Litwin81 1 155 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Dokładnie,bycie snajperem to coś ponad ta całą zabawe,to coś jak byćlwem,czasem idzie sobie człek i go puszczą,a czasem zabiją,zalezy co akurat robi w danym momencie,dla mnie rzadko się liczą biegacze,no chyba że mi przeszkadzają,cześciej poluje na innych snajperów. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 snajper z odblokowanym zoomem x5 i umiejętnością zaznaczania przeciwników na planszy(nawet innych niewidocznych snajperów i ludzi przebranych za swoich) jest gangsterski do granic możliwości Teraz 80% meczy gram właśnie taką postacią Cytuj
davidk3 12 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Ktoś już skończył KZ2 na Elite? Ja zacząłem dziś i już mam za sobą 1-wszy level obawiam się ze namęczę się z Radeckiem trochę;/ pozdro Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Dziś z ficusiem pocisneliśmy na Pyrrusie snajperkami Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 snajper z odblokowanym zoomem x5 i umiejętnością zaznaczania przeciwników na planszy(nawet innych niewidocznych snajperów i ludzi przebranych za swoich) jest gangsterski do granic możliwości Teraz 80% meczy gram właśnie taką postacią jak dla mnie osiągnięcie tego jest za łatwe (zoom 5+ i tagowanie) wystarczy 8 meczy, powinni narzucić cięższe wyzwanie ja wim 5 headshotów przeciwnego snajpera kiedy jest w camo czy cós po tym zostało mi tylko z kilka rzeczy do zdobycia w multi i znów brak większych wyzwań, najbardziej bawiło mnie nabijanie punktów i walka o mnożnik teraz "po co?" GG więcej wyzwań!!!!!!!!! Dziś z ficusiem pocisneliśmy na Pyrrusie snajperkami no na Pyrrusie dajesz radę z twojej bazy - respa ściągnąć heada po przeciwnej stronie mapy może jakiś mecz tylko dla strzelców wyborowych na Pyrrusie 10 -15 minut ? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Można pomyśleć,ale dobrze by było jakby z 12 osób chociaż było Cytuj
walek 96 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 A jednka mozna grac na klawierce i myszce w Killzone 2 http://www.youtube.com/watch?v=0TOJ_N49mQs Jesli ktos korzysta z klawierki, i mychy jest "Bogiem" na planszy. Swoja droga, jesli zobaczycie kogos z kosmicznymi statystykami, w krotki czasie, mozna sie domyslac dlaczego Ps. A moze wiecie jak podlaczyc klaw., i myszke pod KZ2? Cytuj
Jazdaone 3 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 (edytowane) to jest fake wystarczy popatrzec na jego palce i widac ze w kilku momentach postac strzela a koles nawet nie ruszyl palcami. EDIT po wglebieniu sie w temat cofam to co napisalem wczesniej. urzadzonko ktore umozliwia polaczenie myszki+klawiatury to XFPS. jego koszt to w polsce 350zl a w usa 99$ Edytowane 11 marca 2009 przez Jazdaone Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 No tak,to pozwoli zadać pytanie czy to oszustwo i czy nadal jest to uczciwe współzawodnictwo. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Kto nie posiada jeszcze gazetki promocyjnej to ma okazję ją nabyć w empiku Dodawana jest z gazetką EMPIKU Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 No tak,to pozwoli zadać pytanie czy to oszustwo i czy nadal jest to uczciwe współzawodnictwo. To zależy jak wygodnie się na tym gra. Jeśli (pipi) co daje, niech sobie oszukują ale jeśli naprawde daje kopa do liczby i łatwości wykonywania fragów to niech spłoną w piekle ci co tego używają do niecnych celów. Chociaż znam co najmniej dwie osoby, które radziły sobie z takimi delikwentami (w UT3) grając na padach. Cytuj
Psykoman 187 0 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 ja sie pisze jakby co na ten snajperski mecz walcie na msg na psn i sie zjawie Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Tak myśle że postawie dziś pokój na próbe ok.10,tylko dla snajperów,zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Tak myśle że postawie dziś pokój na próbe ok.10,tylko dla snajperów,zobaczymy co z tego wyjdzie. Postaw po 14:30 chętnie wpadnę Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Tak myśle że postawie dziś pokój na próbe ok.10,tylko dla snajperów,zobaczymy co z tego wyjdzie. Postaw po 14:30 chętnie wpadnę po 14:30 to i ja bym wpadł Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Stoi,chyba do 14:40 wytrwa ale zauważyłem że jak gra się helgastami to już ma się troche w plecy,jako isa możemy łatwiej kontrolować teren. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 zauważyłem że jak gra się helgastami to już ma się troche w plecy,jako isa możemy łatwiej kontrolować teren. Hm ? a czemu to ?. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 zauważyłem że jak gra się helgastami to już ma się troche w plecy,jako isa możemy łatwiej kontrolować teren. Hm ? a czemu to ?. nie zgodzę się - uważam, że na różnych mapach jest różna sytuacja. Kilka meczy wygraliśmy z zastraszającą przewagą nad ISA na każdej mapie, ale to chyba zależy od poziomu graczy. Ja najczęściej podczas meczu wybieram autoselect i gdzie mnie przyporządkuje tam gram kurcze wciągnęło mnie teraz strasznie - moge stawiać wieżyczki i nagle okazało się, że map uczę się od początku Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Myślałem że chodzi o "czerwone lampki" Helghastów, cóż w moim przypadku o wiele bardziej widoczne są niebieskie diody ISA (i to jak, przecież w tej grze na wielu mapach dominuje czerwień). Moim zdaniem to ISA właśnie w wielu sytuacjach ma po (_)_) (nawet jeżeli mówimy tu o ich położeniu na mapach). Aha i stało się coś dziwnego, nagle ludzie częściej sięgają znowu po shotguny i rakietnice, ehh znowu moge pobawić się w snajpowanie z karabinku ISA XD. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Kurcze,za szybko myśle za wolno pisze chodzi mi o pyrrus,ciężko jest strzelać zaczynając helgastami,mało dobrych miejscówek. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Kurcze,za szybko myśle za wolno pisze chodzi mi o pyrrus,ciężko jest strzelać zaczynając helgastami,mało dobrych miejscówek. aaa teraz jaśniej choć jak jest dobry team to ISA nawet do mostu nie dojdą Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 No taki mi sie dzisiaj trafił,to była strzelnica jak do kaczek.Rano zaczynałem skromnie a teraz 32 osoby w pokoju i gruba rzeźnia Cytuj
east 0 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 mam pytanie.. odnośnie gram kampanie i jak wchodzę w statystyki to widzę jakby łączny czas gry nałożone literki na % przejścia gry i jakby połowe cyferek widać a połowa jest niewidoczna... jakiś błąd gry czy co to jest? Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Kurcze,za szybko myśle za wolno pisze chodzi mi o pyrrus,ciężko jest strzelać zaczynając helgastami,mało dobrych miejscówek. W pewnym sensie ISA na ma łatwiej do kampowania na wzniesieniu pyrrus, wystarczy siedzieć wewnątrz tego budynku co nad nim trzeba uzbroić/rozbroić ładunki i strzelać przez okna, na dodatek z tego miejsca widzimy większość mapy. Dobry gracz jest nie do zdjęcia, jeszcze jak ma skład z amunicją naprawiony to już jest imba Nawet ze swojego maina można już stać i strzelać. Helgaści też mają miejscówkę na tym budynku ale tam snajper jest prawie cały odkryty i łatwiej go zdjąć. Cytuj
Dawid-kun 3 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 mam pytanie.. odnośnie gram kampanie i jak wchodzę w statystyki to widzę jakby łączny czas gry nałożone literki na % przejścia gry i jakby połowe cyferek widać a połowa jest niewidoczna... jakiś błąd gry czy co to jest? Pewnie spowodowane tym, że masz telewizor SD. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi