drzwi... Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Macie jakiś tutorial żeby wejść do MULTI? No za cholere nie mogę się podłączyć. Myślałem, że to może coś z netem, ale CoD5 chodzi, LBP chodzi więc nie wiem w czym problem. Ktoś coś mówił o jakichś filtrach, a co to i jak to założyć? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Ja mam to samo, nie moge sie polaczyc albo wyskakuje blad 931 - pewnie przeciazenie sieci. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 (edytowane) To ja dałem d**y xD. Nie no żartuję, kupiłem w sklepie PE za te 219 bo już nie chciało mi się pytać tych przeinteligentych panów z Empiku kiedy będzie KillZone 2, może i już jest, może i w steelbooku, może i z platyną za grosza, w każdym razie mam już u siebie grę, jeszcze nie odpalałem. Pogram trochę i napiszę co i jak . Edytowane 25 lutego 2009 przez marcin0903 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Kupiłem wraz z filmem w Kieleckim MM Po ok. 4h singla stwierdzam jedno, najlepsza gra akcji(FPS) tej generacji, zarówno pod względem Audio-Video jak i doznań, grafa w chyba 4 rozdziale, podczas burzy :o Jedyny błąd jaki wychaczyłem to nie zawsze super detekcja kolizji helgów, Ci z szybkostrzelnym karabinkiem dwa razy mi polecieli na 5 metrów w gore po strzale z rewolweru Ma moc hehe. W multi zagrałem jeden mecz, totalnie brak mi skilla, ale nadrobi się. Aa i gram na Elite, trudno jest, czyli super, SI daje rade!!! Mój kompan rozj.ebał mnie gdy strzelał do wroga przez szparę pomiędzy dwoma kontenerami Czerwonoocy nie są gorsi, skurczybyki kilka razy mnie nożem zachlastali z zaskoczenia Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 jak się do chu.ja wacława zaprasza ludzi do meczy by graliśmy w jednym teamie?!.Wildzę tylko opcji dołączenia do meczu gdzie gra człowiek z mojej friendlisty ale to i tak nie gwarantuje,że zagramy po jednej stronie(bo losowo dobiera frakcje).Tak samo jak zakładam pokój do meczu-nie widzę opcji zapraszania ludzi do gry.... Co do dropów-w singlu nie zauważyłem choćby najmniejszego,a jestem w 4 akcie.Co pewnien czas gra zfreezuje na 1 sekunde by doczytać coś z płytki.Multi chodzi również płynnie z tym,że widać od razu ,że to nie jest 60fps jak w cod4. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Ja pier%%%% co za balas ,darmowy online robi swoje, jak nie błąd to Cię z meczu wyj%^$# Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 (edytowane) Ja pierdziele, ale jestem głupia! Myślałam, że przy Killzone Sony się spisze i serwery wytrzymają. A tu (*#%&(*% Wywalanie z serwera, wywalanie z meczu, zawieszanie konsoli. BRAWO SONY !!! (pipi)y PSN darmowy... Pewnego dnia się miarka przebierze i pierdzielne tym złomem przez okno. ps. grę wzięłam dzisiaj z saturna katowickiego z filmem helikopter w ogniu na bluray, razem 199zł Oferta sklepu PE - żenada. Nawet w Empiku 28 lutego do gry w cenie 209zł będą dodawali grę z platyny na PS3. Edytowane 25 lutego 2009 przez Wieslawa Cytuj
Gość Soul Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Kpina ,w dzień premiery H3 nie było żadnych problemów. Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Piedole to multi narazie... Nie zagrałem jeszcze ani jednego mecza i jestem wkurzony. Sony nie źle się zbłaźniło dzięki MULTI... Miejmy nadzieję, że naprawią swój błąd do Piątku ;/ Cytuj
Sig 395 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Przepraszam, że śmiem czepiać się. Przecież to KILLZONE 2, ON MUSI BYĆ BEZBŁĘDNY! Grałem w demko i mówię, co o nim sądzę. Oprócz masy genialnych rzeczy (jak oświetlenie czy klimat i fun ze strzelania), są też i niedociągnięcia. Tyle. Ludzie, nie mówię o dropach pokroju GTA, animacja nie wyciąga jednak 30 fps ciągle, dropy widziałem przy rozwalaniu mostu czy strzelaniu z bliska. Grałem tylko na jednej PeeStrójce, może rzeczywiście coś z nią jest, choć z innymi grami radzi sobie znakomicie. po prostu olewaj trolli. Trolle chca zaistniec na tym wlasnie polega trollowanie. Dlatego już od dłuższego czasu po prostu olewam Twoje wypowiedzi ^_^. Omg (pipi)j dzieciaku ;/////// Cytuj
z3r0 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Witam Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa w Katowickim Saturnie ? Chodzi mi głównie o zestaw z filmem, bo nie wiem czy opłaca się jeszcze dziś jechać Zadzwoń sobie mam bezpośredni tel. pod który sam dzwoniłem - 032 603 82 32 Cytuj
ErgoProxy 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 nie biorą opłaty za PSN to i serwery skromniejsze ale na pewno naprawią tyle, że trzeba będzie pare dni poczekać... przynajmniej single jest za(pipi)isty ! więc daruje Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 XMati z tego co wiem to filmy dostają tylko osoby będące na liście. Ja byłem i film otrzymałem. Jak wychodziłem to była ostatnia kopia, może jeszcze coś mieli ale nie wiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi