Opublikowano 18 marca 20196 l 9 minut temu, II KoBik II napisał: Az dziw ze żadnego remasterka nie ma o to to...chyba najwiecej h spedzilem po sieci w tym tytule na ps3..i te heady gdy sie peskowalo z kucniecia. Osobiscie licze ze cos chlopaki mimo ogromnego sukcesu Horizona nie zapomna o Helgastach a troche im sie to studio rozroslo wiec warunki sa jeszcze jakby tak osadzili akcje przed kz2 aby byl Visari to wgl miod.
Opublikowano 18 marca 20196 l Sam bym chętnie zagrał w remaster drugiej części. Dla tej gierki kupiłem PS3.
Opublikowano 24 marca 20196 l Grafika i animacja (szczególnie zgonów) rządzi w tej grze, i trzyma poziom do dziś. Jeśli chodzi o FPP na konsole to nic tak nie zrobiło na mnie wrażenia, jak właśnie pierwszy pokaz trailera z gry oraz pierwszy pokaz Perfect Darka 64 też na jakimś E3, akcja w wieżowcu. edit: ktoś już wrzucił wcześniej film. Edytowane 24 marca 20196 l przez zdrowywariat
Opublikowano 24 marca 20196 l Wystarczy popatrzeć na wersje emulowaną na PC , przecież ta gra aż prosi się o podbicie do natywnego 4k/60fps na ps4 . Aż mam ochotę ponownie skończyć 2 i 3 , uwielbiam ten ociążały "feeling" ciężkiego wojaka . Do dziś pamiętam jaki opad szczęki powodowało demo , do tego mój ulubiony etap na pociągu no cudeńko. No i te przywiązania do detali , pamiętam jaki efekt WOW robiły animacje postaci na premierę , gdzie podczas strzału w noge helghast łapał się za kopyto upadając na ziemie.
Opublikowano 24 marca 20196 l 41 minut temu, SpacierShark123 napisał: Wystarczy popatrzeć na wersje emulowaną na PC , przecież ta gra aż prosi się o podbicie do natywnego 4k/60fps na ps4 . Aż mam ochotę ponownie skończyć 2 i 3 , uwielbiam ten ociążały "feeling" ciężkiego wojaka . Do dziś pamiętam jaki opad szczęki powodowało demo , do tego mój ulubiony etap na pociągu no cudeńko. No i te przywiązania do detali , pamiętam jaki efekt WOW robiły animacje postaci na premierę , gdzie podczas strzału w noge helghast łapał się za kopyto upadając na ziemie. Jeśli chodzi o animację zgonów to do dziś lepszej nie widziałem. Z czego pamiętam to zastosowali dwie techniki, inną w trakcie oberwania i inną tuż po (efekt szmacianej lalki). Nie znam się na technikaliach, ale w akcji wygląda to po prostu niesamowicie, +2 do imersji.
Opublikowano 6 kwietnia 20196 l Przyznam się, że ominął mnie ten killzone, bo jedynka dla mnie była takie 7/10. Ale widząc wasze opinie chyba kupi się dysk i ogra na poczciwej super slimce Dziwne, że nie można tej gry dostać na storze
Opublikowano 3 maja 20195 l Killzone skończony. Cudowna gierka, na ps4 chyba nie ma tak dobrze zrobionej singlowej strzelanki. Warto zagrać jak ktoś nie grał, pure fun
Opublikowano 31 grudnia 202431 gru Ktoś chętny na multiplayera w najbliższą sobotę? Razem z @CoATI próbujemy skrzyknąć większą ekipę PL, możliwy voice chat na naszym discordzie. Wczoraj graliśmy i jest sporo ludzi, wszytko śmiga super. Wystarczy zmienić DNS w ustawieniach sieciowych konsoli na te ze screena. @KOMODO czy mógłbyś szepnąć słówko Muttiemu? Chłop ciepło wspominał multi, może będzie chciał zasmakować znów spotkania są co tydzień, nie musi koniecznie teraz dołączać.
Opublikowano 3 stycznia3 sty W dniu 31.12.2024 o 16:51, Snake_Plissken napisał(a): I nie trzeba mieć CFW by zagrać? Oj, bardzo kuszące! Jeśli jesteś chętny, to zapraszam na Discorda Pandowego https://discord.gg/AmUhyMH Dzisiaj mamy wieczorek BO2 na 360, jutro KZ2 na PS3