Skocz do zawartości

Killzone 2

filipekcipek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
przed rozpoczęciem gry na poziomie elite przeczytaj co tam jest napisane, dowiesz się dla kogo jest ten poziom trudnosci

lolololololol

du.pa blada bez myszki w fpsy, ot co

Opublikowano (edytowane)

Panowie, czy napewno nie da sie skopiować swoich save'ow z Kilkzone'a 2? To jedyna gra z której nie mogę skopiować save'ow ;/

@radziu: czemu chamstwo?

@Qra: aż trudno powstrzymać sie od śmiechu.

Edytowane przez VoytecCFC
Opublikowano
nie krępuj sie

spoko, juz dalem rade wstac z krzesla, ale dalej mnie brzuch ze smiechu boli.

to zna ktos jakies obejscie na te save'y?

@konrado: no to rzeczywiscie chamowa, ale chetnie zdobylbym cos takiego. dalej np w media albo saturnie cos takiego rozdaja?

Opublikowano
przed rozpoczęciem gry na poziomie elite przeczytaj co tam jest napisane, dowiesz się dla kogo jest ten poziom trudnosci

lolololololol

Qra spoko jest. Ja też jestem oldskulowcem co w fps'y tylko na PieCu grał, ale do pada da się przyzwyczaić a nawet (o zgrozo) gra się lepiej :D

Niech za przykład będzie, że przeszedłem KZ2 na Elite mode i jedyny moment, w którym tak naprawdę myślałem że zjem własne zęby, a padem zacznę celować w psy na podwórku była ostatnia walka z Radec'iem.

Zrelaksuj się zatem, poszperaj na sieci za taktykami i daj temu szansę.

Pozdro_0

Opublikowano

lolololololol

Qra spoko jest. Ja też jestem oldskulowcem co w fps'y tylko na PieCu grał, ale do pada da się przyzwyczaić a nawet (o zgrozo) gra się lepiej :D

Niech za przykład będzie, że przeszedłem KZ2 na Elite mode i jedyny moment, w którym tak naprawdę myślałem że zjem własne zęby, a padem zacznę celować w psy na podwórku była ostatnia walka z Radec'iem.

Zrelaksuj się zatem, poszperaj na sieci za taktykami i daj temu szansę.

Pozdro_0

Radzę sobie jakoś, analizuję błędy i próbuję inaczej. Niesamowicie frustrująca rzecz, naprawdę.

Strzelania na konsoli zawsze unikałem, jedynie uncharted i gta, ale tam to kampić za murkiem wystarczy.

Masz wojtek, dzienna porcja śmiechu - myszka > pad i nic tego nie zmieni.

FragFX działa z KZ?

Opublikowano

Qra, daj sobie ze 3 miesiące kiedy nie bedziesz grał na PC tylko na konsoli i zobaczysz wtedy. Dla mnie najwiekszą zaletą konsolowego grania jest właśnie pad + wibra. Nigdy mi sie tak za(pipi)iście w strzelaniny nie grało na PC a grałem łaaaaaadnych pare lat. I nie ma znaczenie czy pad od Xbox-a czy od PS3. I nie rób sobie krzywdy FX Fragiem :-)

Opublikowano

Można sobie dodatkowo wykonać takie stoliki przywiązywane do ud nad kolanami. Najlepiej z desek i sznurka. Albo coś na kształt dybów: jedna dłuższa deska z dwoma opaskami na nogi. I można spokojnie na kanapie przed tv z myszką i klawiaturą :-). Ale to juz by trzeba chba jakiś oddzielny temat założyć - jak ułatwić życie gracza konsolowego do pada nie przekonanego.

Opublikowano

Co zrobić by przejść Killzone 2 na 100% w trybie singiel ? Przeszedłem raz i mam zaliczone na 45% czy zaliczenie gry na 100% ma coś wspólnego z Trofeami ?

Opublikowano

EIN: 100% będziesz miał za przejście pełnej gry na każdym poziomie trudności + intel i symbole. Nie ma żadnego pucharu z tym związanego.