Plugawy 3 685 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Szkoda, że nadal zdarzają się lagi i opóźnienia po zaliczeniu fraga. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Czy jak ten debil musze machac tym padem przez kreceniu zaworami i innych tego typu czynnosciach? Nie mozna tego wylaczyc? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 Lol, przecież takich akcji jest zaledwie kilka, a piszesz jakby to było uciążliwe. Nie można tego wyłączyć. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 A i to fajny patent jest. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 (edytowane) Wkręciłem się ostatnio w multi i już zaczynałem myśleć czy by nie walnąć platyny, ale wyczytałem, że trofki rankingowe online są fhuj trudne nawet na boostowaniu :/ prawda to? Lagi nadal są, czasami nawet mniejsze, sterowanie gałkami mam prawie na maksa+zaznaczone precyzyjne sterowanie w opcjach i fragi same wpadają. Chciałbym strzelić tu platynę, bo moją pierwszą była w KZ3, dziesiąta w KZ1, a dwudziestą chciałbym mieć w dwójce :P Edytowane 13 lutego 2017 przez Plugawy Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 Jest trofik za bycie w 1% najlepszych graczy w trakcie tygodnia, więc biorąc pod uwagę ilość graczy może być bardzo ciężko wbić platyne. Ile jest osób aktualnie w rankingu? Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 Sony powinno powydawać za darmo patche, usuwające te trofiki online. Co z grami, co już serwery padły? BTW, gram teraz w gierkę, która w ogóle została usunięta z wszelkich sklepów do cyfrowej dystrybucji, bo... licencja na auta się skończyła. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Serio już nie działają serwery w Killzone 2? Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Dzialaja, on pisal o innych grach akurat, ogolnie. Wkręciłem się ostatnio w multi i już zaczynałem myśleć czy by nie walnąć platyny, ale wyczytałem, że trofki rankingowe online są fhuj trudne nawet na boostowaniu :/ prawda to? Lagi nadal są, czasami nawet mniejsze, sterowanie gałkami mam prawie na maksa+zaznaczone precyzyjne sterowanie w opcjach i fragi same wpadają. Chciałbym strzelić tu platynę, bo moją pierwszą była w KZ3, dziesiąta w KZ1, a dwudziestą chciałbym mieć w dwójce :P Ja pamietam, ze boost byl banalny i zrobilem go tylko z jednym kolesiem. Oprocz tego 1%. Niby sa sposoby teraz ale wtedy, jakies 5 lat temu, juz nie bylo latwo jednak wystarczylo grac okolo tygodnia i byc w top5 meczu. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 No to dobrze, bo chciałbym platynę wbić, a online mi zostało jedynie wbić kilka baretek za melee. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie po tylu latach ukończyć ostatnią walkę na weteranie. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Ostatnio jakos przypadkiem na yt napatoczyl mi sie filmik z ostatnia walka. Zupelnie inna taktyka niz ta co ja stosowalem (tez z yt). Chociaz szczerze to dla mnie gorszym momentem byl szturm na plac level wczesniej. 2 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 No to dobrze, bo chciałbym platynę wbić, a online mi zostało jedynie wbić kilka baretek za melee. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie po tylu latach ukończyć ostatnią walkę na weteranie. Możemy sobie poboostować trofki o ile przyjmiesz moje zapro pałko, bo już dwa razy chyba je olałeś XD wysyłałem drugi raz bo po jakimś czasie zapomniałem, że już raz to robiłem :D Jest trofik za bycie w 1% najlepszych graczy w trakcie tygodnia, więc biorąc pod uwagę ilość graczy może być bardzo ciężko wbić platyne. Ile jest osób aktualnie w rankingu? Nie pamietam, musze sprawdzić. Po pierwszym tygodniu jak grałem na lajcie z godzine dziennie to wpadła mi czwarta trofka tego typu. Dzialaja, on pisal o innych grach akurat, ogolnie. Wkręciłem się ostatnio w multi i już zaczynałem myśleć czy by nie walnąć platyny, ale wyczytałem, że trofki rankingowe online są fhuj trudne nawet na boostowaniu :/ prawda to? Lagi nadal są, czasami nawet mniejsze, sterowanie gałkami mam prawie na maksa+zaznaczone precyzyjne sterowanie w opcjach i fragi same wpadają. Chciałbym strzelić tu platynę, bo moją pierwszą była w KZ3, dziesiąta w KZ1, a dwudziestą chciałbym mieć w dwójce :P Ja pamietam, ze boost byl banalny i zrobilem go tylko z jednym kolesiem. Oprocz tego 1%. Niby sa sposoby teraz ale wtedy, jakies 5 lat temu, juz nie bylo latwo jednak wystarczylo grac okolo tygodnia i byc w top5 meczu. Ano plac jest masakrą konkretną, nie próbowałem jeszcze na weteranie się za niego zabrać. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 No to dobrze, bo chciałbym platynę wbić, a online mi zostało jedynie wbić kilka baretek za melee. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie po tylu latach ukończyć ostatnią walkę na weteranie. Możemy sobie poboostować trofki o ile przyjmiesz moje zapro pałko, bo już dwa razy chyba je olałeś XD wysyłałem drugi raz bo po jakimś czasie zapomniałem, że już raz to robiłem :D Selekcja jak w najlepszym klubie xd Nie no tak serio to czasem nie przyjmuję zaproszeń jak nie wiem kto mi wysyła. Ponad setka znajomych na liście, a może kojarzę 20-30 typa, no ale teraz to przyjmę Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 20 grudnia 2017 Opublikowano 20 grudnia 2017 29 marca zostana zamkniete serwery drugiej i 3 czesci...ciekawe czy pojada na nostalgii i beda remejki 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 20 grudnia 2017 Opublikowano 20 grudnia 2017 :((( jak to możliwe przecież sporo osób w sumie gra. Możesz dać linka? W sumie jakby remastery wpadły to bym oszalał Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 20 grudnia 2017 Opublikowano 20 grudnia 2017 https://www.guerrilla-games.com/read/killzone-2-and-3-servers-to-be-decommissioned Cytat On March 29th, 2018, after more than six years of operation and countless battles between the ISA and the Helghast, the online servers for Killzone 2 and Killzone 3 will be decommissioned. The single player campaign for both games will remain accessible, but online play and related functionality will no longer work. As we near the end of the online lifecycle for Killzone 2 and Killzone 3, we’d like to express how grateful we are for all the support and feedback we’ve received from the community over the last eight years. Your enthusiasm is what drove us to hone our craft and grow as a studio. We hope you enjoyed playing Killzone 2 and Killzone 3 online as much as we did creating them. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 20 grudnia 2017 Opublikowano 20 grudnia 2017 Już wszyscy w klanie wiedzą, będzie przerzutka niestety na CoDa. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 To może na koniec się zorganizuje forumkowe granie? Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 Az takie juz pustki byly? Umiera najlepsze ekskluzywne multi fps w historii sony Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 W dwójkę grało więcej osób niż w trójkę, a mimo to w trójce popołudniami można było znaleźc grę z pełnym serwerem. Wczoraj nawet grałem i świetnie się bawiłem, choć lekkie lagi były, ale to dlatego, że jakis patuas włączył laga. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 jejku...ale bym posnajpil na rynku albo na pustyni <3 serio mogliby zrobic pozadnego remajka 2 czesci...bo pewnie po sukcesie Horizona to do swiata Helgastow predko nie wrocimy Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 Najlepsze multi na PS3 jak dla mnie. Zresztą cała ta gierka była kapitalna. Wszystko jednak kiedyś musi przeminąć. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 "Głupiego" Bulletstorma zremasterowali, więc może by Killzona odnowili z serwerami. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 22 grudnia 2017 Opublikowano 22 grudnia 2017 Ależ dobrze się w to grało. I wciąż ostatni etap na elite muszę przejść Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 Pozwolę sobie przywrócić ten temat, ponieważ John Linneman z Digital Foundry wrzucił wczoraj niezwykle interesujący film dotyczący tej gry. Zwróćcie uwagę na omawiane w trzecim rozdziale przywiązanie do detali. Coś niebywałego. Gra ma już dekadę na kartu, a wciąż imponuje w tym segmencie. Jeżeli chodzi o mnie, to drugi Killzone jest jedną z moich ulubionych gier minionej generacji. Nieprawdopodobna jakość grafiki, kapitalny klimat, satysfakcjonująca kampania oraz fantastyczny tryb multi, w którym spędziłem dziesiątki godzin. Moja kolekcja gier na trzecie PlayStation liczy kilkaset pozycji, ale tę z czystym sumieniem mogę postawić tuż obok takich tytułów jak: Demon's Souls, El Shaddai, Dead Space, czy SF4. Zasadniczo jedyne na co kręciłem nosem, to chyba na polską wersję językową - nic specjalnego, plus osobiście nie jestem miłośnikiem wulgaryzmów, ale ten Killzone był zdecydowanie zbyt grzeczny w tym aspekcie. Reszta kapitalna na tyle, że w południe postanowiłem odświeżyć kombo konsola plus ekipa Helghastów i zobaczyć, jak się w nią gra po dziesięciu latach Chciałbym, aby Guerrilla Games na piątym PS dała światu nie tylko drugą odsłonę znakomitego Horizon Zero Dawn, ale również by uderzyli w pięknym (dosłownie) stylu z Killzone 4, ale w tym ciężkim, brudnym klimacie dwóch pierwszych odsłon serii. 7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi