Zeratul 415 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 po statku jest banał, ale przed nim... szkoda gadac Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 (edytowane) Killzone 2 Vs. Halo 3 Czy jestem fanboy Sony? http://www.frontgracza.pl/2009/03/killzone-2-vs-halo-3/ IMO durne porównanie bo wszystko zależy od gusta gracza... Moje by wyglądało tak... 1. Postać Główna - Halo 3. Na Master Chiefa nie ma ch.ja we wsi 2. Historia - Halo 3. Zerowa fabuła KZ2, niewykorzystanie uniwersum itd. 3. Broń - KZ2. Animacja przeładowania, design broni. Zwycięzca może być tylko jeden. 4. Przeciwnicy - KZ2 Design Helghastów jest ciekawszy, mają bardzo dobre AI. Zdecydowanie lepsi przeciwnicy niż Grunty, Jackale i Bruty. Ale i tak KZ przegrywa w AI. Ale ogólnie lepiej od H3 5. Kampania - Halo 3. Otwarty nieprzewidywalny świat. Samotna walka bohatera o humanity last stand. 6. Multiplayer - Halo 3. Więcej trybów rozgrywki, większa możliwość customizacji, Forge (edytor map), Grifball. Większa ilośc map itd. 7. Extra - Halo 3. KZ2 jest jednym skryptem. Kampanię przechodzi się identycznie. W Halo 3 poza nieprzewidywalnym światem i przeciwnikami, dochodzi co-op i czaszki zmieniające rozgrywkę. Więc nie wiem co Allu za bzdury pisze Halo 3 - 5 : 2 KZ2 Ja (pipi)e, chłopie wyjdź A Ty chociaz masz 2 konsole ? Bo ja sie np zgadzam w 100% z Zeratulem, a juz na pewno z jego zdaniem o Multi, ktore jak dla mnie nie jest poki co nadal pokonane. killzone 2 mnie zaskoczyl - rzeczywiscie kopie dupe i stawiam ta gre zaraz za HALO 3 jezeli chodzi o rozgrywke multiplayerowa, a juz na pewno przed CODem. Zreszta co to ma byc za artykul ? zero jakichkolwiek argumentow - jakby koles tez nigdy nie gral w HALO 3... Edytowane 5 marca 2009 przez easye Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Zabawne zdjęcia z PlayStation.Blog http://www.facebook.com/photo_search.php?o...02&view=all Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Ja (pipi)e, chłopie wyjdź Oj Soniak nie obrażaj się jak ostatni troll znowu ... . easye - Dlaczego masz avek podobny do ... . Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 (edytowane) Bo mi sie spodobal A tak by the way - bo nikt mi w innym topicu nie odpisal, a multi coraz bardziej wciaga - jest jakas mozliwosc (przejsciowka) by podlaczyc pada od X'a 360 ? Powiem wam szczezrze, ze ciezko sie przestawic. Edytowane 5 marca 2009 przez easye Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 czy ktoś z Was może sypnąć linkiem do rozwoju postaci? Chodzi mi o to, ile trzeba mieć punktów aby odblokować nową klasę, broń itp. - takie pełne zestawienie... z góry thx Cytuj
StachPL 0 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 http://konsolowisko.pl/news.php?id=95 proszę. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 dzięki, ale to nie o to chodziło. szukam zestawienia które mi np. odpowie przy ilu punktach dostanę klasę np. medyka itp. Cytuj
Prezes666 10 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 http://www.gamekyo.com/images0_4_29797.html tu masz co ci trzeba Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Ja (pipi)e, chłopie wyjdź Oj Soniak nie obrażaj się jak ostatni troll znowu ... . easye - Dlaczego masz avek podobny do ... . Ja się nie obrażam , po prostu gościu, fanboy Halo, wchodzi do tematu o KZ2 i zaczyna porównywać dwie różne gry. No to wiadomo że mnie to irytuje. PS. Tak mam obydwie konsole, w Halo 3 grałem i myślałem że padnę ze znudzenia. Jedyne dobre gry na Xpudło to Over G Fighters, BF2, Test Drive i Mass Effect Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 http://www.gamekyo.com/images0_4_29797.html tu masz co ci trzeba rewelacja - dzięki wielkie Cytuj
Jazdaone 3 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 powoli gierka robi sie zdeka irytujaca. granie na mapkach na 32 graczy z przypadkowymi ludzmi to totalna porazka. tysiace roborow i dzialek + miliard bazook i granatnikow. czesto giniesz zanim sie ruszysz. obecnie gram jedynie na serwerazh max 24osoby. irytujace jest rowniez to ze serwery padaja praktycznie codziennie. w singla nie gram bo nigdy nie gram singla w fps'ach. szkoda ze nie ma rzadnej porzadnej strzelanki multi na ps3. jak do tej pory jedyna gra jaka spelnila moje oczekiwania w kwestii multi byl cs na pc. problem w tym ze ile lat mozna grac w jedna gre. po 4 latach mi sie znudzilo. teraz czekam na starcrafta 2 bo jest duza szansa ze ta gierka bedzie przynajmniej w aspekcie multi naprawde dopracowana. czy znacie jakies gierki na ps3 z naprawde wciagajacym multi (nie gram w rzadne wyscigi) Cytuj
wielad 0 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 a teraz fanboy xklocka napisze cos zasakakujacego: widzialem u kolegi KZ2 i ZAZDROSZCZE wam tej gry, swietny tytul, swietne multi, mam nadzieje ze jakis polski klan zarządzi na turniejach. Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 dzięki, ale to nie o to chodziło. szukam zestawienia które mi np. odpowie przy ilu punktach dostanę klasę np. medyka itp. Z poziomu gry możesz to sprawdzić Statistics/My Statistics/Unlocks Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 powoli gierka robi sie zdeka irytujaca. granie na mapkach na 32 graczy z przypadkowymi ludzmi to totalna porazka. tysiace roborow i dzialek + miliard bazook i granatnikow. czesto giniesz zanim sie ruszysz. obecnie gram jedynie na serwerazh max 24osoby. irytujace jest rowniez to ze serwery padaja praktycznie codziennie. w singla nie gram bo nigdy nie gram singla w fps'ach. szkoda ze nie ma rzadnej porzadnej strzelanki multi na ps3. jak do tej pory jedyna gra jaka spelnila moje oczekiwania w kwestii multi byl cs na pc. problem w tym ze ile lat mozna grac w jedna gre. po 4 latach mi sie znudzilo. teraz czekam na starcrafta 2 bo jest duza szansa ze ta gierka bedzie przynajmniej w aspekcie multi naprawde dopracowana. czy znacie jakies gierki na ps3 z naprawde wciagajacym multi (nie gram w rzadne wyscigi) nie wiem jak popularne jest multi w tych grach, ale polecam Lost Planet i GRAW 2 Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 http://www.gamekyo.com/images0_4_29797.html tu masz co ci trzeba Czy mi się wydaje, czy przy Inżynierze powinna być odwrotna kolejność zdobyczy ? Najpierw wieżyczki, a potem naprawianie? W każdym razie wieżyczki stawiam od dawna, a jeszcze niczego nie naprawiałem... o_O Cytuj
saptis 620 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 (edytowane) Jestem juz przy koncu gry, ale troche sie zatrzymalem. Walka w palacu z Radeckiem jest po prostu beznadziejna, nie mogli tego bardziej skopac. Nie wiem co tam trzeba zrobic, Rico mowi wejdz na balkon ja tak robie i tam siedze i nic, dalej zadnych wskazowek. Nie wiadomo co trzeba dalej robic, wyczailem, ze z przodu pojawia sie RADEC, wiec wale do niego ze snajperki jak tylko sie pojawi , ale to nic nie daje. Co tam trzeba zrobic ? Prosze o jakies wskazowki bo poziom frustracji osiagnal juz bardzo wysoki poziom..... Edytowane 6 marca 2009 przez saptis Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 nie jestem saaaam! Rozwal pierwszą falę ze snajpy. Potem chwyć AR... czekaj aż typy wejdą do ciebie, zarżnij dwie serie ich. Potem wybiegną kolesie z wyrzutnią... biegaj z lewa na prawo non stop i ściągaj ich ze snajpy... Cytuj
saptis 620 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 (edytowane) Dobra ale co z Radeckiem ? Wiem, ze tam jest pelno innych gosci, ale ja zajmuje sie nim, wale do niego i nic sie nie dzieje. .... a tak wogole to co to jest AR ? Edytowane 6 marca 2009 przez saptis Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 radeca poki co olej... Assault Rifle = AR Cytuj
saptis 620 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Czyli co - wogole do niego nie walic ? Jak strzelam do przeciwnikow to tez sie nic nie dzieje bo sie respawnuja. Totalny bezsens..... Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 wyszedł nowy patch-nie wiem co on oficjalnie poprawia ale na pierwszy rzut oka zmienili celowanie w multi-już chyba nikt na laga nie będzie narzekać Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Gdy będzie działać stronka killzone.com polecam sprawdzić nagrody za zdobyte intele w singlu Zaje.bista tapetka jest ze scoutem Helgów i nie tylko. Cytuj
Ohayo 0 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 W ustawieniach sterowania dodali "Crouch Hold", a samo celowanie jest chyba płynniejsze. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 W ustawieniach sterowania dodali "Crouch Hold", a samo celowanie jest chyba płynniejsze. Nie chyba a na pewno jest zmienione-szybciej reaguje na nasze ruchy,po prostu nie ma laga(przynajmniej ja tego nie zauważam). Niech się wypowie osoba której ten "lag" przeszkadzał bo ja sobie nim nigdy głowy nie zawracałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi