Texz 670 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 (edytowane) @Chaciu, jeżeli nie widzisz znaczka w ustawieniach gammy, ustaw w ustawieniach konsoli RGB Full Range na off i pobaw się głębią koloru telewizora, żeby ten był widoczny. Na niektórych TVkach z RGB Full Range nie da się normalnie grać. btw. KZ2 ruszam na jak najmniejszym Sharpness. Gra wtedy wygląda jak masełko, zero ząbków, żywy film kurka mać. Edytowane 2 marca 2009 przez t3xz Cytuj
Psykoman 187 0 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 wlaczam multi i co widze piekny komunikat ze bylem jednym z 10% najleprzych graczy w tym tygodniu odznaka Valor Citation jest w mojej kolekcji Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 wlaczam multi i co widze piekny komunikat ze bylem jednym z 10% najleprzych graczy w tym tygodniu odznaka Valor Citation jest w mojej kolekcji Wpis 8) Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 (edytowane) Ciekawi mnie jaki byl budzet tej produkcji; + jezeli mozna prosic o jakies wiarygodne zrodlo. Edytowane 2 marca 2009 przez theGrimReaper669 Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Nie chodzi nawet o ich użyteczność - raczej to, jak wchodzą na dolnym triggerze. Jak wciśniesz go krótko, to nie nastąpi wyjęcie zawleczki i rzut, a tak powinno to wyglądać. Musisz dłużej przytrzymać przycisk, by w ogóle ten granat móc rzucić, co w multi (w którym liczy się każdy ułamek sekundy) jest bez sensu. Co więcej granaty wcale by tak nie latały, bo nie ma się ich dużo, więc nie przesadzajmy. Po prostu chodzi mi o uproszczenie systemu rzutu, który w multi się nie sprawdza. A ja dla odmiany sie nie zgodze Nie wiem, moze to dlatego, ze kiedys sporo gralem w CSa, ale strasznie sie przyzwyczailem do wolnego rzucania granatow i rozwiazanie z KZ2 mi jak najbardziej odpowiada (strasznie nie podoba mi sie ich rzucanie w CoD4 - naciskamy i juz, nie da rady go potrzymac chwile w rece i dopiero rzucic). Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 (edytowane) Krążą plotki o 60 mln Euro Edytowane 2 marca 2009 przez Mr. Blue Cytuj
Chaciu 0 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Chaciu moje ustawienia to: TV (40W4000): Tryb obrazu: Standardowy Podświetlenie: 8 Kontrast: 85 Jasność: 63 Nasycenie: 50 Temperatura barw: Neutralne Ostrość: 14 Redukcja zakłóceń: Mała Redukcja zakłóceń MPEG: Wyłączona Zaaw. zwiększ. kontrastu: Małe Żywy kolor: Min Przestrzeń barw: Rozszerzona X.V. Colour: Automatycznie Więcej ustawień w TV typu czerń czy gamma nie wyczaiłem. Na PS3 mam: RGB Full Range: Full Y Pb/Cb Pr/Cr: Off Crosscolor: Off Dzięki wielkie . Nie znam sięza bardzo na tym, ale faktycznie, zmniejszyłem z 15 do 3 Sharpness i po prostu miodziooooo. Gra wygląda fantastycznie. Cytuj
froniu 1 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Krążą plotki o 60 mln Euro Raczej mało prawdopodobne , kiedyś Seb Downie na zadanie pytanie na forum playstation czy to prawda że produkcja kosztowała 60mln Euro odpowiedział śmiechem i tekstem że za niedługo to ludzie dojdą do 100mln... Ja myślę że tak 30-40 mln E to max ile wydali na produkcje Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Mi to tam ryba. Ale nowy Fajnal już ponad 100 mln dolców kosztuje, więc... Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Ale nowy Fajnal już ponad 100 mln dolców kosztuje, więc... źrodło?bo wg mnie to niemożliwa liczba Cytuj
Montray 0 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Wiadomo w jakiej liczbie na calym swiecie sprzedal sie KZ2 ?? Cytuj
da$io 110 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Nie chodzi nawet o ich użyteczność - raczej to, jak wchodzą na dolnym triggerze. Jak wciśniesz go krótko, to nie nastąpi wyjęcie zawleczki i rzut, a tak powinno to wyglądać. Musisz dłużej przytrzymać przycisk, by w ogóle ten granat móc rzucić, co w multi (w którym liczy się każdy ułamek sekundy) jest bez sensu. Co więcej granaty wcale by tak nie latały, bo nie ma się ich dużo, więc nie przesadzajmy. Po prostu chodzi mi o uproszczenie systemu rzutu, który w multi się nie sprawdza. A ja dla odmiany sie nie zgodze Nie wiem, moze to dlatego, ze kiedys sporo gralem w CSa, ale strasznie sie przyzwyczailem do wolnego rzucania granatow i rozwiazanie z KZ2 mi jak najbardziej odpowiada (strasznie nie podoba mi sie ich rzucanie w CoD4 - naciskamy i juz, nie da rady go potrzymac chwile w rece i dopiero rzucic). Z tego co mi wiadomo to w COD4 da się przytrzymać granat przed wyrzuceniem! Rozwiązanie o którym piszesz ma miejsce w RES2 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 z tego co wiem to chyba tylko SCEP się na razie pochwalił ,że poszło 30tyś sztuk Sam z niecierpliwością czekam na wynik bo wg mnie raczej pewne ,że pobije MGS4 Cytuj
SZKD 1 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Porobilem fotki broni z MP.Moze komus sie przyda Czesc 1: Cytuj
Montray 0 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Ja wogole to pecha mam z KZ2 2 dni przed premiera padl mi moj TV ;] Jade na crt 20" Do tego od marca mialem miec normalnego neta (czytaj.. mozna grac elegancko z multi.. mam 1mb lacze ale niestety lacze przeciazone i do 31marca taka sytuacja bedzie ) Nie moge od wczoraj pograc w multi bo mnie wywala co pare minut albo jak tylko chce sie zalogowac.. Znalazlem sposub : robie swoj serwer i goscie dolaczaja do mnie to wtedy moge grac caly czas Mimo tego to jestem bardzo zadowolony z kz2 a jutro jak odbiore swoj tv z serwisu to mam nadzieje ze jeszcze bardziej sie wciagne Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Polska reklama K2 -no no nawet im wyszła,z pewnością lepsza niż LBP http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,6336...Killzone_2.html Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Kolejna straszna kupa w Killzone2|| Gdy grasz mecz klanowy to gdy przeciwnik sie nie stawi a do zagrania jest DM to druzyna ktora jest w grze przegrywa. LOL Cytuj
Janush 224 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 wlaczam multi i co widze piekny komunikat ze bylem jednym z 10% najleprzych graczy w tym tygodniu odznaka Valor Citation jest w mojej kolekcji Wpis 8) U mnie to samo Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 czy ktos wie kiedy zostanie wydana w Polsce ta książka ?? jesli macie jakies dokladne info prosze sie podzielic http://www.empik.com/killzone-2-signature-...Name=BoxRelated Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Czy przejście gry na easy odblokowuje Elite? Bo taki system przechodzenia najbardziej by mi pasował. Cytuj
szajbz 0 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 (edytowane) SZKD wielkie dzięki, przyda sie - z ciekawości z skąd brałeś opis tych broni? Co do kasacji statów - Seb powiedział ze nic nie będą kasować, moderacja zajmie sie jedynie tymi co oszukiwali Wiecej o kolejnych łatkach tutaj <-- Edytowane 2 marca 2009 przez szajbz Cytuj
bieguna 0 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 (edytowane) Panowie, sorry za offtop-a i lekką wiochę ale muszę w taki oto sposób zapodać pierwszego mojego posta w tym temacie. Jest afera i proszę o pomoc. Jaka jest poprawna technika trzymania pad-a od PS3? Dwa paluch lewej dłoni, wskazujący i środkowy jednocześnie na obu lewych trigerach (L1 i L2) czy jak? Wiadomo dlaczego pytam: bo pierwszy raz w życiu działam na PS3 i potrzebuje strzelać z zoom-em kryjąc się :-). Już obcykałem, że w multi można stale kucać bez przytrzymywania L2 ale w singlu nie moge tego tak ustawic (a może się myle). Chciałbym garć z ustawieniem Alt2 dlatego to pytanie. Edytowane 2 marca 2009 przez bieguna Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Alt 2 się wydaje najodpowiedniejsze. Co do mnie - ja oba triggery obsługuję palcami wskazującymi, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia i tego jak Tobie z czasem będzie wygodnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi