Litwin81 1 155 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Spieszyłem się i zapomniałem poza tym nie chciałem by ktoś z nim zżyty dostał ataku serca grając Cytuj
afek 0 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 witam, ruszyla nowa inicjatywa, chcemy razem z graczami stworzyc najwiekszy polski serwis dotyczacy killzone2, chodzi o opis uniwersum, tips&triks, grafiki, tutoriale , newsy ze swiatka a w przyszlosci za, jakis miesiac pragniemy doprowadzic do zrzeszenia wiekszosci polskich klanow grajacych w ta gre i stworzyc lige, na wzor tej ktora prowadzimy juz prawie od roku w Cod4. Strona wystartowala dzis w nocy , mozna ja znalezc pod adresem http://www.ps3liga.pl . zapraszamy wszystkie osoby ktore chca miec swoj udzial w tworzeniu spolecznosci killzone2 w naszym kraju pozdrawiam Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Wczoraj wieczorkiem zagrałem na Polskim serwerze.....(chyba u Boro), nigdzie na żadnym serwerze nie było takiego chaosu! 32 bydła biegało gdzie chciało na mapie na pustyni(czyli miejsca było dużo), ku.rwa ISA postawili działka przed naszym spawnem i punkty respawnu, i sobie nabijali punkty nosz kur... po za tym pełno szpiegów, snajperów(była szansa grania snajperką z moim poziomem), graliśmy chyba wszystkie wyzwania po kolei Na następnej mapie było lepiej na szczęście, ale i tak Polacy to zawsze cwaniacy taka prawda. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 A dla ludzi o super mocnych nerwach Show... http://zeratulpl.blogspot.com/2009/02/kill...owshowshow.html Za(pipi)iste show...nie chce mi sie nawet liczyc ile tam jest mega baboli w tym filmiku...usmialem sie na maxa ...choc sam grajkac w kampanie mialem chyba szczescie bo nie trafialem na cos takiego... Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 odpalcie sobie jakąś plansze w multi i nie dołączajcie do gry tylko wybierzcie opcję"dołącz jako widz".Wbiłem się tak wczoraj na planszę będąca multiplayerowym odpowiednikiem lokacji z 1 misji.Przełączałem kamery,które dodatkowo można obracać analogiem i oniemiałem-np kamery nr1 i 3 pokazują na raz całą lokację gdzie biega 32 graczy i okolicę-wszystko jest w 3d,genialnie wykonane,nawet elementy bardzo daleko od planszy,dodatkowo mnóstwo źródeł światła,cienie,woda,zero uproszczeń i cały czas stabilna animacja-OBŁĘD btw.w kampanii czuć sporo inspiracji filmami o Obcym-nie tylko wykonanie pojazdów(transportery ISA,Helgastów) ale nawet etap na statku i wykonanie korytarzy i gra oświetlenia to często wypisz wymaluj sceneria drugiej części filmu Aliens.Nawet pojazd w 8 etapie to też poniekąd zabawka z filmu.Miodzio Cytuj
szajbz 0 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 (edytowane) In patch 1.11, players can no longer add bots to online games as Guerrilla has noticed that some players have been fighting against low-end bots to increase their experience points. Guerrilla says this is just a temporary solution, though, and a more permanent one is "forthcoming". -www.qj.net Krótko mówiąć koniec expienia na botach A to dla niektórych Edytowane 28 lutego 2009 przez szajbz Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 To ten wczorajszy patch? Wydaje mi się, że zmienili nieco sterowanie, musiałem zmniejszyć czułość gałek (może sie mylę) Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 (edytowane) In patch 1.11, players can no longer add bots to online games as Guerrilla has noticed that some players have been fighting against low-end bots to increase their experience points. Guerrilla says this is just a temporary solution, though, and a more permanent one is "forthcoming". -www.qj.net Krótko mówiąć koniec expienia na botach ja bym zresetował rankingi bo czołówka rankingu ma już tak wyśrubowany ratio i punkty dzięki grze od premiery na botach,że nigdy już się ich nie dogoni i do końca ranking będzie o du.pę rozczasł Edytowane 28 lutego 2009 przez Ficuś Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Wuja, nie po to przez 14 H zapierdzielełem zeby być przy końcu żeby teraz zresetowali wszystko. Powinniście wiedzieć że statystyki i rankingi zawsze są (pipi) warte tak naprawdę. Ni powinno się na to zwracać uwagi nawet. Online Wam też nie działa w tej chwili? Cytuj
szajbz 0 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Napisałem na boardsus.playstation.com żeby Seb dał full changeloga patcha 1.1, zobaczymy czy odpisze Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Ja tam długo walczyłem o swój profil,nie za bardzo mi siępasi reset. Cytuj
Jazdaone 3 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 u mnie multi tez nie dziala. dopiero teraz zauwazylem ze w multi mozna przelaczac kucanie na on/off Cytuj
Grabar 5 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Mi też wyskakuje błąd. W międzyczasie oblukałem reckę KZ2 na TV4 i kolesie nawet odnieśli się do podsumowania z Extrima "Należy zgodzić się ze stwierdzeniem, że Killzone 2 to Halo i Gearsy razem wzięte". Co do reseta to szkoda mi tych co uczciwie pracowali, dla całej reszty "Fast XP" itp to już nie :> Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Kuna,zapomniałem obejrzeć musze powtórke znaleść Cytuj
(BaT) 1 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Oficjalna strona Killzone.com też nie działa , czyli coś majstrują Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 (edytowane) GRAM TV dali 10 P.S. Ostatni level mi został Edytowane 28 lutego 2009 przez szymuR1920 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 (edytowane) In patch 1.11, players can no longer add bots to online games as Guerrilla has noticed that some players have been fighting against low-end bots to increase their experience points. Guerrilla says this is just a temporary solution, though, and a more permanent one is "forthcoming". -www.qj.net Krótko mówiąć koniec expienia na botach Hmmmm..... to dziwne bo gralem wczoraj mecz, w ktorym bylo troche botow, to bylo juz po instalacji patcha. Edytowane 28 lutego 2009 przez saptis Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 (edytowane) Boty mogą być, ale po zabiciu bota nie naliczy ci XP. I nie rozumiem co to za przyjemność grac z botami. Edytowane 28 lutego 2009 przez YETI Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Wczoraj wieczorkiem zagrałem na Polskim serwerze.....(chyba u Boro), nigdzie na żadnym serwerze nie było takiego chaosu! 32 bydła biegało gdzie chciało na mapie na pustyni(czyli miejsca było dużo), ku.rwa ISA postawili działka przed naszym spawnem i punkty respawnu, i sobie nabijali punkty nosz kur... po za tym pełno szpiegów, snajperów(była szansa grania snajperką z moim poziomem), graliśmy chyba wszystkie wyzwania po kolei Na następnej mapie było lepiej na szczęście, ale i tak Polacy to zawsze cwaniacy taka prawda. też tam grałem, ładny wjazd na chatę nam zrobili, nie dało się wyjść z respawna ;o Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 (edytowane) No to wszystko jasne. Jesli chodzi o granie z botami to moze sie przydac do cwiczen w klanie: Zakladamy mecz: Ludzie vs. boty i cwiczymy taktyki klanowe. Edytowane 28 lutego 2009 przez saptis Cytuj
Gość Soul Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Ale poważnie to tego co dał Zeratul, są czasami takie momenty że walisz do typa a on nic :???: (Ze Snajpy central w głową i wafel) Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Boty mogą być, ale po zabiciu bota nie naliczy ci XP. I nie rozumiem co to za przyjemność grac z botami. Własnie co mnie zdziwiło naliczało normalnie XP Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Pograłem wczoraj w nocy w multi i bardzo mi przypadło do gustu . Ostatnie moje multi w FPS-ie to była pierwsze cześć Resistance w której ginęło się co kilka sekund. Tutaj tymczasem plansze są rozleglejsze zarówno w pionie jak i poziomie. Gra jest bardziej taktyczna, dużo przesmyków, ścieżek, można próbować, zachodzić przeciwników z różnej strony. No i tryby rozgrywki są ekstra szczególnie jak są dobierane losowo Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 (edytowane) Boty mogą być, ale po zabiciu bota nie naliczy ci XP. I nie rozumiem co to za przyjemność grac z botami. Własnie co mnie zdziwiło naliczało normalnie XP Wczoraj przed patchem Ja mam taką prośbę, jeżeli zakładacie grę, to darujcie sobie mecze do 32 graczy, może 2-3 mapy nadają się do tylku graczy. Na innych to jest tylko i wyłącznie zadyma i zero przyjemności z gry. PS. Powinno się zakazać używac bazookie i granatnika. Najlepsze jak jakis kretyn biega i wali cały czas z bazookie, pewnie inaczej nie potrafi nabić fraga W jakiś poważniejszych turniejach na bank te bronie będą wykluczone. Edytowane 28 lutego 2009 przez YETI Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi