grzes_l 9 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Ten respawn i leczenie to zaden bug. Czas sie odlicza TYLKO jako opoznienie respawnu. Odlicza sie zawsze, bo czesto dostanie sie tak, ze zaden medyk nam nie pomoze (headshot, granat pod nogi itp.) i jest kompletnie czarno a i tak sie odlicza zanim bedziemy mogli sie wskrzesic. Opoznienie respawnu to standard w kazdej normalnej grze multi. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Udalo mi sei w koncu przesc miejscowke pod mostem Salamun, w ktorej jest cala masa Helghastow i dzialko przeciwlotnicze. Okazalo sie, ze przeciwnicy po prostu caly czas sie respawnuja, wiec nie ma szans ich wybic, trzeba troche powybijac i przy dobrej okazji przebiec do przodu bo samo strzelanie nic nie da. Nie spodziewalem sie, ze w tej grze beda takie glupie skrypty, odradzajacy sie przeciwnicy to po prostu jakies nieporozumienie. Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Ile zajelo wam przejscie gry (ilosc misji)? Ja wczoraj kupiłem gierke, ale niestety nie moglem sobie dlugo pograc przez koncowke sesji Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Pierwsze przejście ponad 6 H na poziomie Soldier, lizałem ściany i generalnie n00biłem XD. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 (edytowane) SONIAC Zmien ten TAG klanu. Wszyscy wiedza ze POL to Polish Elite Team wiec nie rob wioski i bac bardziej kreatywy Edytowane 3 marca 2009 przez Welna Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Wszyscy wiedza ze POL to Polisch Elite Team wiec nie rob wioski i bac bardziej kreatywy Tak w ogule czemu POL a nie PET ? . Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Gdzie najlepiej nabić trofea za zabicie trzech Helghastów jednym magazynkiem i pięciu jednym granatem i trzech za pomocą headshota z rewolweru? Próbowałem 'z buta', ale coś nie bardzo chciały wchodzić. Cytuj
pickles 0 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Gdzie najlepiej nabić trofea za zabicie trzech Helghastów jednym magazynkiem i pięciu jednym granatem i trzech za pomocą headshota z rewolweru? Próbowałem 'z buta', ale coś nie bardzo chciały wchodzić. Trzech Helghastów jedną serią zabiłem jakoś przypadkowo, nie pamiętam, gdzie to było. Pięciu jednym granatem na poziomie Cruiser na początku jak wjeżdżasz windą na górę i wychodzisz na platformę, po chwili wybucha ściana i w jednym miejscu pojawia się bodajże 6 przeciwników. Trzech za pomocą rewolweru zrobiłem w hangarze (tym, co był w demie). Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Wszyscy wiedza ze POL to Polisch Elite Team wiec nie rob wioski i bac bardziej kreatywy Tak w ogule czemu POL a nie PET ? . Gdy powstawal klan chcielismy aby wszedzie kojazyli nas z Polska, wiec postanowilismy ze teg bedzie POL - jak w kazdej zagranicznej telewizji pod flaga Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 (edytowane) SONIAC Zmien ten TAG klanu. Wszyscy wiedza ze POL to Polish Elite Team wiec nie rob wioski i bac bardziej kreatywy nie bac, a bądź... :catfight: Wszyscy wiedza ze POL to Polisch Elite Team wiec nie rob wioski i bac bardziej kreatywy Tak w ogule czemu POL a nie PET ? . Gdy powstawal klan chcielismy aby wszedzie kojazyli nas z Polska, wiec postanowilismy ze teg bedzie POL - jak w kazdej zagranicznej telewizji pod flaga kojarzyli... Edytowane 3 marca 2009 przez Zeratul Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Gdy powstawal klan chcielismy aby wszedzie kojazyli nas z Polska, wiec postanowilismy ze teg bedzie POL - jak w kazdej zagranicznej telewizji pod flaga Jakie to patriotyczne życzę sukcesów na międzynarodowej arenie. :1pl: SONIAC Zmien ten TAG klanu. Wszyscy wiedza ze POL to Polish Elite Team wiec nie rob wioski i bac bardziej kreatywy nie bac, a bądź... :catfight: Wszyscy wiedza ze POL to Polisch Elite Team wiec nie rob wioski i bac bardziej kreatywy Tak w ogule czemu POL a nie PET ? . Gdy powstawal klan chcielismy aby wszedzie kojazyli nas z Polska, wiec postanowilismy ze teg bedzie POL - jak w kazdej zagranicznej telewizji pod flaga kojarzyli... odezwał się NY Miodek bez urazy Zeratul Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 sie wie... anyway moja recka KZ2 http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=221 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Swietnie Zeratul. Poprawiles moje 2 bledy. Jupi i co teraz Medal chcesz za to? Cytuj
mrozik_pl 0 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Kur.....wa co jest grane, pogram z godzine czasu i trzba konsole restartowac i tak mamy wszyscy co gramy akurat ze soba, juz mnie to doprowadza do nerwicy;/;/ Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Kur.....wa co jest grane, pogram z godzine czasu i trzba konsole restartowac i tak mamy wszyscy co gramy akurat ze soba, juz mnie to doprowadza do nerwicy;/;/ Znaczy co? Zwiechy masz? Ja wczoraj grając w multi zaliczyłem chyba ze 4 i w sumie ch*j wie od czego. Spotkał się ktoś z tym jeszcze? Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Ja w ostatnio rozegranym meczu zaliczyłem zwieche, a dokładnie było to gdzieś w połowie rundy, gdy byłem w trakcie pobijania własnego rekordu (miałem 88 pkt) A ogólnie to miałem już ze 3 takie zwiechy... Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Kur.....wa co jest grane, pogram z godzine czasu i trzba konsole restartowac i tak mamy wszyscy co gramy akurat ze soba, juz mnie to doprowadza do nerwicy;/;/ Znaczy co? Zwiechy masz? Ja wczoraj grając w multi zaliczyłem chyba ze 4 i w sumie ch*j wie od czego. Spotkał się ktoś z tym jeszcze? Multi się sypie?? niedobrze :o sprawdze po 22:00 jak z pracy wrócę Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Kur.....wa co jest grane, pogram z godzine czasu i trzba konsole restartowac i tak mamy wszyscy co gramy akurat ze soba, juz mnie to doprowadza do nerwicy;/;/ Znaczy co? Zwiechy masz? Ja wczoraj grając w multi zaliczyłem chyba ze 4 i w sumie ch*j wie od czego. Spotkał się ktoś z tym jeszcze? To samo zwiechy w multi mam srednio z 3 na 2 dni 2 x dostalem zwieche w momencie kiedy ro zladowal sie hs i wyskoczylo ze jest disconected = zwiecha. Dzisiaj w 5 meczach podrzad wywalalo mnie z milym errorem nr 3 tym razem co zniechecilo mnie do dalszej gry w multi i odpalilem singla. Idzie sie wqr..wic jak za kazdym meczu masz ratio 3:1 i wywala Cie w polowie rozgrywki error 3 i tak 5x pod rzad bajka poprostu Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 (edytowane) Tu nie chodzi o zastrzezony lub nie, Poprostu nie wypada uzywac Tagu klanu ktory na swoja renome w Europie pracowal 1,5 roku. To poprostu jest swinstwo. Tym bardziej ze gosc jest przecienki A tak swoja drogi Kamilu jesli bedziesz wystarczajaco dobry to nie bedziesz musial nic podrabiac. Twoje zgloszenie do rekrutacji mam wiec nie zmuszaj mnie aby skreslic Cie w przedbiegach za niesubordynacje Edytowane 3 marca 2009 przez Welna Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 (edytowane) Wełna nick waszego klanu to jakiś zastrzeżony emblemat czy co jak zrobie klan POL to zapłacę kare ? A nóż twój klan będzie popularniejszy na świecie , i wtedy zobaczymy kto jest oryginalny - hahahahh . Czy wie ktoś kiedy dadzą jakieś nowe mapy ponoć odrazu po premierze mieli dodać mapy z pierwszej części Plota. Szczerze chciałbym taki pack z kampanią Helghastów i dodatkowymi mapami w jednej całości, ach marzenia . Edytowane 3 marca 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
Grabar 5 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 (edytowane) Czeko, nuż. Nóż to jest dobry do siekania helgastów Wełna z tego co tu czytałem to Soniak costam przebakiwal o inwestycji we FragFX'a, wiec moze sie poprawi Edytowane 3 marca 2009 przez Grabar Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Vgchartz podalo juz wyniki sprzedazy KZ2 w Europie do dnia 28 lutego - http://www.vgchartz.com/games/game.php?id=12253 370 tysięcy sztuk to niezbyt powalajacy wynik. No i sprzedaz samej konsoli jakos gwaltownie nie podskoczyla w gore. O ile mnie pamiec nie zawodzi po premierze MGS4 konsol z polek sklepowych zniknelo znacznie wiecej. No, ale coz - miejmy nadzieje, ze wkrotce sprzedaz KZ2 znacznie sie poprawi na naszym kontynencie. Cytuj
mrozik_pl 0 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Kur.....wa co jest grane, pogram z godzine czasu i trzba konsole restartowac i tak mamy wszyscy co gramy akurat ze soba, juz mnie to doprowadza do nerwicy;/;/ Znaczy co? Zwiechy masz? Ja wczoraj grając w multi zaliczyłem chyba ze 4 i w sumie ch*j wie od czego. Spotkał się ktoś z tym jeszcze? no wlasnie zwiechy mam wrrr.......... mam nadzieje ze szybko to naprawia bo to jest cos odnich Cytuj
froniu 1 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 (edytowane) Vgchartz podalo juz wyniki sprzedazy KZ2 w Europie do dnia 28 lutego - http://www.vgchartz.com/games/game.php?id=12253 370 tysięcy sztuk to niezbyt powalajacy wynik. No i sprzedaz samej konsoli jakos gwaltownie nie podskoczyla w gore. O ile mnie pamiec nie zawodzi po premierze MGS4 konsol z polek sklepowych zniknelo znacznie wiecej. No, ale coz - miejmy nadzieje, ze wkrotce sprzedaz KZ2 znacznie sie poprawi na naszym kontynencie. Poczekajmy na bardziej oficjalne wyniki z osądami , bo po pierwsze to vgchartz a oni wróżą z fusów a po drugie premiera gry w części europy była 25 a w innych krajach 27 jak np Holandia , czy największy rynek zbytu czyli UK , także pełna całotygodniowa sprzedaż po premierze w Europie to dopiero pojawi się w następnym zestawieniu.. Ja i tak jestem ciekaw skąd sony wzięło 1,2mln preorderow w samej Europie ps. mrozik ja zwiech nie miałem, a grałem już w mulii ponad 15h Edytowane 4 marca 2009 przez froniu Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Dla mnie grag fx to jakby sobie zrobić sztuczne cycki,jak się nie ma swoich to się robi wszystko by poprawić wrodzone mankamenty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi