Faranell 269 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Wiecie moze jaka cene walna w MM?? Czy bedzie 239 czy moze jakas normalna cena? Cytuj
romakowie 0 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Ja mam takie głupie pytanie, czy w grze będziemy mieli sceny gdzie obok nas szarżujących jak ranne zwierzęta mordujących i palących siedziby przeciwnika będą jakieś naloty, pomoc czołgów itp. ? Czy poczujemy klimat wojny w tej grze? To ma być inwazja na jakąś planetę? Oczywiście że tak bynajmniej ja uwielbiam takie rzeczy. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Wiecie moze jaka cene walna w MM?? Czy bedzie 239 czy moze jakas normalna cena? U nich raczej będzie cena detaliczna,której niestety nie pamiętam Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Codo kampanii reklamowej, to dzisiaj byłem w Warszawskim MM i na wszystkich bramkach przy kasach jest plakat KILLZONE 2 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 W empiku można dostać Specjalną Edycję Killzone 2 http://www.empik.com/killzone-2-special-ed...a,prod7470155,p Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Ja tam wole normalną wersję w pudełku plastikowym Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 A ja się chyba skusze, cóż kolekcjonerskiej nie ma to chociarz metal box Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 (edytowane) czy ktos wie o ktorej jutro bedzie update PSS? jest to dla mnie cholernie wazne. Edytowane 4 lutego 2009 przez Jacobss Cytuj
OlooS 0 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 to co juz dzisiaj dema nie bedzie ? jutro ? Cytuj
.... 2 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 czy ktos wie o ktorej jutro bedzie update PSS? jest to dla mnie cholernie wazne. a czy kiedykolwiek byla podana godzina updateu? nie denerwuj sie kazdy bedzie pewnie co piec minut sprawdzal polski zwykle jest kolo 17-18 usa kolo 1-2 podkreslam slowo zwykle ja prace koncze o 22 i mam nadzieje ze do rana sie sciagnie Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 to co juz dzisiaj dema nie bedzie ? jutro ? a kto Ci powiedzial, ze ma byc dzisiaj ? jutro ma być. a ja dopiero chyba w piątek zagram, bo wróce do domu koło 21 jutro to musialbym nocke zarwac żeby ściagnac i jeszcze zagrać <_< Cytuj
OlooS 0 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 kurde przeciez dzisiaj sroda sory zapomnialem ;] hah Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Jacobbs można tylko spekulować. Przeważnie update był przed 20. Ale że dotyczy to Killzone 2 to moga chłopaki walnąc niespodziankę jak przy RE5 i walnąć update koło godziny 12. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 (edytowane) W empiku można dostać Specjalną Edycję Killzone 2 http://www.empik.com/killzone-2-special-ed...a,prod7470155,p dyche taniej http://www.empik.com/killzone-2-ps3-multimedia,prod7470152,p poniżej dwóch stów http://www.ultima.pl/Killzone_2_PL/i6748/ taniej PL nie znalazłem http://allegro.pl/item547863856_killzone_2...a_gamesoft.html Edytowane 4 lutego 2009 przez matrix_dk Cytuj
hiv 52 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Mam już wersję retailową... Faq, w review trofea zatrzymywały się na poziomie 35%, a teraz Save nie reaguje i trza wszystko machać od nowa:). Grę skończyłem już 4 razy, szykuje się kilka kolejnych:). Koniec narzekania... Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 (edytowane) Aktualizacje Store zazwyczaj są koło 17 i pewnie wtedy zawita do nas demo.Osobiście mam jednak nadzieję,że sony pójdzie po rozum do głowy i umieści demo z samego rana-wtedy byłby cień szansy na rozładowanie chętnych.Ci którzy byliby w domu zapuściliby demko,reszta dopiero jakby wróciła z szkoły,pracy itp.Jeśli demko wyląduje po południu to rzucą się wszyscy i szansa na to,że serwery klękną oceniam na 99% Mam już wersję retailową... Faq, w review trofea zatrzymywały się na poziomie 35%, a teraz Save nie reaguje i trza wszystko machać od nowa:). Grę skończyłem już 4 razy, szykuje się kilka kolejnych:). Koniec narzekania... Hiv ,a jakieś różnice są między retail ,a review code?dalej trzeba cyrkować z savem?chodzi mi o to czy gra pyta o wybór języka tylko przy pierwszym uruchomieniu,a potem jedyną szansą na jego zmianę jest usunięcia sava-tak przynajmniej było w review code.Na wybór angielski dubbing,polskie napisy pewnie nie ma co liczyć Edytowane 4 lutego 2009 przez Ficuś Cytuj
hiv 52 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Ficuś, różnice są, ale to kosmetyka (na razie łyknąłem 1. misję). Opcji zmiany języka brak - to było jasne od dawna. Cytuj
.... 2 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Mam już wersję retailową... Faq, w review trofea zatrzymywały się na poziomie 35%, a teraz Save nie reaguje i trza wszystko machać od nowa:). Grę skończyłem już 4 razy, szykuje się kilka kolejnych:). Koniec narzekania... gre dostales jako prywatna osoba czy jako dziennikarz? Cytuj
hiv 52 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Jako osoba "prywatna"? Nie, przed premierą nikt "prywatnie" KZ2 nie dostanie. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Dostał z tytułu bycia zgredziolem proste. Cały czas podchodzę do tej gry z dystansem. Może dlatego że nie grałem w KZ1. I że nie przepadam za FPP. Ale qrde jak słyszę te opinie. Komentarze samych zgredzioli. To nie ma bata. Muszę zagrać qrde ten hype jednak działa Cytuj
walek 96 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Nikt nie odpowiedzial na pytanie, czy sa jakies drastyczne ciecia w grafie, miedzy multi a singilem? A jak ma sie mult BETA, do multi w wersji "retail"? Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 W Arkadii(warszawa) jest sklep w grami, kolo saturna. Typ dzis mi mowi ze pare sztuk retaila beda mieli w ten Piatek. Pytam sie go skad, a on nato ze sam nie wie ale jego szef to bedzie mial. Myslalem ze zmysla, a tu Hiv pisze ze retaila juz ma. Moze to te same zrodlo? Powiedzial mi jeszcze ze kolo 300 zl beda w piatek(6.02.2009). W sumie SR i MR PR(obie PAL) tez mieli tydzien przed premiera, wiec moze prawde mowi. BTW nie mam z nimi zadnych powiazan finansowych i nie mam zamiaru im reklamy robic, ale wydaje mi sie ze warto takie newsa podac dalej. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 (edytowane) Walek to nawet ja Ci mogę odpowiedzieć Cięć nie ma żadnych między signlem ,a multi-w wywiadach GG uznawało,że to jeden z ich największych powodów do dumy.Oczywiście dla oka multi będzie gorszy-nie będzie skryptów,filmowych akcji itp ale same wykonanie lokacji,efekty,czy też modele postaci są takie same. Beta do wersji retail - zdaniem Seba Downie każdy kto grał w betę gdy odpali fulla od razu dostrzeże różnicę w jakości i płynności,przy czym zaznaczył,że mimo wszystko nie jest to jakaś przepaść technologiczna. Edytowane 5 lutego 2009 przez Ficuś Cytuj
hiv 52 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 W Arkadii(warszawa) jest sklep w grami, kolo saturna. Typ dzis mi mowi ze pare sztuk retaila beda mieli w ten Piatek. Pytam sie go skad, a on nato ze sam nie wie ale jego szef to bedzie mial. Myslalem ze zmysla, a tu Hiv pisze ze retaila juz ma. Moze to te same zrodlo? Powiedzial mi jeszcze ze kolo 300 zl beda w piatek(6.02.2009). W sumie SR i MR PR(obie PAL) tez mieli tydzien przed premiera, wiec moze prawde mowi. BTW nie mam z nimi zadnych powiazan finansowych i nie mam zamiaru im reklamy robic, ale wydaje mi sie ze warto takie newsa podac dalej. Myślę, że polski oddział Sony byłby żywo zainteresowany takimi wersjami (promo), opychanymi na dziko przez podobnych świrów. Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 (edytowane) Nie chce nikomu kolo dupy robic, poprostu pisze to co mi ten gosc powiedzial. Przejde sie tam po egzaminie(koniec sesji poczatek grania uhu) i napisze czy prawde mowil. Jezeli kupie swoja kopie to mozna zglaszac to komu sie tam podoba - nie wczesniej prosze . Edytowane 5 lutego 2009 przez Afroman Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi