elvis004 297 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 Czyzby nowe mapy mialy byc w przyszly czwartek 1L vodki dla pomyslodawcy powrotu do pierwotnej sily bootow Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 To fakt bo ofiary do 100 to szybko mijały.A co poprawiać mają ze zwiadowcą? Cytuj
Montray 0 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 "Nowe DLC - pierwsze oficjalne info o "Napalm & Cordite" (and flames and bolts) i patchu 1.28" Moze ktos najwazniejsze dla graczy + z tej listy napisac po PL ? ( w szkole mialem francuski a z ang. jestem cienki). Pozdrawiam i dziekuje ! Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 To fakt bo ofiary do 100 to szybko mijały.A co poprawiać mają ze zwiadowcą? Kamuflaż dalej jest aktywny, kiedy kogoś zabijemy. Ciekawe jak to rozwiążą, stealth będzie działał przez jakiś czas czy dopóki nie zabijemy określonej ilości. Coś czuje, że z tym patchem wzrosnie ilość kamperów Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Ale zwiadowce i tak idzie rozpoznać,jako helgowi nie świecą mu się oczy więczdaleka można wyczuć Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 pomyliłeś sabotażystę z zwiadowcą.Zwiadowca w K2 to po prostu snajper Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Ale zwiadowce i tak idzie rozpoznać,jako helgowi nie świecą mu się oczy więczdaleka można wyczuć a ISA nie pala sie niebieskie swiatelka Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Tak jest! Wreszcie wsparcie lotnicze i działka będą działały normalnie! Szykuje się świetny patch. No i mapki nowe, pewnie znów opad szczeny Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Kamuflaż dalej jest aktywny, kiedy kogoś zabijemy. Ciekawe jak to rozwiążą, stealth będzie działał przez jakiś czas czy dopóki nie zabijemy określonej ilości. Coś czuje, że z tym patchem wzrosnie ilość kamperów To w nawiązaniu do tego ? : "Cosmetic fix for Scouts body remaining cloaked after being mortally wounded (i.e. headshot)" Tylko tu chodzi o to, że kamuflaż jest dalej aktywny nie kiedy kogoś zabijemy, ale kiedy sami zginiemy będąc na kamo. Co do patcha to największa niewiadoma to nowe bronie. Jeżeli będą dostępne na wszystkich mapach to zastanawiam się jak będzie działał miotacz na Młocie podczas S&D gdzie wszyscy chowają się w tych ciasnych wieżyczkach Burn!!! Cytuj
Mirumoto 234 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 (edytowane) Mi się wydaje, że te dodatkowe bronie to tylko w mapkach z DLC. Przecież to będzie super motywacja do kupna dodatku - wypróbuj stare-nowe bronie w multi, pokaż jaki z Ciebie kozak przybijając snajpera za jaja do ściany, albo spal kampera, który bezczelnie ustawił się na wprost spawnu. Aha, i powinni usunąć te wybuchy gwoździ - co to za radocha przybijania do ściany, jak on zaraz odpadnie... : | Edytowane 12 lipca 2009 przez Mirumoto Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Właśnie ściągam patch 1.28 90mb Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 nowy patch świetny-wkońcu super wyszukiwarka serwerów + koniec przegiętych botów.Liczę,że już w mechnice gry nie będą nic zmieniać w przyszłych patchach.teraz tylko marzę o jakimś świetnym dlc nie zawierającym tylko samych mapek(dwóch broni z singla nie liczę) co by jeszcze bardziej motywował do odpalania K2. Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 W koncu poprawil (i to znacznie) wyglad promienia z tego urzadzenia ozywiajacego xD Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Mnie na razie online w K2 nudzi,pzregieli z tym 100 tys.,mam dopiero 52 tys. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 (edytowane) dokładnie- wpada roku bo pomiędzy 10tyś exp,a 100tyś exp powinno być co najmniej jeszcze z 5 rang... Dobicie do 100tyś to jest przecież przegięcie,a nie żadna motywacja . Ja dalej liczę,że GG pójdzie po rozum do głowy i będą coraz ciekawsze patche i dlc.Już nowy dlc jest niejako zajawką,że może coś drgnie-ciekawsze trofea no i dwie nowe bronie obok nowych plansz.Ja mam cichą nadzieję,że w końcu GG obdarują nas nowymi trybami zabawy(trybem na wzór hardcore z CoD4 bym nie pogardził),broniami,mapami z pojazdami(mieli taką mapką w wersji alpha gry) oraz customizacją choćby minimalną bohaterów,nowe badges też były by fajne. Weekendy z podwójnym exp też by były świetne....motywowałoby to do odpalenia gry.(swoją drogą wg oficjalnej rozpiski patch 1.28 umożliwia moderatorom tworzenie serwów z 2xEXP) Edytowane 15 lipca 2009 przez Ficuś Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 A mi się podoba te 100tys expa, motywuje do grania. Nikt przecież nie karze zrobić tego w miesiąc, to akcja wieloterminowa 8) Podwójne weekendy były tylko kwestią czasu, zerżniete od konkurencji(choć IW chyba też tego nie wprowadziła?) ale inicjatywa bardzo fajna. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Jak już kiedyś pisałem - imo GG obudziło się z reką w nocniku, że ludzie zrobili max rangi w kilka dni i wrzucili 100K żeby zatrzymać ludzi przy multi. Tylko, że dla wielu (np. mnie) efekt jest dokładnie odwrotny. Lubię coś zdobywać poza punktami i widzieć, że jestem na bieżąco nagradzany - a 100K na horyzoncie to wizja spędzenia długich miesięcy przy grze, tylko po to, aby dostać finalną rangę. Bez sensu imo i brak motywacji. W tej kwestii wzory do naśladowania to CoD4, czy choćby BF1943 (póki co) - powolne zdobywanie rang (licznych i dobrze rozłożonych) i co chwila jakieś nagrody, choćby w postaci głupich "znaczków" za celność, skuteczność, obronę, itp. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Butcher ma te samo zdanie co ja.Arkady niby to jakaś motywacja te 100tyś exp ale tych punktów jest za dużo,a po drodze nie ma żadnej pośredniej nagrody.Tak jak pisałem-między 10tyś a 100tyś powinno być co najmniej z 5 rang by gracze byli na bieżąco nagradzani...nie wspominając o takich bajerach jak customiazcja bohatera(np. jakieś nalepki na hełm) lub nowe tryby rozgrywki.Ta gra jest świetna w multi ale mogłaby być jeszcze lepsza.GG musi ruszyć dupę by ludzie o niej nie zapomnieli w obliczu zbliżającego się MW2 i BC2,a nowe mapki to nie lekarstwo. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Ta gra aż się prosi o to żeby np. ludziom co mają dużo headów,dodawać na ramie opaske z celownikiem,farbowanie broni jak w COD4,dla mnie wzorem do customizacji jest niby taki sam wygląd Stormtrooperów,ale każdy jakoś się barwami i znakami odznaczał. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 (edytowane) Wy gracie dla najwyższej rangi? Ja nadal gram w KZ2, bo zawsze można spotkać sporo naszych rodaków, poza tym, to nadal jest najlepszy sieciowy fps na PS3. Inna sprawa jest taka, że system rankingowy z KZ2 jest beznadziejny. Muszą to poprawić, idealny jest w Halo2/3. Mam nadzieję, że KZ3 to NORMALNE mecze rankingowe jak w innych grach. Zasady ustala GG i nic nie można zmienić, a takie zakładania gier jak obecnie, to tylko nadaje się na customy. Edytowane 17 lipca 2009 przez YETI Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 Ja będę grać cały czas,już z mniejszą intensywnością niż wcześniej ale dalej.Do mnie to najlepszy fps sieciowy tej generacji i ścisłe top3 gier w które grałem na ps3.BF1943 ,mnie na dłużej nie przytrzyma więc pewnie dopiero MW2 to zmieni.Co nie zmienia faktu ,że i tak będą od czasu do czasu odpalać k2-ta gra jest po prostu świetna a ilość Polaków grających na serwerach mnie nieraz zadziwia. Cytuj
Snake_Plissken 924 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 Boltgun 4400 Trailer: http://ps3.ign.com/dor/objects/748475/kill...tgun_71309.html Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 genialne btw czy ja tam widzę urywki z mapki multi dziejącej się na placu w miejscu gdzie kierujemy pojazdem na końcu pierwszej misji? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi