grzes_l 9 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Kompletnie nie zauwazylem zadnej roznicy po updacie jesli chodzi o "opoznienie". Jest jak bylo - skok celownika jest tylko wiekszy - troche zmienili czulosc. Moim zdaniem jest znacznie gorzej. Cytuj
Don_Kaorle 1 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 To prawda, wielcy znawcy!!! A jednak poprawili myślalem że jest to niemożliwe!!! Duży szacun dla GG. A ty Grześ sam zaprzeczasz swojej wypowiedzi nic nie zauważyłeś a troche zmienili czułośc !?! Dla mnie i innych jest dużo lepiej wkońcu mam pełną kontrole. Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Poprawili i to na lepsze. Przy malym wychyleniu analoga i przy jego wiekszym wychyleniu ( mowa o prawym ), reaguje z taka sama szybkoscia. Wczesniej byla roznica i to znaczaca, sterowalo si eo wiele ciezej ( wiecej skilla bylo potrzeba, zeby trafic na odleglosc ). Teraz Call'owcy sa zadowoleni I gra nabrala rumiencow. Cytuj
Gość Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 To prawda, wielcy znawcy!!! A jednak poprawili myślalem że jest to niemożliwe!!! Duży szacun dla GG. A ty Grześ sam zaprzeczasz swojej wypowiedzi nic nie zauważyłeś a troche zmienili czułośc !?! Dla mnie i innych jest dużo lepiej wkońcu mam pełną kontrole. Hej, teraz pewnie skoro juz zmienili sterowanie w patchu to pewnie beda probowali nam wmowic ze jednak nic nie zmienili i tak bylo do poczatku i tylko nam sie wydawalo Cytuj
kts 2 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Oj Gzesiu, Gzesiu "opoznienia" juz nie ma: Latwo to sprawdzić: Stajemy naprzeciwko muru jakis 5-8m namierzamy standardowa bronia ISA i widzimy jak green dot w kolimatorze porusza sie od razu po minimalnym wychyleniu gałki. Pozdrawiam Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Ostatnio jak odpalam online wyskakuje mi non stop komunikat, Kod błędu Sieci:8013 co to oznacza? Miał ktoś wcześniej taki problem? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Po pojawieniu sie patcha jednak widze drobne roznice w celowaniu. Wydaje mi sie, ze zmniejszyli deadzone i teraz analog reaguje nawet na male wychylenie, przedtem trzeba bylo mocniej wychylac zeby postac sie obrocila. Jest lepiej, sprawdze jeszcze jak bedzie na multi. Też to zauważyłem, grałem u kumpla, który właśnie zassał patcha 1.2 i już nie mogłem marudzić na skopane sterowanie . Jest o wiele, wiele lepiej . Cytuj
da$io 110 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Niektórzy powinni dostać zakaz pisania na tym forum za totalne ignoranctwo i chęć błyśnięcia byle czym! Różnica odczuwalna jest dla średnio rozgarniętej małpy. Absolutnie na plus. Większość chciała tej poprawy i moim zdaniem gra się dużo lepiej a co najważniejsze dużo przyjemniej! Cytuj
aureliusz 1 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Powiedzcie mi jaka jest roznica miedzy bieganiem i waleniem na oslep bazooka,a bieganiem i napieprzaniem granatami na slepo,karabinem gdzie popadnie i shotgunem na chybil trafil?Jak dla mnie nie ma zadnej roznicy,tyle ze bazooka mozna sie zabic samemu,a to nie powod zeby ja oslabiac.I nie piszcie ze bazooka szybciej zabija,bo headshoty wchodza jak zloto i nie ma roznicy w predkosci zgonu. Cytuj
mrozik_pl 0 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Powiedzcie mi jaka jest roznica miedzy bieganiem i waleniem na oslep bazooka,a bieganiem i napieprzaniem granatami na slepo,karabinem gdzie popadnie i shotgunem na chybil trafil?Jak dla mnie nie ma zadnej roznicy,tyle ze bazooka mozna sie zabic samemu,a to nie powod zeby ja oslabiac.I nie piszcie ze bazooka szybciej zabija,bo headshoty wchodza jak zloto i nie ma roznicy w predkosci zgonu. gadasz bez sensu;/;/ jak ktos nie potrafi grac to gra bazooka bo jest o wiele prosciej, a Ci co potrafia grac normalnie to graja zwykla bronia, bazooka- az smiech jak widze gdy wszyscy lataja z tymi bazookami a jak zrobi sie swoj serwer to odrazu wszyscy uciekaja co graja bazooka ciekawe czemu?????????? Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Powiedzcie mi jaka jest roznica miedzy bieganiem i waleniem na oslep bazooka,a bieganiem i napieprzaniem granatami na slepo,karabinem gdzie popadnie i shotgunem na chybil trafil?Jak dla mnie nie ma zadnej roznicy,tyle ze bazooka mozna sie zabic samemu,a to nie powod zeby ja oslabiac.I nie piszcie ze bazooka szybciej zabija,bo headshoty wchodza jak zloto i nie ma roznicy w predkosci zgonu. zal. A teraz zrob w tyl zwrot i dla wlasnego dobra wroc do single playera... Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Bazooki, granatniki, shotguny - wszystkie te bronie są dla ciot walących na oślep. Przykro mi, ale nikt normalny nie gania z tym gównem. Cytuj
mrozik_pl 0 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 (edytowane) widze ze nie jestem sam :]:] i widze ze nie tylko ja mam takie zdanie przepraszam ale z shotgunem sie nie zgodze, to nie moja wina ze lubie ta klase co stawia boty i to nie moja wina ze w tej klasie jest tylko taka bron;/;/ moge tylko powiedziec ze jak gram ta klasa i ide z tym shotgunem i na ziemi lezy karabin to odrazu go zamieniam;/;/ mogli by zrobic ze kazda klasa moze sobie wziac jaka bron chce a tak to nie mam wyboru, przeciez caly czas nie bede gral sabotazysta;/;/ wiec nie mowcie ze jestem ,, Ciota,, bo to nie ja to wymyslilem Edytowane 7 marca 2009 przez mrozik_pl Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Bazooki, granatniki, shotguny - wszystkie te bronie są dla ciot walących na oślep. Przykro mi, ale nikt normalny nie gania z tym gównem. Co do Bazooki to sie zgodze,ale co do shotguna?? Zebe zabic z pompki naprawde trzeba blisko podejsc. Ja gram glownie engiem,w kazdej gierce lubilem ta klase,np. w ET na PC tez gralem engiem i tutaj nie dali mi zbytnio wyboru,musze biegac z szotem do momentu az znajde inna bron;) Cytuj
aureliusz 1 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Ja sie z tym nie zgadzam,uwazam ze jak kazda bron bazooka ma swoje wady(dlugi czas przeladowania,malo naboi,ryzyko zgona w ciasnych pomieszczeniach).A karabin?Tniesz tym biegajac jak idiota na boki(taka przywara shooterow) i masz 90% szans ze wejdzie headshot,zanim gosc sie w ogole zorientuje skad strzelasz.Wycelowac z tego mozna z bardzo daleka,z bliska seria scina momentalnie...nie wiem co takiego trudniejszego w graniu karabinem...nie mowiac juz o wrzucaniu granatow w korytarze,strzelanie dookola seriami z szybkostrzelnych broni(a noz w kogos trafie).I nie mowcie ze dobrzy gracze tak nie robia...mam nabite online kolo 50 h i nie widzialem wirtuozow biegajacych i powalajacych artyzmem walki.Warhawk w Warhawku to bylo przegiecie na maxa,ale tutaj jak dla mnie wszytko jest ladnie pobalansowane.Choc te mniejsze mapy zdecydowanie nie nadaja sie dla 32 graczy:) Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 To ja też sie wypowiem moim zdaniem każda broń wymaga skilla, shotgun jest ok też lubie nim grać dlatego często gram inżynierem.Jedyna broń która powinna być blokowana to bazzoka nie rozumie ludzi biegających z tą bronią co za sztuka (pipi)nąć w korytarz gdzie stoi 3 przeciwników Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Jak dla mnie warto mieć wszystkie intele.Dostaje się coś za wszystkie symbole?Szkoda że broń jest opisana po angielsku.Dziś Killzone.com działa znośnie,chciałem dodać znajomych ale coś nie moge. Cytuj
mrozik_pl 0 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Ja sie z tym nie zgadzam,uwazam ze jak kazda bron bazooka ma swoje wady(dlugi czas przeladowania,malo naboi,ryzyko zgona w ciasnych pomieszczeniach).A karabin?Tniesz tym biegajac jak idiota na boki(taka przywara shooterow) i masz 90% szans ze wejdzie headshot,zanim gosc sie w ogole zorientuje skad strzelasz.Wycelowac z tego mozna z bardzo daleka,z bliska seria scina momentalnie...nie wiem co takiego trudniejszego w graniu karabinem...nie mowiac juz o wrzucaniu granatow w korytarze,strzelanie dookola seriami z szybkostrzelnych broni(a noz w kogos trafie).I nie mowcie ze dobrzy gracze tak nie robia...mam nabite online kolo 50 h i nie widzialem wirtuozow biegajacych i powalajacych artyzmem walki.Warhawk w Warhawku to bylo przegiecie na maxa,ale tutaj jak dla mnie wszytko jest ladnie pobalansowane.Choc te mniejsze mapy zdecydowanie nie nadaja sie dla 32 graczy:) ja juz sie nie bede wypowiadal na ten temat bo to i tak nie ma sensu, chcesz to graj bazooka, ja jak stawiam serwer to wylanczam klase szturmowca, ale bazooke i tak idzie wziac;/;/ troche bez sensu, jak juz dali takie cos to mogli dac ze wylancza sie bron jaka sie chce Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 przeciez mozna wylaczyc jaka sie chce bron jak zakladasz serwer Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 (edytowane) ja juz sie nie bede wypowiadal na ten temat bo to i tak nie ma sensu, chcesz to graj bazooka, ja jak stawiam serwer to wylanczam klase szturmowca, ale bazooke i tak idzie wziac;/;/ troche bez sensu, jak juz dali takie cos to mogli dac ze wylancza sie bron jaka sie chce Mrozik idź chowaj głowę w piasek ze wstydu W opcjach własnego serwera jest zakładka z wyłączaniem poszczególnych broni Nie ogranicza się to tylko do wyłączania klas edit-Adi był szybszy Edytowane 7 marca 2009 przez Ficuś Cytuj
mrozik_pl 0 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 ja juz sie nie bede wypowiadal na ten temat bo to i tak nie ma sensu, chcesz to graj bazooka, ja jak stawiam serwer to wylanczam klase szturmowca, ale bazooke i tak idzie wziac;/;/ troche bez sensu, jak juz dali takie cos to mogli dac ze wylancza sie bron jaka sie chce Mrozik idź chowaj głowę w piasek ze wstydu W opcjach własnego serwera jest zakładka z wyłączaniem poszczególnych broni Nie ogranicza się to tylko do wyłączania klas edit-Adi był szybszy TAK???? hehe kurde nawet nie widzialem :P myslalem ze tylko klasy idzie wylaczyc, ale jak tak to super :] dzieki za podpowiedz Cytuj
aureliusz 1 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Ja tez nie gram ciagle szturmowcem.Wlasciwie to bardzo malo,bo jakis taki nieporeczny jest.Ale nie uwazam zeby bazooka byla w czyms gorsza o innych broni i chce miec mozliwosc grania nia kiedy mam ochote:) Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Szturmowiec jest mało mobilny,wole grać medykiem.Kurde grałem z jakimem i pięknie heady wchodziły i gra się zawiesiła Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Powiedzcie mi jaka jest roznica miedzy bieganiem i waleniem na oslep bazooka,a bieganiem i napieprzaniem granatami na slepo,karabinem gdzie popadnie i shotgunem na chybil trafil?Jak dla mnie nie ma zadnej roznicy,tyle ze bazooka mozna sie zabic samemu,a to nie powod zeby ja oslabiac.I nie piszcie ze bazooka szybciej zabija,bo headshoty wchodza jak zloto i nie ma roznicy w predkosci zgonu. zal. A teraz zrob w tyl zwrot i dla wlasnego dobra wroc do single playera... BRAWO Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 No Litwin dobrze się grało. Później nawet lepiej (most) ale musiałem już zmykać. Co do tego patcha- z tego co czytam to chyba tylko mi się lepiej gra po tych poprawkach. Cały dzien dzisiejszy i wczorajszy super mi się grało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi