ShtaS 174 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Ale np. dziś w Emipku w Galerii Bałtyckiej widziałem, że edycje kolekcjonerskie były przecenione z 239 na 209zł. W środę za 209zł można tam było kupić tylko wersje zwykłe. Dziś wersji zwykłych nie było. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Zagrałem trochę w multi(Search and Destroy) i nie wiem,albo to ja jestem taki dobry albo oni zbyt słabi,bo już po pięciu minutach byłem drugi w meczu Skończyłem jedną rundą i wyszedłem,bo kolega chciał pograć w Motorstorma Rzeczywiście trochę mało mamy naboi,ale nie wiele ich trzeba by posadzić naszego wroga na glebę Cytuj
Gość Soul Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 A mi się gra co raz lepiej, miałem już naprawdę kilka bardzo dobrych meczy, typu 60 fragów 20 Deathsów, pierwszy w tabeli itp Co do celowania, to w życiu nie widzałem gry w której było by to tak trudne jak tu jest! masakra, ale po mału jest co raz lepiej:) A shotgun jest mega prze*&^%* zabija z takich odległości że szok Biorę się za tę grę Bardzo poważnie. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Pograłem trochę, przeszedłem kilka misji i gra jest dość odmienna w stosunku do takiego CoDa - w tym drugim możesz w(pipi) się na pałę w paczkę 5 niemców/arabów na Veteranie i ich rozwalić (nie zawsze, ale jednak), zaś w K2 jest to zupełnie inna bajka, musisz pościągać dla Ciebie niewygodnych przeciwników i potem sruuu na nich, choć i tak jest ciężko (mówię o Weteranie i Elite), gdyż jak przeciwnik będzie za tobą masz nikłe szansę na zabicie go (trochę dostaniesz od tego co zabijesz no i resztę od tego za plecami). Grafika - omfg, nic dodać, nic ująć. Celowanie, zgadza się dość trudne, choć często bez problemu plasuję się na pierwszym/drugim miejscu w teamie na multi. Swoją drogą spotkałem pewnego buga, gdy musiałem podłożyć 4 ładunki w pewnej misji i potem je wysadzić to gdy chciałem nacisnąć detonator nic się nie działo ;/. Dopiero po ponownym wczytaniu części levelu (nie checkpointa) było ok. Tak sobie w sumie rozłożyłem granie na 3 przejścia. 1 - tak o na luzie, Weteran, potem szybki playthrough na najłatwiejszym w celu zebrania inteli, postrącania tarcz i przejścia bez śmierci i na koniec Elite - mam nadzieję, że nie zabraknie mi zapału . Ktoś chętny by pograć na multi? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 (edytowane) 30 tyś Killzone2 sprzedanych w dwa dni w Polsce. http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,6328...ne_w_2_dni.html Mega wynik jak na polskie realia.Brawo :)W Polsce do października 2008 sprzedano 50tyś konsol PS3,jeśli liczba dziś wynosi nawet koło 80-90tyś to co trzeci posiadacz PS3 w naszym kraju kupił Killzone2!!! Edytowane 27 lutego 2009 przez Ficuś Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 (edytowane) Też macie błąd 10?Wywala mnie z online.Jutro na tv4 o 12 jest recenzja K2,alez zapowiedzi słychać ze są nią podjarani na maxa. Edytowane 27 lutego 2009 przez Litwin25 Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 (edytowane) A mi się gra co raz lepiej, miałem już naprawdę kilka bardzo dobrych meczy, typu 60 fragów 20 Deathsów, pierwszy w tabeli itp Co do celowania, to w życiu nie widzałem gry w której było by to tak trudne jak tu jest! masakra, ale po mału jest co raz lepiej:) A shotgun jest mega prze*&^%* zabija z takich odległości że szok Biorę się za tę grę Bardzo poważnie. Ha, a jednak! IMO CoD4 przebija pod każdym względem, ale z Halo 3 nie ma szans. Tzn. jest to zupełnie inna rozgrywka niż w H3, ale dla mnie seria Halo chyba zawsze pozostanie sieciowym fps nr. 1 I jeszcze jedno, shotgun jest do poprawki, przeciez to jest taka mała bazooka! (sic) Ale koniec tego słodzenia, jak ta gra jest super Ja mam pytanie do GG, co za kretyn wymyślił taki, a nie inny system rankingowy, i co za kretyni go zatwierdzili!? Ludzie zakładają gry (zazwyczaj na hasła) i się nawzajem podkładają nabijając sobie statystyki (i to chyba z tego forum). Ku.r.wa co za lamerstwo! Z BOTami też można nabijać doświadczenie? Bo zauważyłem, że też niektórzy lubią sobie pograć z konsolą <_< Custom games w ogólne nie powinny się liczyć do rankingów. Powinno być tak jak w R2 czy H3. Muszą coś z tym zrobić, usunąć wszystkim statystyki (nawet tym co nie oszukują) i wrzucić do gry tryb rankingowy. Ta gra ma mnóstwo opcji, można przeglądać najlepszych graczy, czy też klany z danego dnia, tygodnia, miesiąca. Zobaczyć jakie turnieje nadchodzą i się zapisać (wszystko z poziomu gry!), a tu spie.r.d.o.lili tak ważną rzecz! <_< No to wyrzuciłem to z siebie Edytowane 27 lutego 2009 przez YETI Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 (edytowane) z botami ponoć nie można... czytałem gdzies... a ogolny komentarz w tej sprawie. Wychodzi brak doświadczenia GG... Edytowane 27 lutego 2009 przez Zeratul Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Właśnie przeczytałem na innym forum, że można, cytuje "Najwiekszym bledem jest nabijanie XP na BOTACH!! gralismy z 2 kumplami, reszta boty na easy, i nabilismy 5 leveli w 20 minut. paranoja. 2 dni ostrego grania i ostatnia range generala wszyscy beda miec. powinni to poprawic" 1000 x LOL Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Moge prosic o jakis 10min gameplay na multi w HD? :} Cytuj
albz74 0 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Właśnie przeczytałem na innym forum, że można, cytuje "Najwiekszym bledem jest nabijanie XP na BOTACH!! gralismy z 2 kumplami, reszta boty na easy, i nabilismy 5 leveli w 20 minut. paranoja. 2 dni ostrego grania i ostatnia range generala wszyscy beda miec. powinni to poprawic" 1000 x LOL Już nie można. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Właśnie przeczytałem na innym forum, że można, cytuje "Najwiekszym bledem jest nabijanie XP na BOTACH!! gralismy z 2 kumplami, reszta boty na easy, i nabilismy 5 leveli w 20 minut. paranoja. 2 dni ostrego grania i ostatnia range generala wszyscy beda miec. powinni to poprawic" 1000 x LOL juz wiem gdzie to wyczytalem... http://www.ps3site.pl/killzone-2-wywiad-z-...m-downie/14829/ - Czy będzie można dostać punkty za gry prywatne? Tak, ale tylko jeśli grasz z ludźmi. Za botów punktów nie będzie. Oj GG... ech... Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 (edytowane) ehhh kz2 jakims dziwnym trafem wpadl mi razem z 'helikopterem w ogniu' do koszyka w mm... ale ja nie o tym... mam problem z logowaniem na killzone.com wywala mi blad przy wpisywaniu loginu i hasla z psn'a... to normalne i mam probowac do skutku? ehhh teraz [podczas pisania posta] sprawdzilem jeszcze raz, nawet strona juz nie dzialczy M503 Error: Killzone Command Center Unavailable faaaajnie Edytowane 27 lutego 2009 przez Coati Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Moge prosic o jakis 10min gameplay na multi w HD? :} Tu masz gameplay z wszystkich klas postaci, ale z bety. http://www.gamersyde.com/game_1306.html Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Co tu dużo mówić - multi jest po prostu świetne:) Śmiem nawet twierdzić, że najlepsze ze wszystkich gier, które do tej pory się ukazały. Grywalność jest OGROMNA - czysty miód:) Chciałbym już pograć w kampanie, ale niestety nie doszedł mi jeszcze kabel (który zamówiłem w niedziele...), a nie chcę przechodzić kampanii na zwykłym TV:P Z tym że nawet na SD grafika jest bardzo ładna, ale lepiej poczekać, i zagrać w HD:] Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 (edytowane) Właśnie przeczytałem na innym forum, że można, cytuje "Najwiekszym bledem jest nabijanie XP na BOTACH!! gralismy z 2 kumplami, reszta boty na easy, i nabilismy 5 leveli w 20 minut. paranoja. 2 dni ostrego grania i ostatnia range generala wszyscy beda miec. powinni to poprawic" 1000 x LOL Już nie można. Już to poprawili? No to dobrze. Teraz niech skasują wszystkim statystyki i wrzucą tryb rankingowy mam problem z logowaniem na killzone.com wywala mi blad przy wpisywaniu loginu i hasla z psn'a... to normalne i mam probowac do skutku? Na pewno wpisujesz dobrze? Ja z tym nie mam żadnych problemów. Edytowane 27 lutego 2009 przez YETI Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Co tu dużo mówić - multi jest po prostu świetne:) Śmiem nawet twierdzić, że najlepsze ze wszystkich gier, które do tej pory się ukazały. Grywalność jest OGROMNA - czysty miód:) Chciałbym już pograć w kampanie, ale niestety nie doszedł mi jeszcze kabel (który zamówiłem w niedziele...), a nie chcę przechodzić kampanii na zwykłym TV:P Z tym że nawet na SD grafika jest bardzo ładna, ale lepiej poczekać, i zagrać w HD:] heh grafika na sd... nawet nie chce wiedziec jak to wyglada... w mm gralem na 32' lcd sony w to... tylko, ze jakis mistrz podlaczyl konsole zwyklym kablem av >.< i hmmm wygladalo to "nieporadnie" Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 A widzieliście tryb WIDZ gdy np serwer jest pełny. Wchodzisz wtedy do gry i ogladasz akcje z kilku kamer albo z oczu jakiegoś zawodnika i na dodatek słyszysz wszystko co się dzieje na planszy. Fajna sprawa takie KillzoneTV ^_^ Multi jest za(pipi)iste i jak ktoś już tu pisał że od czasów CoD żadna gra w multi mnie nie wciągnęła 8) No i premiera już w USA w toku a serwery nadal stabilne to cieszy ^_^ A i chciałem dodać że fajnie sie grało z Yetim na serwerze POLSKA Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 A widzieliście tryb WIDZ gdy np serwer jest pełny. Wchodzisz wtedy do gry i ogladasz akcje z kilku kamer albo z oczu jakiegoś zawodnika i na dodatek słyszysz wszystko co się dzieje na planszy. Fajna sprawa takie KillzoneTV ^_^ Multi jest za(pipi)iste i jak ktoś już tu pisał że od czasów CoD żadna gra w multi mnie nie wciągnęła 8) No i premiera już w USA w toku a serwery nadal stabilne to cieszy ^_^ A i chciałem dodać że fajnie sie grało z Yetim na serwerze POLSKA za wczesnie by to osadzac, dzieciaki jeszcze w szkole... EST (u mnie) dopiero 2pm... a im dalej na zachod, tym wczesniej. Jezeli serwery przezyja szturm za jakies 5-6h i sobote, to zwroce honor Sony i PSN. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Czy w killzone 2 są serwery tak jak w resistance na które się wchodzi czy tylko wybiera się tryb gry (np.:Team Deathmatch) i automatycznie wybiera ci grę (tak jak w cod 4/5)? Cytuj
Grabar 5 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 najpierw ustawiasz kryteria wg których ma Ci szukać gry, potem dostajesz liste serwerów z iloscia graczy i trybami Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 (edytowane) Co to za update 1.11? Ma 16MB... Ktoś wie? Edytowane 27 lutego 2009 przez Kyo Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 (edytowane) Chyba kogos zmuszono by wrzucil Xa do kosza bo reka mu sie trzesla i zdjecie wyszlo niewyraznie Gry Online http://75.125.47.18/filmy/goltv/500_312_49237576.wmv 6.25 - mowia ze do sklepow poszlo 30k sztuk a nie sprzedalo sie Edytowane 27 lutego 2009 przez signap Cytuj
Prezes666 10 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Zajechałem sobie dzisiaj do Carrefour-a, i co sie okazało mieli killzona 2 za 169zł .Wszędzie bym sie takiej ceny spodziewał ale nie w Carrefour. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi