konrado0905 7 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 omg elite ssie pałe, nie wiem dla kogo takie gówna robią, odpuszczę se chyba bo prędzej konsola wyleci przez okno niż to zaliczę :CCCC Czyli to nie ELITE ssie tylko ty jak będziesz grał z głową to dasz rade przejść ;P Cytuj
newyorkdanzig 2 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 przed rozpoczęciem gry na poziomie elite przeczytaj co tam jest napisane, dowiesz się dla kogo jest ten poziom trudnosci Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 widzieliście? http://www.allegro.pl/item620792190_album_..._pl_okazja.html no to już jest chamstwo Cytuj
Qra 160 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 przed rozpoczęciem gry na poziomie elite przeczytaj co tam jest napisane, dowiesz się dla kogo jest ten poziom trudnosci lolololololol du.pa blada bez myszki w fpsy, ot co Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 (edytowane) Panowie, czy napewno nie da sie skopiować swoich save'ow z Kilkzone'a 2? To jedyna gra z której nie mogę skopiować save'ow ;/ @radziu: czemu chamstwo? @Qra: aż trudno powstrzymać sie od śmiechu. Edytowane 4 maja 2009 przez VoytecCFC Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Panowie, czy napewno nie da sie skopiować swoich save'ow z Kilkzone'a 2? To jedyna gra z której nie mogę skopiować save'ow ;/ @radziu: czemu chamstwo? @Qra: aż trudno powstrzymać sie od śmiechu. Bo to są broszury reklamowe rozdawane w sklepach za frajer ;P Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 nie krępuj sie spoko, juz dalem rade wstac z krzesla, ale dalej mnie brzuch ze smiechu boli. to zna ktos jakies obejscie na te save'y? @konrado: no to rzeczywiscie chamowa, ale chetnie zdobylbym cos takiego. dalej np w media albo saturnie cos takiego rozdaja? Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 U mnie w MediaExpert luzem leżały. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 w każdym Sony Center również są te bodajże 6 czy 8 stronicowe zeszyciki Cytuj
POL_SouL 1 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 przed rozpoczęciem gry na poziomie elite przeczytaj co tam jest napisane, dowiesz się dla kogo jest ten poziom trudnosci lolololololol du.pa blada bez myszki w fpsy, ot co Qra spoko jest. Ja też jestem oldskulowcem co w fps'y tylko na PieCu grał, ale do pada da się przyzwyczaić a nawet (o zgrozo) gra się lepiej Niech za przykład będzie, że przeszedłem KZ2 na Elite mode i jedyny moment, w którym tak naprawdę myślałem że zjem własne zęby, a padem zacznę celować w psy na podwórku była ostatnia walka z Radec'iem. Zrelaksuj się zatem, poszperaj na sieci za taktykami i daj temu szansę. Pozdro_0 Cytuj
Matt-JF 0 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Potrzebuje jednego shara z mapkami bardzo pilnie.Ma ktos moze lub czy jest chetny/sa chetni zeby sie zrzucic na nie?? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 ponawiam pytanie, naprawde nie da sie skopiowac save'ow z Killzone'a 2? Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Killzone 2 sells 1.5 million copies http://translate.google.com/translate?js=n...te0=&swap=1 Cytuj
Qra 160 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 przed rozpoczęciem gry na poziomie elite przeczytaj co tam jest napisane, dowiesz się dla kogo jest ten poziom trudnosci lolololololol du.pa blada bez myszki w fpsy, ot co Qra spoko jest. Ja też jestem oldskulowcem co w fps'y tylko na PieCu grał, ale do pada da się przyzwyczaić a nawet (o zgrozo) gra się lepiej Niech za przykład będzie, że przeszedłem KZ2 na Elite mode i jedyny moment, w którym tak naprawdę myślałem że zjem własne zęby, a padem zacznę celować w psy na podwórku była ostatnia walka z Radec'iem. Zrelaksuj się zatem, poszperaj na sieci za taktykami i daj temu szansę. Pozdro_0 Radzę sobie jakoś, analizuję błędy i próbuję inaczej. Niesamowicie frustrująca rzecz, naprawdę. Strzelania na konsoli zawsze unikałem, jedynie uncharted i gta, ale tam to kampić za murkiem wystarczy. Masz wojtek, dzienna porcja śmiechu - myszka > pad i nic tego nie zmieni. FragFX działa z KZ? Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 (edytowane) To ty jestes frustrujacy.Czy wszystko musi byc teraz takie latwe???Zadnego wyzwania?? no i widzisz sam sobie odpowiedziales Edytowane 6 maja 2009 przez theGrimReaper669 Cytuj
Qra 160 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 wyzwania bywają frustrujące, życie eot Cytuj
bieguna 0 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 Qra, daj sobie ze 3 miesiące kiedy nie bedziesz grał na PC tylko na konsoli i zobaczysz wtedy. Dla mnie najwiekszą zaletą konsolowego grania jest właśnie pad + wibra. Nigdy mi sie tak za(pipi)iście w strzelaniny nie grało na PC a grałem łaaaaaadnych pare lat. I nie ma znaczenie czy pad od Xbox-a czy od PS3. I nie rób sobie krzywdy FX Fragiem :-) Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 Coraz więcej ludzi gra na frag fx,uważam że to oszustwo gdy inni mają pady,ale i tak jak ma się średnie umiejętności to można z nimi rywalizować. Cytuj
bieguna 0 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 Można sobie dodatkowo wykonać takie stoliki przywiązywane do ud nad kolanami. Najlepiej z desek i sznurka. Albo coś na kształt dybów: jedna dłuższa deska z dwoma opaskami na nogi. I można spokojnie na kanapie przed tv z myszką i klawiaturą :-). Ale to juz by trzeba chba jakiś oddzielny temat założyć - jak ułatwić życie gracza konsolowego do pada nie przekonanego. Cytuj
EIN 1 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Co zrobić by przejść Killzone 2 na 100% w trybie singiel ? Przeszedłem raz i mam zaliczone na 45% czy zaliczenie gry na 100% ma coś wspólnego z Trofeami ? Cytuj
Gość Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 EIN: 100% będziesz miał za przejście pełnej gry na każdym poziomie trudności + intel i symbole. Nie ma żadnego pucharu z tym związanego. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 Mnie to chyba zajeło 3 poziomy trudności,wszystkie symbole i intele i puchary w singlu. Cytuj
Zajebisty2 0 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 Na najlatwiejszym poziomie tez trzeba przejsc zeby mniec 100% Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi